Írtam privátban.
(Ez egy válasz Axel0123 üzenetére (2026. 09. 29. kedd 06:54), amit ide kattintva olvashatsz)
jól hangzik
(Ez egy válasz Axel0123 üzenetére (2026. 09. 29. kedd 06:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Telt szeretőmnek beugrós pasit , kukkolnék közben
Sziasztok kedves pàrok és lányok!
Feri vagyok egy fiatal potens bevállalos férfi. Aki egy igazi szexfüggő.
Szeretem magamból kiadni a maximumot a szexbe.
És eddig nem is volt rá panasz. Isteni nyelvemmel és kőkemény farkammal szeretnék veled/veletek együtt lenni.
Ha felkeltettem az érdeklődésetek na habozzatok irni.Megbeszélünk mindent!
Üdv:Feri
Feri vagyok egy fiatal potens bevállalos férfi. Aki egy igazi szexfüggő.
Szeretem magamból kiadni a maximumot a szexbe.
És eddig nem is volt rá panasz. Isteni nyelvemmel és kőkemény farkammal szeretnék veled/veletek együtt lenni.
Ha felkeltettem az érdeklődésetek na habozzatok irni.Megbeszélünk mindent!
Üdv:Feri
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék ! !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék ! !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Hello. Kmèt környèkèn ismerkednèk.
Budapesten és környékén párt kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Biszexuális beállítottságú férfit keresünk
Hallod cimbora!
Nem lehet, hogy régi új vagy itt??? (Ez egy válasz Atyka üzenetére (2026. 09. 27. vasárnap 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 27. vasárnap 17:27
Nem lehet, hogy régi új vagy itt??? (Ez egy válasz Atyka üzenetére (2026. 09. 27. vasárnap 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Sziasztok!
30 éves, értelmes, többesben jártas srácként keresem párok társaságát - akár ma este is Budapesten. Ha szimpatiikusnak találtok, vagy kíváncsiak vagyok rám, írjatok bátran, és ismerkedjönk, beszéljük meg a részleteket!
30 éves, értelmes, többesben jártas srácként keresem párok társaságát - akár ma este is Budapesten. Ha szimpatiikusnak találtok, vagy kíváncsiak vagyok rám, írjatok bátran, és ismerkedjönk, beszéljük meg a részleteket!
mindenki tudja hogy nem vagytok pár, nem hagynád abba? le akarsz szopni valakit es ezt mindennap kiirod?
(Ez egy válasz kanoshazibaratot30 üzenetére (2026. 09. 28. hétfő 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 28. hétfő 13:10
Sziasztok!
Van kanos pasi mai napra vagy estére vagy éjszakára házibarátnak Kecskemétre?
Írjatok…
Írjatok…
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Sziasztok!
Írjatok…
Írjatok…
Sziasztok! Ápolt, tapasztalt masszőr pasiként keresek társaságot, olyan lányok, nők és párok jelentkezését várom, aki szeretik vagy szeretnék kipróbálni az erotikus masszázst vagy esetleg többre is nyitottak! Semmi sem kötelező, de minden lehetséges!
Sopron, Sopronkövesd, környékén kényeztetnék, lányokat, nőket, feleségeket!
Gyere és próbáld ki.
Gyere és próbáld ki.
Sziasztok! Hölgyet, párt keresek kazincbarcika és vonzáskörzetében egy laza kapcsolatra!
Mátraháza Lifestyle hotelbe pár vagy szóló hölgy ?
Van valami fájdalmad ? Miért foglalkozol kis farkaddal? Mint hogy kamu dumadat nyomod
(Ez egy válasz Morcos1990 üzenetére (2026. 09. 27. vasárnap 15:48), amit ide kattintva olvashatsz)
60+ -os hölgy vagy házaspár házibarátja lennék. Türelem, intelligencia, diszkréció.
Sziasztok! Győr környéki csinos párok jelentezését várom, akik szeretnének egy minőségi házi-videót magukról! Ha unod már a remegő képű, rossz minőségű felvételeket, írjatok privát üzenetet! Rugalmasan tudok segíteni a környéken.

tarloka

sexy_par