ehh,csak kinematika-dinamikábol buktam,de abbol mindenki meg szokott,aki nem csak a könyvet bujja,hanem a kocsmákat és/vagy lányokat is:)
ami azt illeti, engem se naon érdekelnek a szüleim nemi szervei,de már mind2t láttam,igaz,akkor épp nem voltak aktivak:D
szal nem érdekel,de ez egy kisgyereknél nem tuti hogy igy van!!!
ami azt illeti, engem se naon érdekelnek a szüleim nemi szervei,de már mind2t láttam,igaz,akkor épp nem voltak aktivak:D
szal nem érdekel,de ez egy kisgyereknél nem tuti hogy igy van!!!
Jani!
Sikerült a vizsgád? (őszintén kérdem)
Szerintem sem OK, ha egy gyermek tanúja szülei aktivitásának. Csak magam példáján abból indultam ki, hogy a gyermek nem is kíváncsi szüleire, és inkább becsukja szemét és füleit. Mindazonáltal a szélsőséges prűdség is lélekromboló a gyerekre. (Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2006. 02. 04. szombat 20:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 04. szombat 20:24
Sikerült a vizsgád? (őszintén kérdem)
Szerintem sem OK, ha egy gyermek tanúja szülei aktivitásának. Csak magam példáján abból indultam ki, hogy a gyermek nem is kíváncsi szüleire, és inkább becsukja szemét és füleit. Mindazonáltal a szélsőséges prűdség is lélekromboló a gyerekre. (Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2006. 02. 04. szombat 20:24), amit ide kattintva olvashatsz)

na én elcsámcsogtam a vacsimat:) miközben ti csoportkeféltetek(csak hogy legyen vmi köze a topichoz)
na én elcsámcsogtam a vacsimat:) miközben ti csoportkeféltetek(csak hogy legyen vmi köze a topichoz)
nem súlyos:)
hmmm... csoportos szex: apuci meg anyuci szerelmeskedik, a gyerek meg nézi... ez igy tényleg nem jó! barátnőm is mondta,h egyszer látta a szüleit szexelni(akkor kb 10-12éves lehetett), és nem volt tul jó hatással rá, ugyhogy megértem nikuc-t
Kedves Nikuc!
Amire utaltam röviden az volt, hogy a feleségemmel volt egy pici vitánk arról, hogy a gereket mennyire kell kímélni saját sexualitásunktól. Nézd a TE hszod segített nekem, hogy teljesen a szerelmemnek adjak igazat, és már költöztetjük is a hálót a földszintre.
Minden tiszeteletem a tiéd, azt a hozzászólást köszönetnek és bátorításnak szántam. És ha nem értettél volna félre nyílván nem untattam volna ezzel a hszsal a topiclakókat.
Amire utaltam röviden az volt, hogy a feleségemmel volt egy pici vitánk arról, hogy a gereket mennyire kell kímélni saját sexualitásunktól. Nézd a TE hszod segített nekem, hogy teljesen a szerelmemnek adjak igazat, és már költöztetjük is a hálót a földszintre.
Minden tiszeteletem a tiéd, azt a hozzászólást köszönetnek és bátorításnak szántam. És ha nem értettél volna félre nyílván nem untattam volna ezzel a hszsal a topiclakókat.

