sziasztok szolnok budapest vonalon par esetlegma eset?
Parokhoz hazasparokhoz,beszalnek,, állandóra
Szeptember 28-30 között a Lifestyle hotelben leszek
Párhoz vagy hölgyhöz társulnék
Párhoz vagy hölgyhöz társulnék
Szia sziasztok. Olyan párt vagy kíváncsi hölgyet keresek aki akik benne lennének olyanban hogy egy pasi a hölgy tagjára ravélvez.esetleg simogatás jöhet szóba es raelvezes ha van olyan aki benne lenne az írjon privát üzenetet Nógrád és Pest megye környékén. De ha mást is kiprobalnátok pl csak simogatás oda vissza.maszazs.csak beszélgetés csak kukkolás esetleg orál de szexre is nyitott vagyok azt megbeszelhetjuk de a konkrét elképzelés az az első amit írtam. Nálatok. Szabadban.panzio.auto. en sajnos fogadni nem de utazni tudok.ma estére keresek vagy holnap délutánra
Sziasztok ! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak cuckold vagy creampie szexre ! Budapest és Pest megye max 20-km es hatósugarában. Lehet közben fotózni az aktust vagy akár videózni is.... Ha más hármas vagy többes vágyaitok vannak , bármit megbeszélhetünk ! Házibarát is lennék állandóra , vagy szerepjátékot is szívesen játszok , ha igény van rá.....
Sziasztok ! Adatlapot olvass először is !!! Perverz- Házibarát lennék hosszútávra anyagiaktól mentesen ! Megbízható ,aranyos nyitott normális párt keresek ahol tényleg családias a hangulat és kevés a TABU / bi dolgok is ok nálam !Mindenki -mindenkivel szex is ok ! Sok minden izgat engem : láb szex , anális dolgok , spermás játékok , terhes hölgyek csöpögő tejes cicik, spermás punci nyalás , szex közben punci nyalás , ketten egy punciban, 3-as /4-es vagy többes gruppen szex , Gang -bang szex, swinger szex kukkolás is szóba jöhet beszállás nélkül ! Szeretek minden lyukat szeretek betömni !! Orál és anál szex alap !!!! Alak , méret , súly , intim méret , szőrös.vagy nem szőrös nem érdekel csak a tisztaság , őszinteség számít és normális embereket keresek csak !!!! Nem vagyok trófea gyűjtő és lepedő akrobata sem ! Nyitott vagyok új dolgokra is !!Privátba írj ! Ne itt !!! Köszi Puszi -Pacsi Szeretem a fiatal párokat is!!!!! NO HOMO !()
Sziasztok.
Győrben ismerkednék, hölgyet, párt keresek.
Igényes, izmos, kopasz férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Hely alkalmanként, kocsi van!
Írjatok
Győrben ismerkednék, hölgyet, párt keresek.
Igényes, izmos, kopasz férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Hely alkalmanként, kocsi van!
Írjatok
Nálatok van fent kép, ha jól látom (2 db, csak nem publikus), illetve legalább kitöltött adatok látszódnak.
Különbség azért
.
És igen: Én sem azt mondtam, hogy eleve kizárt, hogy kép nélküli adatlappal eleve nem találkozom, de szűrő: eleve hátrányból indul, ez is tény. (Ez egy válasz Cuckpár3 üzenetére (2026. 09. 26. szombat 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 26. szombat 13:58
Különbség azért
.És igen: Én sem azt mondtam, hogy eleve kizárt, hogy kép nélküli adatlappal eleve nem találkozom, de szűrő: eleve hátrányból indul, ez is tény. (Ez egy válasz Cuckpár3 üzenetére (2026. 09. 26. szombat 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Nálunk sincs fent kép, mégis sikerül találni. Az ide felrakott képpel már találkoztam máshol.
Nálunk sincs fent kép, mégis sikerül találni. Az ide felrakott képpel már találkoztam máshol.
(Ez egy válasz AfterEight üzenetére (2026. 09. 26. szombat 13:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 26. szombat 13:33
"Feleséged örömére" kerestek, de feleségedről se kép, se adat. Így nehéz lesz.
Persze ez is egyfajta szűrő...
Fiút keresünk maestére ,fogadni tudunk leveleket privátba.
"Feleséged örömére" kerestek, de feleségedről se kép, se adat. Így nehéz lesz.
(Ez egy válasz bargyor üzenetére (2026. 09. 26. szombat 08:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 26. szombat 08:00
(Ez egy válasz bargyor üzenetére (2026. 09. 26. szombat 08:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Még mindig keresünk, még mindig nem találtuk meg a megfelelő partnert. Heteró alapon keresünk beszálló férfit maximum 33 éves korig feleségem örömére. Kifejezetten sportos pár vagyunk, erősen szelektálunk, ezt vedd figyelembe.
Sziasztok.
Mostantól vasárnap estig bezárólag ápolt, diszkrét pár hölgy tagját szopatnám akár a férje jelenlétében is.
Diszkrét autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
Mostantól vasárnap estig bezárólag ápolt, diszkrét pár hölgy tagját szopatnám akár a férje jelenlétében is.
Diszkrét autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
Sziasztok
MA délután spontán találkozóra VALÓS pár
Moto
MA délután spontán találkozóra VALÓS pár
Moto
Sziasztok! Ma estére keresek Budapesten vagy környékén hármas kalandot, részletek privátban! Fiatal, sportos, ápolt és igényes pasi vagyok, szintén ilyen partnert/partnereket keresek!
Sziasztok! Fiatal sráccal ismerkednénk pécs és környékén.
Sziasztok, Móvár, Győr környékén ismerkednék sportos párral hetero alapon. Diszkréció, igényesség, intelligencia adott. Helyem és időm van.
Kedves párhoz csatlakoznék,hármasra,kukkolásra az esti órákban! Elérhetőseg fontos,fotócsere céljából. Szép napot mindenkinek!
Még mindig keresünk, még mindig nem találtuk meg a megfelelő partnert. Heteró alapon keresünk beszálló férfit maximum 33 éves korig feleségem örömére. Kifejezetten sportos pár vagyunk, erősen szelektálunk, ezt vedd figyelembe.
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Sziasztok!
Vasárnap fogadnék egy fiatalos párt Budapesten.
Vasárnap fogadnék egy fiatalos párt Budapesten.

tarloka

thickandtall