Fejérben pár ?
Aki pasit keres 3 asra ?
Aki pasit keres 3 asra ?
sziasztok ismerkedünk az adatlapunkon leírtak szerint ,nem ma estére
(Ez egy válasz NudisSrác19 üzenetére (2026. 09. 24. csütörtök 10:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok kedves pàrok és lányok!
Feri vagyok egy fiatal potens bevállalos férfi. Aki egy igazi szexfüggő.
Szeretem magamból kiadni a maximumot a szexbe.
És eddig nem is volt rá panasz. Isteni nyelvemmel és kőkemény farkammal szeretnék veled/veletek együtt lenni.
Ha felkeltettem az érdeklődésetek na habozzatok irni.Megbeszélünk mindent!
Üdv:Feri
És eddig nem is volt rá panasz. Isteni nyelvemmel és kőkemény farkammal szeretnék veled/veletek együtt lenni.
Sziasztok. Volna olyan pár, akik csütörtök, péntek, vagy szombat estére keresnének pasit. Ha kölcsönös lenne a szimpátia, olyan házi barát szerepre? Pest megye Déli része, vagy Fejér, Bács megye Északi részéről?
Helyem lenne Szalkszentmártonban, vagy Dunaújvárosban. De az utazás sem jelentene gondot.
Üzenet módosítása
Helyem lenne Szalkszentmártonban, vagy Dunaújvárosban. De az utazás sem jelentene gondot.
Üzenet módosítása
Sziasztok!
Van itt Szabolcsi pár aki pasit keres?
Van itt Szabolcsi pár aki pasit keres?
Sziasztok kedves pàrok és lányok!
Tamás vagyok egy szeximádó, ápolt, intelligens pasi. Szeretem az életben, és a szexben mindazt, ami jó, ami örömet és gyönyört tud okozni a partneremnek és nekem is. Imádok nyalakodni, de a fürge nyelvem mellett szívesen kényeztetlek a kemény, borotvált 15/5 cm-es szerszámommal is. Laza, tabumentes, diszkrét szex- és baráti kapcsolatra keresek egy bevállalós, szexkedvelő csajt, hölgyet, párt ( kizárólag a hölgy örömére ) Pápa + 50 km vonzáskörzetében !
Kedves Hölgyek, Párok! Eljött a hűvöseb idő, jól esik ilyenkor szaunázni. Lenne kedvetek házi welneshez ma este? Van szauna, jakuzzi és lehet masszázs is. Privát üzenetben keressetek, ha kérhetem.
Sziasztok fèrjemmel keresünk pasikat töbes sexre ha valakit èrdekel írjon nem kamuzunk
Igényes, értelmes, sportos srácként keresek hasonló tulajdonságokkal bíró hölgyet, vagy nyitott párt 55 éves korig PÉNTEK ESTÉRE! Közös wellness, kukkolás, 3-as, szakszerű és erotikus masszázs a hölgy részére mind szó jöhet! Privátban keressetek!
Potens,odafigyelő ,sportos pasit keresünk péntek délutánra ,koraestére Budapesten Ha úgy alakul akár egész estére is
Ha érdekel és magadra ismersz írj pm et Pusz
Ha érdekel és magadra ismersz írj pm et Pusz
Hello. Kecskemèt környèkèn ismerkednèk.
Kedves Hölgyek, Párok! Eljött a hűvöseb idő, jól esik ilyenkor szaunázni. Lenne kedvetek házi welneshez holnap, vagyis csütörtök este? Van szauna, jakuzzi és lehet masszázs is. Privát üzenetben keressetek, ha kérhetem.
Sziasztok. 24 éves sportos srác ként párokhoz csatlakoznék akár korosztályomban akár idősebb pároknál. Általában az esti óráim mindig szabadak. Helyileg BP autóval rendelkezem így könnyen tudok mozogni. Sok tapasztalatom ilyen téren még nincs de nyitott vagyok. Ha esetleg érdekes lehet privátban megbeszélhetjük a dolgokat. Szép estét.
Sziasztok ! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak cuckold vagy creampie szexre ! Budapest és Pest megye max 20-km es hatósugarában. Lehet közben fotózni az aktust vagy akár videózni is.... Ha más hármas vagy többes vágyaitok vannak , bármit megbeszélhetünk ! Házibarát is lennék állandóra , vagy szerepjátékot is szívesen játszok , ha igény van rá.....
Sziasztok ! Ápolt, intelligens srácként keresem azt a szimpatikus házaspárt Budapesten vagy a keleti régióban, akik szívesen nyitnának egy harmadik felé. Benne vagyok a finomabb, enyhe bi dolgokban is, a lényeg a jó kémia és a kölcsönös élvezet. Kifejezetten hétvégi találkozókat keresek, így olyan pár jelentkezését várom, akiknek van saját, nyugodt helyük a privát együttlétekhez. Írjatok bátran, egy kötetlen beszélgetéssel semmit nem veszítünk!
Meg az apádnak a faszát!
(Ez egy válasz kanoshazibaratot30 üzenetére (2026. 09. 23. szerda 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 23. szerda 13:41
Sziasztok!
Van kanos pasi mai napra vagy estére vagy éjszakára házibarátnak Kecskemétre?
Írjatok…
Írjatok…
Valós pár aki valóban találkozni is szeretne nagy intimű (22cm),extra igényes,jól szituált sráccal?
Valós pár esetleg akihez lehetne csatlakozni?
Sziasztok!
Írjatok…
Írjatok…

tarloka