Sziasztok
MA délután spontán találkozóra VALÓS pár
Moto
MA délután spontán találkozóra VALÓS pár
Moto
Sziasztok! Ma estére keresek Budapesten vagy környékén hármas kalandot, részletek privátban! Fiatal, sportos, ápolt és igényes pasi vagyok, szintén ilyen partnert/partnereket keresek!
Sziasztok! Fiatal sráccal ismerkednénk pécs és környékén.
Sziasztok, Móvár, Győr környékén ismerkednék sportos párral hetero alapon. Diszkréció, igényesség, intelligencia adott. Helyem és időm van.
Kedves párhoz csatlakoznék,hármasra,kukkolásra az esti órákban! Elérhetőseg fontos,fotócsere céljából. Szép napot mindenkinek!
Még mindig keresünk, még mindig nem találtuk meg a megfelelő partnert. Heteró alapon keresünk beszálló férfit maximum 33 éves korig feleségem örömére. Kifejezetten sportos pár vagyunk, erősen szelektálunk, ezt vedd figyelembe.
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Sziasztok!
Vasárnap fogadnék egy fiatalos párt Budapesten.
Vasárnap fogadnék egy fiatalos párt Budapesten.
Sziasztok. Csatlakoznék egy helyes, kedves párhoz.
40 éves, diszkrét, kulturált férfi vagyok. Kifejezetten Szentendre és Esztergom között ismerkednék nyitott gondolkodású párokkal. Nem egyszeri kalandot keresek, hanem kölcsönös bizalmon, tiszteleten és szimpátián alapuló, hosszabb távú házi barát kapcsolatot. Fontos számomra a diszkréció, az ápoltság és az őszinte kommunikáció. Ha úgy érzitek, hogy hasonlóan gondolkodtok, örömmel megismerkedem veletek.
Sziasztok kedves intelligens értelmes megbízható pasiként ismerkednek párral vasárnapi nap kellemes időtöltéshez akár csak kukkolásra finom érzéki kényeztetésre. Zala Vas
Idősebb házaspárral ismerkednék a mai nap fejérmegye vozás körzetébe
Szigorúan heteró alapon . Utazni tudok helyem nincs
Szigorúan heteró alapon . Utazni tudok helyem nincs
Hétőre a hotel sirázba leszünk egy pasit keresünk !
Sziasztok! Nyiregyi 50 èves férfi ismerkedne akàr kezdő Hàzaspárral kölcsönös diszkrécioval Helyell rendelkezem Írjatok egyszer élünk használjuk ki
Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Helyem van, utazni tudok. Érezzük jól magunkat! Írjatok bátran!
Helyem van, utazni tudok. Érezzük jól magunkat! Írjatok bátran!
Sziasztok! Vasárnap este lenne kedve párnak házi welnesre? Szauna, jakuzzi és masszázs is szóba jöhet. Privátban keressetek, ha kérhetem.
Biszexuális beállítottságú férfit keresünk kölcsönös élvezetekre
Sziasztok! Nyiregyi férfi ismerkedne Pàrral akàr szívesen masszirozok is! Anyagi nélkül
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 55/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 55/180/85
Sziasztok!
Ma estére diszkrét, szolid pàrt fogadnék.
Ma estére diszkrét, szolid pàrt fogadnék.

tarloka

Chikita