Sziasztok !
30 körüli srác van itt akihez át mehetnénk valamikor és jól meg dugná az asszonyt ?
30 körüli srác van itt akihez át mehetnénk valamikor és jól meg dugná az asszonyt ?
Jásznagykun- szolnok vagy Heves megyéből pár ,aki ma délelőtt ráérne?
Ráckeve környékén pár aki beszálót keres helyem lenne
Ráckeve környékén pár aki beszálót keres helyem lenne
Sziasztok. 45 éves férfi csatlakozna párhoz a holgy örömére. Masszázs vagy amit szeretnétek. Győr. Kezdő párhoz is.
Hármasban kezdőként, párt kukkolnék, kérésre beszállnék, mindkettőtöket szopatnám.Bp, 4-13-14-15 ker.
Párral találkoznék. Nem lennék hálátlan! Csak nézném!
55év feletti érett, teltebb házaspárhoz csatlakoznék, szimpátia lényeges szempont, ha van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék, barátkoznèk velük.
Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Helyem van, utazni tudok. Érezzük jól magunkat! Írjatok bátran!
Helyem van, utazni tudok. Érezzük jól magunkat! Írjatok bátran!
sziasztok Salzburg környékén párral ismerkednék akik tudnak fogadni hármas,cuckold vagy csak mint nézö
Sziasztok!
10.05 Hétfőn Békéscsabán leszek, helyem van. Szívesen fogadnék jó fej, csinos párt, hölgyet esetleg pasit/pasikat. Többesben tapasztalatom van, odaadó, kitartó partner vagyok. 184 cm, 78 kg jó megjelenésű, intelligens, közvetlen férfi vagyok. Nyitott vagyok sok mindenre, megbeszélés kérdése az egész. Lényeg, hogy mindenki jól érezze magát
Írjatok bátran.
10.05 Hétfőn Békéscsabán leszek, helyem van. Szívesen fogadnék jó fej, csinos párt, hölgyet esetleg pasit/pasikat. Többesben tapasztalatom van, odaadó, kitartó partner vagyok. 184 cm, 78 kg jó megjelenésű, intelligens, közvetlen férfi vagyok. Nyitott vagyok sok mindenre, megbeszélés kérdése az egész. Lényeg, hogy mindenki jól érezze magát
Írjatok bátran.
Sziasztok! Ismerkednék olyan lánnyal vagy párral akit/akiket nem zavarna, hogy kisebb mérettel rendelkezem.
sziasztok vannak e itt olyan nyitott párok akiket szinten erdekelne nehany izgi dolog amit egy 3as asdta lehetosegekkel ossze lehetne hozni? Hely kellene utazni tudnek tav nem gon!
Sziasztok.Budapest és környékén igényes izgató kellemes pár lenne ahol a hölgy nöies szép kere formás fenékkel rendelkezik és igényes illatos szép potens kellemes méretü férfit keresnek 3-asra?!
Sziasztok. Keresnék Kecskemét és kkr. Utazni tudok, de helyem is van.
Hölgyekkel-párokkal ismerkednék. Hely adott, utazni is tudok bp környékén... üzenetet várok !
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Sziasztok! Jövő hét egyik napján Debrecen-Hajdúszoboszló-Hajdúböszörmény-Hajdúnánás térségében szívesen ismerkednék egy szimpatikus párral! Nem kell sietni, lehet csak egy puszta szimpátia találkozó is, a lényeg, hogy írjatok bátran! Írhat szimpatikus férfi is, akivel homo- és biszexualitástól mentesen csinálhatunk egy farokverést a párjaink fotóinak nézegetése közben.
Párral ismerkednék, a Hölgy örömére!
Sziasztok! Mezőkövesd környékén ismerkednék párokkal

tarloka

Evi89