Mi jó a csoportos szexben? és a szerelem?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 4 5 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#221   2012. 10. 11. csütörtök 11:03
ravenna ravenna
... Az ember tanulás útján jutott el, és jut el dolgokhoz. Figyel, értelmez, megjegyez, és tapasztal.
A fantázia az egy dolog és a "rideg valóság" szintén. Igen is fel kell nőni egy ilyen élményhez, tudni hogy van egy csomó csapda benne. És bizony lesz hogy belecsúszol dolgokba, és rájössz utólag hogy ez mégse volt olyan jó, vagy épp lehet pozitív is az élmény!
Furcsa ám ha valamit eltervezel és jól sül el, nem akadékoskodik az emberi agy azon hogy ez jó, csak elkönyveljük sikernek, örömnek. De a kudarctól eleve tartozkodunk, hogy jajj mi lesz ha utólag jössz rá hogy mégse olyan szép a dolog.... Mindennek meg van a veszélye, de talán a legnagyobb veszélyt az elméleti okoskodás adja. Utálom a spenótot? Igen. Miért? Mert kostoltam és nem ízlik. De megkostoltam, és ez után döntöttem el, hogy nem tartok rá igényt.
Lehet fantáziálni de az ember minél inkább húz-halaszt dolgokat, annál több olyan túl idealizált ötlete és elvárása keletkezik amit szinte képtelenség pozitívan megélni. Ha valaki belevág a fantáziája megvalósításába folyamatosan van ideje tanulni, tapasztalni és akár leállni. De elméletekből nem lesz élmény.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 10. 09. kedd 13:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (845880)
2012. 10. 09. kedd 13:32
"tudni kell mi a veszélye, határa."...és ezt mikor tudom meg? Mikor felnőttem hozzá? Vagy előtte? Vagy közben? Mert biztos van veszélye. Mi van ha megteszem és utána jövök rá, hogy hoppá!!! szomoru1 Ez nem úgy sült el ahogy tervezted, mert ugye fejben, fantáziában másképpen lát és él át dolgokat az ember mint a valóságban (szerintem).
#220   2012. 10. 09. kedd 13:32
X Törölt felhasználó (845880)
"tudni kell mi a veszélye, határa."...és ezt mikor tudom meg? Mikor felnőttem hozzá? Vagy előtte? Vagy közben? Mert biztos van veszélye. Mi van ha megteszem és utána jövök rá, hogy hoppá!!! szomoru1 Ez nem úgy sült el ahogy tervezted, mert ugye fejben, fantáziában másképpen lát és él át dolgokat az ember mint a valóságban (szerintem).
(Ez egy válasz Nanuq üzenetére (2012. 10. 02. kedd 12:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 10. 02. kedd 12:42
...pedig hidd el, hogy külön kell választani az érzelmeket és a testi örömöket. Másképp a dolgok nem igazán működnek jól!
Az hogy valaki régen elutasította a többes erotikát, most pedig ráugrana nem a szeretethiányt jelzi. Az ilyen dolgokra fel kell nőni, tudni kell mi a veszélye, határa. Másképp az egész egy nagyon visszafelé csattanó ostor lehet!
#219   2012. 10. 06. szombat 16:08
X Törölt felhasználó (797483)
Én minden nőbe szerelmes leszek kicsit az elélvezés utáni másodpercekben. bohoc

Sok csaj észre is vette már, hogy egy gruppen végén én mennyire máshogyan (szerelemmel) nézek rá és simogatom. Volt, hogy a lánynak tetszett a dolog és sokáig egymás kezét fogva enyelegtünk az ő férje és az én barátnőm jelenlétében. A barátnőm megérezte a dolgot és azóta nem szereti, ha más csajban élvezek el, de a lány pasija nem vette észre.... Ma már nincsenek együtt, ami nem lepett meg.

Volt, hogy egy másik alkalommal a csaj megérezte a dolgot rajtam és teljesen zavarba jött tőle. Azóta is gyakran keressük egymást, de ő nem enged magához közel.

