Hármas szex - férfi beszállóval (HETERO)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

3.nak férfiként heteró alapon ! Beszállnál? Kerestek? hajrá!

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

... 3 4 5 6 7 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#31986   2026. 09. 24. csütörtök 14:08
Táltos Táltos
Fejérben pár ?
Aki pasit keres 3 asra ?
#31985   2026. 09. 24. csütörtök 11:27
vadpár vadpár
sziasztok ismerkedünk az adatlapunkon leírtak szerint ,nem ma estére
#31984   2026. 09. 24. csütörtök 11:01
kétférfiegyfeleség kétférfiegyfeleség
eljen
(Ez egy válasz NudisSrác19 üzenetére (2026. 09. 24. csütörtök 10:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 24. csütörtök 10:38
Sziasztok kedves pàrok és lányok!
Feri vagyok egy fiatal potens bevállalos férfi. Aki egy igazi szexfüggő.
Szeretem magamból kiadni a maximumot a szexbe.
És eddig nem is volt rá panasz. Isteni nyelvemmel és kőkemény farkammal szeretnék veled/veletek együtt lenni.
Ha felkeltettem az érdeklődésetek na habozzatok irni.Megbeszélünk mindent!
Üdv:Feri
#31983   2026. 09. 24. csütörtök 10:58
szexpartnert szexpartnert
Sziasztok. Volna olyan pár, akik csütörtök, péntek, vagy szombat estére keresnének pasit. Ha kölcsönös lenne a szimpátia, olyan házi barát szerepre? Pest megye Déli része, vagy Fejér, Bács megye Északi részéről?
Helyem lenne Szalkszentmártonban, vagy Dunaújvárosban. De az utazás sem jelentene gondot.
Üzenet módosítása
#31982   2026. 09. 24. csütörtök 10:45
baszos19 baszos19
Sziasztok!
Van itt Szabolcsi pár aki pasit keres? circling
#31981   2026. 09. 24. csütörtök 10:38
NudisSrác19 NudisSrác19
Sziasztok kedves pàrok és lányok!
Feri vagyok egy fiatal potens bevállalos férfi. Aki egy igazi szexfüggő.
Szeretem magamból kiadni a maximumot a szexbe.
És eddig nem is volt rá panasz. Isteni nyelvemmel és kőkemény farkammal szeretnék veled/veletek együtt lenni.
Ha felkeltettem az érdeklődésetek na habozzatok irni.Megbeszélünk mindent!
Üdv:Feri
#31980   2026. 09. 24. csütörtök 08:44
mr.tom1973 mr.tom1973
Tamás vagyok egy szeximádó, ápolt, intelligens pasi. Szeretem az életben, és a szexben mindazt, ami jó, ami örömet és gyönyört tud okozni a partneremnek és nekem is. Imádok nyalakodni, de a fürge nyelvem mellett szívesen kényeztetlek a kemény, borotvált 15/5 cm-es szerszámommal is. Laza, tabumentes, diszkrét szex- és baráti kapcsolatra keresek egy bevállalós, szexkedvelő csajt, hölgyet, párt ( kizárólag a hölgy örömére ) Pápa + 50 km vonzáskörzetében !
#31979   2026. 09. 24. csütörtök 06:51
zsolt5010 zsolt5010
Kedves Hölgyek, Párok! Eljött a hűvöseb idő, jól esik ilyenkor szaunázni. Lenne kedvetek házi welneshez ma este? Van szauna, jakuzzi és lehet masszázs is. Privát üzenetben keressetek, ha kérhetem.
#31978   2026. 09. 24. csütörtök 04:31
szilvia8383 szilvia8383
Sziasztok fèrjemmel keresünk pasikat töbes sexre ha valakit èrdekel írjon nem kamuzunk
#31977   2026. 09. 23. szerda 23:31
RelaxSrac RelaxSrac
Igényes, értelmes, sportos srácként keresek hasonló tulajdonságokkal bíró hölgyet, vagy nyitott párt 55 éves korig PÉNTEK ESTÉRE! Közös wellness, kukkolás, 3-as, szakszerű és erotikus masszázs a hölgy részére mind szó jöhet! Privátban keressetek!
#31976   2026. 09. 23. szerda 21:16
jirzi jirzi
Potens,odafigyelő ,sportos pasit keresünk péntek délutánra ,koraestére Budapesten Ha úgy alakul akár egész estére is
Ha érdekel és magadra ismersz írj pm et Pusz
#31975   2026. 09. 23. szerda 21:09
szaboadam81 szaboadam81
Hello. Kecskemèt környèkèn ismerkednèk.
#31974   2026. 09. 23. szerda 21:07
zsolt5010 zsolt5010
Kedves Hölgyek, Párok! Eljött a hűvöseb idő, jól esik ilyenkor szaunázni. Lenne kedvetek házi welneshez holnap, vagyis csütörtök este? Van szauna, jakuzzi és lehet masszázs is. Privát üzenetben keressetek, ha kérhetem.
#31973   2026. 09. 23. szerda 18:03
Jatekos24 Jatekos24
Sziasztok. 24 éves sportos srác ként párokhoz csatlakoznék akár korosztályomban akár idősebb pároknál. Általában az esti óráim mindig szabadak. Helyileg BP autóval rendelkezem így könnyen tudok mozogni. Sok tapasztalatom ilyen téren még nincs de nyitott vagyok. Ha esetleg érdekes lehet privátban megbeszélhetjük a dolgokat. Szép estét.
#31972   2026. 09. 23. szerda 17:38
cuckold creampie cuckold creampie
Sziasztok ! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak cuckold vagy creampie szexre ! Budapest és Pest megye max 20-km es hatósugarában. Lehet közben fotózni az aktust vagy akár videózni is.... Ha más hármas vagy többes vágyaitok vannak , bármit megbeszélhetünk ! Házibarát is lennék állandóra , vagy szerepjátékot is szívesen játszok , ha igény van rá.....
#31971   2026. 09. 23. szerda 16:43
szomoru szamuraj szomoru szamuraj
Sziasztok ! Ápolt, intelligens srácként keresem azt a szimpatikus házaspárt Budapesten vagy a keleti régióban, akik szívesen nyitnának egy harmadik felé. Benne vagyok a finomabb, enyhe bi dolgokban is, a lényeg a jó kémia és a kölcsönös élvezet. Kifejezetten hétvégi találkozókat keresek, így olyan pár jelentkezését várom, akiknek van saját, nyugodt helyük a privát együttlétekhez. Írjatok bátran, egy kötetlen beszélgetéssel semmit nem veszítünk!
#31970   2026. 09. 23. szerda 16:28
zollo322 zollo322
Meg az apádnak a faszát!
(Ez egy válasz kanoshazibaratot30 üzenetére (2026. 09. 23. szerda 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 23. szerda 13:41
Sziasztok!
Van kanos pasi mai napra vagy estére vagy éjszakára házibarátnak Kecskemétre?
Írjatok…
#31969   2026. 09. 23. szerda 15:34
Exoticbigcock Exoticbigcock
Valós pár aki valóban találkozni is szeretne nagy intimű (22cm),extra igényes,jól szituált sráccal?
#31968   2026. 09. 23. szerda 15:22
teki723 teki723
Valós pár esetleg akihez lehetne csatlakozni?
#31967   2026. 09. 23. szerda 13:41
kanoshazibaratot30 kanoshazibaratot30 VIP
Sziasztok!
Van kanos pasi mai napra vagy estére vagy éjszakára házibarátnak Kecskemétre?
Írjatok…

