Párral ismerkednék minden jóra!
Férfi beszàllót keresünk a nõ örömére,lehetõleg Baja és környékén
Sziasztok!
Holnap estére keresek diszkrét, kedves pàrt. Helyem van.
Holnap estére keresek diszkrét, kedves pàrt. Helyem van.
Párral ismerkednék, a Hölgy örömére!
Miskolcon bi pasi vár párt belvárosi lakásán.
Tamás vagyok egy szeximádó, ápolt, intelligens pasi. Szeretem az életben, és a szexben mindazt, ami jó, ami örömet és gyönyört tud okozni a partneremnek és nekem is. Imádok nyalakodni, de a fürge nyelvem mellett szívesen kényeztetlek a kemény, borotvált 15/5 cm-es szerszámommal is. Laza, tabumentes, diszkrét szex- és baráti kapcsolatra keresek egy bevállalós, szexkedvelő csajt, hölgyet, párt ( kizárólag a hölgy örömére ) Pápa + 50 km vonzáskörzetében !
Sziasztok!
Okt. 1 csütörtök kora délutánra vagy okt. 2 kora estére keresünk pasit harmadiknak. Olyanok jelentkezését várjuk, akit izgat , hogy egy pár közösen cumizza és a végén hosszasan játszadozik a spermás farkával. Esetleg hölgytagunkkal közösen cumizna. Válaszolni annak tudunk aki levelében küld viber számot és hajlandó hölgytagunkkal váltani pár mondatot
Okt. 1 csütörtök kora délutánra vagy okt. 2 kora estére keresünk pasit harmadiknak. Olyanok jelentkezését várjuk, akit izgat , hogy egy pár közösen cumizza és a végén hosszasan játszadozik a spermás farkával. Esetleg hölgytagunkkal közösen cumizna. Válaszolni annak tudunk aki levelében küld viber számot és hajlandó hölgytagunkkal váltani pár mondatot
Sziasztok! Párt keresek , akik élvezik, ha szex közben egy néző is jelen van, és esetleg izgatja őket ha egy " idegen" a végén vagy közben rájuk élvez! 50 éves szombathelyi FF vagyok
Olyan párt keresek aki kölcsön adná a mai nap a feleségét
Egy nagyon konfortos helyet bérlek 3 napig Dunaújváros közelében
18/6 mérettel és hatalmas vágyal rendelkezem .
Kulturált normális személyiségnek tartom magam
Egy nagyon konfortos helyet bérlek 3 napig Dunaújváros közelében
18/6 mérettel és hatalmas vágyal rendelkezem .
Kulturált normális személyiségnek tartom magam
Kisméretű pasi kerestetik még mindig ...
Sziasztok ! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak cuckold vagy creampie szexre ! Budapest és Pest megye max 20-km es hatósugarában. Lehet közben fotózni az aktust vagy akár videózni is.... Ha más hármas vagy többes vágyaitok vannak , bármit megbeszélhetünk ! Házibarát is lennék állandóra , vagy szerepjátékot is szívesen játszok , ha igény van rá.....
Írtam privátban.
(Ez egy válasz Axel0123 üzenetére (2026. 09. 29. kedd 06:54), amit ide kattintva olvashatsz)
jól hangzik
(Ez egy válasz Axel0123 üzenetére (2026. 09. 29. kedd 06:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Telt szeretőmnek beugrós pasit , kukkolnék közben
Sziasztok kedves pàrok és lányok!
Feri vagyok egy fiatal potens bevállalos férfi. Aki egy igazi szexfüggő.
Szeretem magamból kiadni a maximumot a szexbe.
És eddig nem is volt rá panasz. Isteni nyelvemmel és kőkemény farkammal szeretnék veled/veletek együtt lenni.
Ha felkeltettem az érdeklődésetek na habozzatok irni.Megbeszélünk mindent!
Üdv:Feri
Feri vagyok egy fiatal potens bevállalos férfi. Aki egy igazi szexfüggő.
Szeretem magamból kiadni a maximumot a szexbe.
És eddig nem is volt rá panasz. Isteni nyelvemmel és kőkemény farkammal szeretnék veled/veletek együtt lenni.
Ha felkeltettem az érdeklődésetek na habozzatok irni.Megbeszélünk mindent!
Üdv:Feri
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék ! !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék ! !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Hello. Kmèt környèkèn ismerkednèk.
Budapesten és környékén párt kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Biszexuális beállítottságú férfit keresünk
Hallod cimbora!
Nem lehet, hogy régi új vagy itt??? (Ez egy válasz Atyka üzenetére (2026. 09. 27. vasárnap 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 27. vasárnap 17:27
Nem lehet, hogy régi új vagy itt??? (Ez egy válasz Atyka üzenetére (2026. 09. 27. vasárnap 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!

tarloka

ati55
Ebony