Na és persze van úgy, hogy a csajnak alkalma sincs észrevenni, hogy egy szerelemtől lángoló lovag éppen most húzza ki a farkát a puncijából, mert máris jön a következő pasi a helyemre. alien2
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 10. 01. hétfő 22:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 10. 01. hétfő 22:34
Szerintem nehéz külön választani a szerelmet és a szeretetet egy csoportos szex alkalmával. Valaki vagy szeret vagy szerelmes! Meg kell jönni annak a valaminek....! ami ezt a kettőt értelmesen és ésszerűen különválasztja!!! És ez nem jelenti azt, hogy ha valaki egykoron visszautasító volt a többes szexben, hogy most nem ő lesz az aki ezt forszírozza!! ejnye1 Nem!
#218   2012. 10. 02. kedd 14:02
X Törölt felhasználó (857830)
Miért lenne nehéz különválasztani? Én nem vagyok szerelmes a barátnőmbe, de maximális kielégülést találok mellette az ágyban, ez kölcsönös, a férjem más, hozzá nagyon erős érzelmi szál is fűz, ez a szeretkezéseinkben is jelen van, de pont azért mert nagyon szeretem, azt is élvezem, amikor a barátnőmmel szeretkezik.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 10. 01. hétfő 22:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem nehéz külön választani a szerelmet és a szeretetet egy csoportos szex alkalmával. Valaki vagy szeret vagy szerelmes! Meg kell jönni annak a valaminek....! ami ezt a kettőt értelmesen és ésszerűen különválasztja!!! És ez nem jelenti azt, hogy ha valaki egykoron visszautasító volt a többes szexben, hogy most nem ő lesz az aki ezt forszírozza!! ejnye1 Nem!
#217   2012. 10. 02. kedd 12:42
Nanuq Nanuq
...pedig hidd el, hogy külön kell választani az érzelmeket és a testi örömöket. Másképp a dolgok nem igazán működnek jól!
Az hogy valaki régen elutasította a többes erotikát, most pedig ráugrana nem a szeretethiányt jelzi. Az ilyen dolgokra fel kell nőni, tudni kell mi a veszélye, határa. Másképp az egész egy nagyon visszafelé csattanó ostor lehet!
#216   2012. 10. 01. hétfő 22:34
X Törölt felhasználó (845880)
(Ez egy válasz Demona üzenetére (2012. 09. 25. kedd 20:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 25. kedd 20:43
Általában a csoportos szex intézményének, nem éppen azok hódolnak akik 1000°C -on égnek a szerelem tüzében.
A csoportos szexet inkább tartós, stabil és jó pár próbatételen edzett párkapcsolatra jellemzőbb, hogy művelik, és ez esetben elsősorban a szeretet nem pedig a szerelem van erősebben jelen.
"Nanuq: Nem kisdobosoknak való móka!!" worship
Szükségeltetik, hogy külön tudják a párok választani a testiséget az érzelmektől, így van különbség a szexelés és a szeretkezés között. Értelem szerűen a csoportos vagy többes vagy akárhányas szexbe nem keverünk olyan elemeket amik a szeretkezéshez erősen kapcsolódnak. Azt viszont a pároknak kell eldöntenie, mi fér bele a külső kapcsolatból jövő szexuális örömökbe.
#215   2012. 09. 27. csütörtök 12:17
Jade_ Jade_
Nagyon jól megfogalmaztad, hogy külön lehet választani a testiséget és a szerelmet. Aki ezzel nincs tisztában az nem értheti meg a csoportos szexet. De ugye vannak olyanok is akik meg a szerelmet nem élték meg és ezt se tudják elképzelni...
(Ez egy válasz Demona üzenetére (2012. 09. 25. kedd 20:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Általában a csoportos szex intézményének, nem éppen azok hódolnak akik 1000°C -on égnek a szerelem tüzében.
