Szeximádó, erotikus hölgyet keresek játékos szexcsatákra
akár tartós kapcsolatra!
Intelligens, izmos (nem izomagyú
) FÉRFI, jelenleg független!!
Esti
Párok is szóba jöhetnek, de nem mindenáron és CSAK HETERO alapon!
Olvasd el a profilt is!
A boa nem vékony és nem kicsi viszont nem siet sehová!
Írj privátot.
akár tartós kapcsolatra!Intelligens, izmos (nem izomagyú
) FÉRFI, jelenleg független!!Esti
vi
, beszélgetés is érdekel, semmi sem kötelező jeligére! alf
dá alf
m alf
borozgatásPárok is szóba jöhetnek, de nem mindenáron és CSAK HETERO alapon!
Olvasd el a profilt is!
A boa nem vékony és nem kicsi viszont nem siet sehová!
Írj privátot.
Sziasztok! Imádom az élet élvezeteit, a jó hangulatot és a pikáns titkokat. 40 éves, független, ápolott és nagyon nyitott férfi vagyok. Nem vagyok az a kigyúrt sportoló alkat, de a kisugárzásom és az érintésem garantáltan kárpótol majd titeket.
Sziasztok.
Győrben ismerkednék, hölgyet, párt keresek.
Igényes, izmos, kopasz férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Hely alkalmanként, kocsi van!
Írjatok
Győrben ismerkednék, hölgyet, párt keresek.
Igényes, izmos, kopasz férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Hely alkalmanként, kocsi van!
Írjatok
Kedves,párt keresek kukkolásra,hármasra! Egyszerűbb elérhetőség reményében,Viber,Teams,vagy Google chat nem hátrány ha van! Köszönöm ha elolvastad,szép hétvégét mindenkinek!
Szivesen ismerkednèk Budapest, Kecskemèt, Szeged környèkèn ma napközben vagy este.is.
Biszex férfit keresünk Pest környékén
Ma estére keresnék egy kellemes párt. Utazni tudok, ha megbeszéljük az ország egész terűletén.
Sziasztok. Hétfőn délelőtt?
(Ez egy válasz Galaxy2 üzenetére (2026. 10. 02. péntek 12:19), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Galaxy2 üzenetére (2026. 10. 02. péntek 12:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Hétfőn délelőtt ráérek
(Ez egy válasz szilvia8383 üzenetére (tegnap 04:48), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 04:48
Sziasztok fèrjemmel keresünk fiatal pasit hármas sexre biszex pasi is beszalhat
Miskolci párhoz beszállnék akár bi alapon is
Sziasztok fèrjemmel keresünk fiatal pasit hármas sexre biszex pasi is beszalhat
Sziasztok. Veresegyház és vonzáskörzetében vagy Bp keresek párt akikkel néha mikor időnk engedi ellenénk egy kicsit. Szex maszti cuckold. Vagy akár csak egy gyors tali. 42 fiatalos jóképűnek mondott pasi vagyok. Utazni tudok
Sziasztok! Van itt olyan pár, akikhez csatlakozhatnék (hetero férfi, 30, 180cm 90kg) minden jóban, amit csak a fantáziánk enged? Ha kedvelitek a dp-t, dupla puncit, az külön öröm! Vendégül is tudlak titeket látni (BP), ha ezt preferáljátok.
Sziasztok! Párokkal ismerkednék ☺️
Most szombat estére keresek Békéscsabán párt vagy lányt happyhours céljából. Semmi jónak nem vagyok az elrontója, ami mindenkinek jólesik
Tamás vagyok egy szeximádó, ápolt, intelligens pasi. Szeretem az életben, és a szexben mindazt, ami jó, ami örömet és gyönyört tud okozni a partneremnek és nekem is. Imádok nyalakodni, de a fürge nyelvem mellett szívesen kényeztetlek a kemény, borotvált 15/5 cm-es szerszámommal is. Laza, tabumentes, diszkrét szex- és baráti kapcsolatra keresek egy bevállalós, szexkedvelő csajt, hölgyet, párt ( kizárólag a hölgy örömére ) Pápa + 50 km vonzáskörzetében !
Írtam nektek!
Sziasztok.
Mai naptól vasárnap estig bezárólag ápolt, diszkrét pár hölgy tagját szopatnám akár a férje jelenlétében is.
Diszkrét autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
Mai naptól vasárnap estig bezárólag ápolt, diszkrét pár hölgy tagját szopatnám akár a férje jelenlétében is.
Diszkrét autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
Kisméretű srácot, pasit, férfit keresünk
ESZTERGOM,Dorog,Párkány-autómban 18-55 év közötti,átlagos alkatú LÁNY,Nő,Feleség,elhanyagolt Feleség BOROTVÁLT PINÁCSKÁJÁT NYALNÁM
ÉLVEZÉSIG,viszonzás nélkül.Kedves,figyelmes,érett,tapasztalt,fürge nyelvű,ügyes kezű msszőr pasi vagyk...PUSSZ...
ÉLVEZÉSIG,viszonzás nélkül.Kedves,figyelmes,érett,tapasztalt,fürge nyelvű,ügyes kezű msszőr pasi vagyk...PUSSZ...

tarloka

jeany