Ma este 23 óra után a reptér környékén párral kalandoznék!
Vagy esetleg az M6 vonalon Dunaújvárosig.
Ápolt 40es pasi vagyok
Ápolt 40es pasi vagyok
Sziasztok!
Bp-Szeged között keresek ma este magányos és igényes nőket, lányokat. Párokhoz szívesen csatlakozok a hölgy örömére esetleg kukkolásra!
Ha felkeltettem az érdeklődésed keress!
Bp-Szeged között keresek ma este magányos és igényes nőket, lányokat. Párokhoz szívesen csatlakozok a hölgy örömére esetleg kukkolásra!
Ha felkeltettem az érdeklődésed keress!
Sziasztok kedves pàrok és lányok!
Feri vagyok egy fiatal potens bevállalos férfi. Aki egy igazi szexfüggő.
Szeretem magamból kiadni a maximumot a szexbe.
És eddig nem is volt rá panasz. Isteni nyelvemmel és kőkemény farkammal szeretnék veled/veletek együtt lenni.
Ha felkeltettem az érdeklődésetek na habozzatok irni.Megbeszélünk mindent!
Üdv:Feri
Feri vagyok egy fiatal potens bevállalos férfi. Aki egy igazi szexfüggő.
Szeretem magamból kiadni a maximumot a szexbe.
És eddig nem is volt rá panasz. Isteni nyelvemmel és kőkemény farkammal szeretnék veled/veletek együtt lenni.
Ha felkeltettem az érdeklődésetek na habozzatok irni.Megbeszélünk mindent!
Üdv:Feri
Szívesen beszállnék egy budapesti párhoz napközben a hölgy kényeztetésére
Sziasztok.
Győrben ismerkednék, hölgyet, párt keresek.
Igényes, izmos, kopasz férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Hely alkalmanként, kocsi van!
Írjatok
Győrben ismerkednék, hölgyet, párt keresek.
Igényes, izmos, kopasz férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Hely alkalmanként, kocsi van!
Írjatok
Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Helyem van, utazni tudok. Érezzük jól magunkat! Írjatok bátran!
Helyem van, utazni tudok. Érezzük jól magunkat! Írjatok bátran!
Sziasztok. 45éves, magára adó, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére Győr
Szia
(Ez egy válasz gigolo122 üzenetére (2026. 09. 25. péntek 08:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 25. péntek 08:21
Sziasztok!
Ma napközben kalandoznék párral/lánnyal írjatok privátban !
Bp de utazok is ha van miért !
Sziasztok!
Sziasztok! Vasárnap este lenne kedve párnak házi welnesre? Szauna, jakuzzi és masszázs is szóba jöhet. Privátban keressetek, ha kérhetem.
Szia sziasztok. Olyan párt vagy kíváncsi hölgyet keresek aki akik benne lennének olyanban hogy egy pasi a hölgy tagjára ravélvez.esetleg simogatás jöhet szóba es raelvezes ha van olyan aki benne lenne az írjon privát üzenetet Nógrád és Pest megye környékén. De ha mást is kiprobalnátok pl csak simogatás oda vissza.maszazs.csak beszélgetés csak kukkolás esetleg orál de szexre is nyitott vagyok azt megbeszelhetjuk de a konkrét elképzelés az az első amit írtam. Nálatok. Szabadban.panzio.auto. en sajnos fogadni nem de utazni tudok.ma péntek délután tol szombaton es vasárnap estig jo nekem
Helló, csak hogy jelen legyek.
Aki kíváncsi az úgyis lecsekkolja az adatlapom Ott leírtam mindent magamról, képeim vannak. Kérése telefonon is kontaktálok szívesen.
Üdv Balázs
Aki kíváncsi az úgyis lecsekkolja az adatlapom Ott leírtam mindent magamról, képeim vannak. Kérése telefonon is kontaktálok szívesen.Üdv Balázs
Mi pár vagyunk, volt pár " komoly-nak tűnő pasi,akikkel le volt fixálva a találka!
De az utsó pillanatban köddé válnak ,hihetetlen!
Újra keresnénk, pasit, vagy párt, hölgyet!
Kezdők vagyunk! Priviben írj, és válogatunk. Akiknek nem azonnal válaszolunk azok meg ne sértődjenek meg, mert abból is sok van! A sok sok levél között meg eltudunk tévedni
De az utsó pillanatban köddé válnak ,hihetetlen!
Újra keresnénk, pasit, vagy párt, hölgyet!
Kezdők vagyunk! Priviben írj, és válogatunk. Akiknek nem azonnal válaszolunk azok meg ne sértődjenek meg, mert abból is sok van! A sok sok levél között meg eltudunk tévedni
Sziasztok! Vasárnap este lenne kedve párnak házi welnesre? Szauna, jakuzzi és masszázs is szóba jöhet. Privátban keressetek, ha kérhetem.
Holnap este( péntek) 23 óra után a reptér környékén párral kalandoznék!
Ápolt 40es pasi vagyok
Ápolt 40es pasi vagyok
Sziasztok! Adatlapom alapján párhoz csatlakoznék, a hölgy kényeztetésére hetero alapon..Gyöngyös+ 50 km.
Sziasztok! Férjemmel keresünk pasikat, többes szexre.Ha valakit érdekel, írjon. Nem kamuzunk. Hasonlítsd össze a tiéddel. Felnőtt ember létedre, nem ártana megtanulni helyesen, normálisan írni!!!!
(Ez egy válasz szilvia8383 üzenetére (2026. 09. 24. csütörtök 04:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 24. csütörtök 04:31
Sziasztok fèrjemmel keresünk pasikat töbes sexre ha valakit èrdekel írjon nem kamuzunk
Potens,odafigyelő ,sportos pasit keresünk péntek délutánra ,koraestére Budapesten Ha úgy alakul akár egész estére is
Ha érdekel és magadra ismersz írj pm et Pusz
Ha érdekel és magadra ismersz írj pm et Pusz
Kisméretű pasit/fiú keresünk
Fejérben pár ?
Aki pasit keres 3 asra ?
Aki pasit keres 3 asra ?

tarloka

Katerina T