A csoportos szexet inkább tartós, stabil és jó pár próbatételen edzett párkapcsolatra jellemzőbb, hogy művelik, és ez esetben elsősorban a szeretet nem pedig a szerelem van erősebben jelen.
Szükségeltetik, hogy külön tudják a párok választani a testiséget az érzelmektől, így van különbség a szexelés és a szeretkezés között. Értelem szerűen a csoportos vagy többes vagy akárhányas szexbe nem keverünk olyan elemeket amik a szeretkezéshez erősen kapcsolódnak. Azt viszont a pároknak kell eldöntenie, mi fér bele a külső kapcsolatból jövő szexuális örömökbe.
#214   2012. 09. 26. szerda 19:57
zsoltgabor zsoltgabor
Nagyon egyet értek veled! smile
#213   2012. 09. 25. kedd 21:31
Nanuq Nanuq
Fontos momentumra világítottál rá, miszerint is félre kell tudni mi a szex, szeretkezés közt a határ, és miért merőben más. Sajnálatos hogy épp itt a GG-n volt hogy vkinek nekiugrottak azért mert megfogalmazta hogy sose szeretkezik többesben, swingerben mert ezt kizárólag azzal teszi meg, akihez érzelmileg kötődik.
Amúgy a szerelem önzővé teszi az embert, de a 100% bizalomra épülő szeretet, a feltétlen bizalom egymásban sokkal erősebb kötelék mint bármi más.
#212   2012. 09. 25. kedd 20:43
Demona Demona VIP
#211   2012. 09. 25. kedd 14:52
X Törölt felhasználó (857830)
Az önámítást úgy értettem, hogy a szerelmedről beszélsz de közben meg arról is, hogy jó volt mással lenni, több pózban stb. Az egyikről írsz rajongva, a másikról meg beszélsz szinte fanyalogva, mert nem volt olyan jó. A szerelmeddel andalognál de medencés partira mész.

Én azt hiszem értem, hogy hová is akart herodotosz kilukadni, legalábbis remélem. Talán valami olyasmit akart leírni, hogy a szex, bár hozhat pusztán a fizikai-vizuális ingerek hatására kielégülést, teljesn más dimenzió a gyönyört egy olyan emberrel összeolvadva átélni, akivel nagyon erős érzelmi kapcsolat is összefűz. Részemről ez valahogy úgy áll össze, hogy bitang nagyokat tudok élvezni és elég sok módon el tudok jutni az orgazmusig, de ami mindent visz, az az, amikor a férjem szorosan ölel, érzem bőre lángolását, beszívom az illatát, elmerülök szeme csillogásában és a tetőponton belém olvad. Olyankor mi vagyunk az univerzum.
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2011. 07. 08. péntek 11:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 08. péntek 11:58
Semmi baj azzal hogy imádsz dugni. Az önámítást úgy értettem, hogy a szerelmedről beszélsz de közben meg arról is, hogy jó volt mással lenni, több pózban stb. Az egyikről írsz rajongva, a másikról meg beszélsz szinte fanyalogva, mert nem volt olyan jó. A szerelmeddel andalognál de medencés partira mész. Erre a részre írtam hoyg van benne valami önámítás.
De így, ebben a megvilágításban a z aktuális beírásod után mondataid megint mást jelentenek. Ne menjünk nagyon bele talán lehet kicsit csapongó volt az előző hozászólásod. És semmi rossz nincs abban ha valaki azzal akit szeret akibe szerelmes, képes többesben is együtt lenni. Az erotika ajándék és nem jó önző módon hozzáállni.
#210   2012. 09. 25. kedd 14:15
Nanuq Nanuq
Néha fura, hogy mibe futunk bele itt a neten. Elég extrém párosítás ez a szerelem kontra csoportszex.
Az biztos hogy az emberiség nagyon komoly részénél volt és van szerelem. És bár sokan tagadják de igen komoly százalékban jelen van a csoportos erotika, mint élmény is. Lehet ebben valami régi "állati ösztön", a vadászat, az ismeretlen felé való vonzalom. De akár a szomszéd kertje zöldebb effektus is. És ha ez a kitekintés másik partner felé onnan jön hogy az izgalmat megadhatja egymásnak egy szerelmes pár is, akkor miért is ne?!