... 3 4 5 6 7 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: tarloka tarloka
Nyitás ideje: 2005. 11. 25. péntek
Üzenetek: 32066db
Utolsó üzenet: ma 00:04

Hírek

2026. 09. 05. szombat 15:30
Így tudsz VIP tagságot váltani!!!! Kedves Felhasználóink! Bizonyára sokan tapasztaltátok az elmúlt időszakban a bankkártyás fizetéssel kapcsolatos nehézségeket. Szeretnénk biztosítani Benneteket arról, hogy a probléma mielőbbi megoldása érdekében minden tőlünk telhetőt megteszünk.... Tovább
2026. 06. 08. hétfő 18:43
2026.nyári GG tali Cseteseknek ls Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 17. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2026. július 17-19. (3 nap, 2... Tovább
2025. 12. 29. hétfő 17:34
Szeretnél egy működő társkeresőt? Akkor tegyél is érte! Októberi felhívásunkra sajnos a hibás adatlapok tulajdonosainak 98 %-a NEM VETTE a fáradságot, hogy javítsa a beállításait. Ezért a határidőt 2026 február 15-ig meghosszabbítottuk. Mint azt... Tovább
Válassz az alábbi csomagok közül:
A bankkártyás fizetési lehetőség sajnos átmenetileg szünetel, a visszaállításán folyamatosan dolgozunk. Ez idő alatt sajnos csak az ideiglenes átutalásos fizetési lehetőség érhető el, amelyről itt olvashatsz.
A kényelmetlenségért elnézéseteket kérjük! (Utolsó frissítés: 2026. szeptember 26.)
Sikeres vásárlás!
nap VIP jóváírva a fiókodon.
Sikeres vásárlás!
VIP kódod:
Aktiváld bejelentkezés után a VIP menüben.

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!