Sziasztok. Csatlakoznék egy helyes, kedves párhoz.
40 éves, diszkrét, kulturált férfi vagyok. Kifejezetten Szentendre és Esztergom között ismerkednék nyitott gondolkodású párokkal. Nem egyszeri kalandot keresek, hanem kölcsönös bizalmon, tiszteleten és szimpátián alapuló, hosszabb távú házi barát kapcsolatot. Fontos számomra a diszkréció, az ápoltság és az őszinte kommunikáció. Ha úgy érzitek, hogy hasonlóan gondolkodtok, örömmel megismerkedem veletek.
Sziasztok kedves intelligens értelmes megbízható pasiként ismerkednek párral vasárnapi nap kellemes időtöltéshez akár csak kukkolásra finom érzéki kényeztetésre. Zala Vas
Idősebb házaspárral ismerkednék a mai nap fejérmegye vozás körzetébe
Szigorúan heteró alapon . Utazni tudok helyem nincs
Szigorúan heteró alapon . Utazni tudok helyem nincs
Hétőre a hotel sirázba leszünk egy pasit keresünk !
Sziasztok! Nyiregyi 50 èves férfi ismerkedne akàr kezdő Hàzaspárral kölcsönös diszkrécioval Helyell rendelkezem Írjatok egyszer élünk használjuk ki
Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Helyem van, utazni tudok. Érezzük jól magunkat! Írjatok bátran!
Sziasztok! Vasárnap este lenne kedve párnak házi welnesre? Szauna, jakuzzi és masszázs is szóba jöhet. Privátban keressetek, ha kérhetem.
Biszexuális beállítottságú férfit keresünk kölcsönös élvezetekre
Sziasztok! Nyiregyi férfi ismerkedne Pàrral akàr szívesen masszirozok is! Anyagi nélkül
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 55/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 55/180/85
Sziasztok!
Ma estére diszkrét, szolid pàrt fogadnék.
Ma estére diszkrét, szolid pàrt fogadnék.
Sziasztok fiút keresünk maestére,fogadnitudunk,viberszám előny.
Sziasztok. Szívesen találkoznék hármasra vágyó párral. A többi elválik, mi alakul ki belőlle.
Sziasztok! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak a hölgy örömére.
Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Sziasztok írtam nektek én 43 éves pasi 21/6cm méretel
(Ez egy válasz jirzi üzenetére (2026. 09. 24. csütörtök 18:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 24. csütörtök 18:22
Potens,odafigyelő ,sportos pasit keresünk péntek délutánra ,koraestére Budapesten Ha úgy alakul akár egész estére is
Ha érdekel és magadra ismersz írj pm et Pusz
Ha érdekel és magadra ismersz írj pm et Pusz
Kedves párt keresek estére,kukkolásra,hármashoz! Szép délutánt mindenkinek!
Ma este 23 óra után a reptér környékén párral kalandoznék!
Vagy esetleg az M6 vonalon Dunaújvárosig.
Ápolt 40es pasi vagyok
Vagy esetleg az M6 vonalon Dunaújvárosig.
Ápolt 40es pasi vagyok
Sziasztok!
Bp-Szeged között keresek ma este magányos és igényes nőket, lányokat. Párokhoz szívesen csatlakozok a hölgy örömére esetleg kukkolásra!
Ha felkeltettem az érdeklődésed keress!
Bp-Szeged között keresek ma este magányos és igényes nőket, lányokat. Párokhoz szívesen csatlakozok a hölgy örömére esetleg kukkolásra!
Ha felkeltettem az érdeklődésed keress!

tarloka