Nálam okosabb barátnőm is többször rávilágított arra, hogy a csoportos erotika, többes élmény csak is azoknál a pároknál működik, akik teljesen bíznak egymásban, akiket az egymás teljes ismerete is összakapcsol, nem csak úgy vannak. Persze akadnak akik azt mondják hogy ha nem jó a kapocs, de szeretik egymást akkor az nyitott kapcsolat, és azért szexelgetnek néha csoportban de véleményem szerint az már merőben más.
Tény, hogy szerelmes emberek ritkán vágnak bele egy csoportos élménybe, de itt is igaz hogy "ami nem ölt meg, az erősít". Ha egy szerelembe belefért ez is, hogy egymásnak örömet okozzanak akkor hajrá.
De nem kisdobosoknak való móka! nyes
#209   2011. 07. 09. szombat 09:14
X Törölt felhasználó (807921)
Osztom a véleményed! worship
(Ez egy válasz herodotosz üzenetére (2011. 07. 07. csütörtök 15:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 07. csütörtök 15:26
Szerintem nincs annál gyönyörűbb látvány, mint amikor reggel a a kávé illatával ébreszted a párod, Ő pedig még becsukott szemmel mosolyog! Sajnos az emberek azt felejtik el, hogy a társad nem a tulajdonod, vagy a szolgád! Ő a másik feled, amit a magyar nyelv a FELEség szóval gyönyörűen kifejez! Engem 23 évesen vitt bele a swingerbe az akkori barátnőm. Miután szakítottunk vele, a többieknél fel sem merült, hogy menjünk 2005-ben vcoltam utoljára gruppenben. Ha szeretek valakit, nincs szükségem másra, csak RÁ. Ha mégis úgy érzem, nem szeretem a párom. Ezen nincs mit magyarázni. Decemberben ért véget egy hosszabb kapcsolatom, remegtem érte, még mindig nem tudtam elfelejteni, és nem is fogom soha. Pedig az egyik legprűdebb barátnőm volt. Azóta a második szeretőmet szaggatom, csinosabb is, okosabb is, és sokkal nyitottabb. Hat év után újra járok swinger házibulikba, a múltkor összejött, hogy három lány kényeztetett egyszerre. Be kell vallanom, aznap hét nem akármilyen orgazmusom volt, de egyiket sem cseréltem volna el azokért a pillanatokért, amit a szerelmemtől kaptam. Pedig két pózban lehetett (előröl és hátulról), csak gumiban, ráadásul undorodott az ondótól! De azóta sem voltak olyan orgazmusaim! A hétvégén megyünk egy medencés partyba, de nem lesz olyan jó mintha ex szerelemmel egy nagyot sétálnánk!
#208   2011. 07. 08. péntek 11:58
ravenna ravenna
Semmi baj azzal hogy imádsz dugni. Az önámítást úgy értettem, hogy a szerelmedről beszélsz de közben meg arról is, hogy jó volt mással lenni, több pózban stb. Az egyikről írsz rajongva, a másikról meg beszélsz szinte fanyalogva, mert nem volt olyan jó. A szerelmeddel andalognál de medencés partira mész. Erre a részre írtam hoyg van benne valami önámítás.
De így, ebben a megvilágításban a z aktuális beírásod után mondataid megint mást jelentenek. Ne menjünk nagyon bele talán lehet kicsit csapongó volt az előző hozászólásod. És semmi rossz nincs abban ha valaki azzal akit szeret akibe szerelmes, képes többesben is együtt lenni. Az erotika ajándék és nem jó önző módon hozzáállni.
#207   2011. 07. 08. péntek 11:46
herodotosz herodotosz
Miért n lenne jó? Szerinted ha egy nap hétszer elmész, az nem jó? Most ez a szeretőm imád swingerbe járni, és nekem is bejön a kötetlen bulizás! De ha figyeled a szóhasználatomat, ő nem a szerelmem csak a szeretőm! A kettő nem ugyanaz! Egyébként, ha szeretném, és ő swingerezni szeretne, úgy is benne lennék! Sőt, én azt élvezem, ha a párom élvezi. Ez lehet, hogy sokaknak furcsa, de tényleg így van! És mire gondoltál önámítás címen? Imádok dugni smile
#206   2011. 07. 07. csütörtök 20:06
ravenna ravenna
...de ha ennyire nem jó, akkor miért mész el? Ez önámítás már...
(Ez egy válasz herodotosz üzenetére (2011. 07. 07. csütörtök 15:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 07. csütörtök 15:26
Szerintem nincs annál gyönyörűbb látvány, mint amikor reggel a a kávé illatával ébreszted a párod, Ő pedig még becsukott szemmel mosolyog! Sajnos az emberek azt felejtik el, hogy a társad nem a tulajdonod, vagy a szolgád! Ő a másik feled, amit a magyar nyelv a FELEség szóval gyönyörűen kifejez! Engem 23 évesen vitt bele a swingerbe az akkori barátnőm. Miután szakítottunk vele, a többieknél fel sem merült, hogy menjünk 2005-ben vcoltam utoljára gruppenben. Ha szeretek valakit, nincs szükségem másra, csak RÁ. Ha mégis úgy érzem, nem szeretem a párom. Ezen nincs mit magyarázni. Decemberben ért véget egy hosszabb kapcsolatom, remegtem érte, még mindig nem tudtam elfelejteni, és nem is fogom soha. Pedig az egyik legprűdebb barátnőm volt. Azóta a második szeretőmet szaggatom, csinosabb is, okosabb is, és sokkal nyitottabb. Hat év után újra járok swinger házibulikba, a múltkor összejött, hogy három lány kényeztetett egyszerre. Be kell vallanom, aznap hét nem akármilyen orgazmusom volt, de egyiket sem cseréltem volna el azokért a pillanatokért, amit a szerelmemtől kaptam. Pedig két pózban lehetett (előröl és hátulról), csak gumiban, ráadásul undorodott az ondótól! De azóta sem voltak olyan orgazmusaim! A hétvégén megyünk egy medencés partyba, de nem lesz olyan jó mintha ex szerelemmel egy nagyot sétálnánk!
#205   2011. 07. 07. csütörtök 15:26
herodotosz herodotosz
#204   2011. 07. 07. csütörtök 14:04
X Törölt felhasználó (794836)
hehe
Igen.
Lehet, hogy én fordítva vagyok összerakva...? idiota
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 07. 07. csütörtök 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (807921)
2011. 07. 07. csütörtök 13:59
Nem hiszek a szememnek ha ez tényleg igy van!?Jól olvasok? wow1 smile
#203   2011. 07. 07. csütörtök 13:59
X Törölt felhasználó (807921)
Nem hiszek a szememnek ha ez tényleg igy van!?Jól olvasok? wow1 smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 07. 06. szerda 20:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (794836)
2011. 07. 06. szerda 20:00
Miért ne dolgoznék...?
Csak más a munkaidő beosztásom.
És ha otthon van a társunk, úgy nem lehet házimunkát végezni?
Nem lehet kivenni a kezéből a porszívó, a felmosó, a vasaló...?
#202   2011. 07. 06. szerda 20:00
X Törölt felhasználó (794836)
Miért ne dolgoznék...?
Csak más a munkaidő beosztásom.
És ha otthon van a társunk, úgy nem lehet házimunkát végezni?
Nem lehet kivenni a kezéből a porszívó, a felmosó, a vasaló...?

1 2 3 4 5 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: lokicsavo lokicsavo
Nyitás ideje: 2005. 11. 28. hétfő
Üzenetek: 261db
Utolsó üzenet: 2021. 03. 18. csütörtök

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!