Nem röhög ki senki itt, aki valamit is számít emberileg, szerintem MM4 sem akart semmi rosszat; aki meg csámcsogni jár ide, meg csesztetni, hát azt sem érdemli meg, hogy szót vesztegess rá. ÜdvKatinka
Elolvastam ,de nem lettem tőle okosabb.MM4 - szerintem -,egy fórumon kivüli vitára utal, amelyben nem ő lett a nyerő, és erre Neked köszönhetően jött rá. Vagy talán más lenne. Kérlek, magyarázd el nekem is...
"MM4 #21 | ma 17:28
Köszi, hogy elmondtad. Segítettél egy vitát lezárni. Nem nekem lett igazam.
Válasz nikuc üzenetére (20)
nikuc #20 | ma 17:20
Oké!
Nos a baj az,hogy a szüleimet többször hallottam dugni(láttam is),néha úgy is,hogy náluk aludtam-nagyon hangosak voltak és én még nagyon pici voltam olyan 5 éves.Ez évekkel később is így ment és én szégyelltem magam ezért,az orvos azt mondta szerencse,hogy nem vagyok frigid!De viszont kialakult bennem egy szorongás, és néha undorodom magamtól szex után,olyan érzés,mintha azt hinnéd,hogy te egy hatalmas bűnt követtél el.A mostani párom mellett ez most még nem gond,ami elég furcsa,de az,hogy nem szeretek meztelen lenni és tükörbe nézni...megmaradt.A párom tud a betegségről,de azt nem,hogy hogyan vélekedek a testről.Ettől függetlenül a szexet kívánom és megy is,közben soha semmi baj,bármire megkérhet ez mindig csak utána jelentkezett..ennyi-kínosan érzem magam
Válasz jesus01[VIP] üzenetére (14)"
"MM4 #21 | ma 17:28
Köszi, hogy elmondtad. Segítettél egy vitát lezárni. Nem nekem lett igazam.
Válasz nikuc üzenetére (20)
nikuc #20 | ma 17:20
Oké!
Nos a baj az,hogy a szüleimet többször hallottam dugni(láttam is),néha úgy is,hogy náluk aludtam-nagyon hangosak voltak és én még nagyon pici voltam olyan 5 éves.Ez évekkel később is így ment és én szégyelltem magam ezért,az orvos azt mondta szerencse,hogy nem vagyok frigid!De viszont kialakult bennem egy szorongás, és néha undorodom magamtól szex után,olyan érzés,mintha azt hinnéd,hogy te egy hatalmas bűnt követtél el.A mostani párom mellett ez most még nem gond,ami elég furcsa,de az,hogy nem szeretek meztelen lenni és tükörbe nézni...megmaradt.A párom tud a betegségről,de azt nem,hogy hogyan vélekedek a testről.Ettől függetlenül a szexet kívánom és megy is,közben soha semmi baj,bármire megkérhet ez mindig csak utána jelentkezett..ennyi-kínosan érzem magam
Válasz jesus01[VIP] üzenetére (14)"

Szia Jani!
Neked szenzációs gondolataid vannak!
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2006. 02. 03. péntek 17:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 03. péntek 17:10
Neked szenzációs gondolataid vannak!

áh, kedveseim:))))) te AEH,te még mindig nem untad meg? me én is olyan hülye vagyok mint te,de én má unom
menjél baszni. ha egy nővel,hát egy nővel!:)
áh, kedveseim:))))) te AEH,te még mindig nem untad meg? me én is olyan hülye vagyok mint te,de én má unom
Ugyan hagyd, már Ő az ezernevű világmegváltó. Ő nem azért mártózik meg a pokol bugyraiban mert odavaló, vagy mert élvezi. A világmegváltó szakközépben épp a szodoma-gomorra fejezetnél tartanak, és Ő fontosnak érzi a keresztesháborút itt az aranykapuban folytatni halhatatlan lelkeinkért.
(Ez egy válasz zaga üzenetére (2006. 01. 31. kedd 01:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 31. kedd 01:27

Bagoly mondja verébnek hogy nagyfejű tudod?! csak nézd végig pár írásodat. Hány de hány ember felett (nem is egy topicban) mondtál ki ítéletet eddig? Mert neked mindenki hülye és beteg és perverz, akinek nem az jön be mind neked vagy más a véleménye. Erről ennyit.
Bagoly mondja verébnek hogy nagyfejű tudod?! csak nézd végig pár írásodat. Hány de hány ember felett (nem is egy topicban) mondtál ki ítéletet eddig? Mert neked mindenki hülye és beteg és perverz, akinek nem az jön be mind neked vagy más a véleménye. Erről ennyit.
Nem három, szerintem több!
De ezt már karácsony előtt jeleztem. (#190)
Válassz egy jól hangzó nevet, őrizd, vigyázd, ne mocskold be!
Legyen mondanivalód, ami a "nevedhez" kapcsolható.
Nem kell midig "vagdalkozni"!
De ezt már karácsony előtt jeleztem. (#190)
Válassz egy jól hangzó nevet, őrizd, vigyázd, ne mocskold be!
Legyen mondanivalód, ami a "nevedhez" kapcsolható.
Nem kell midig "vagdalkozni"!
Grupensex lesz nŕlam!
-Hŕnyan leszunk?
-Ha hozod az asszonyt hŕrman!
:O)))
-Hŕnyan leszunk?
-Ha hozod az asszonyt hŕrman!
:O)))
Aki szeretne rčsztvenni a csoportos szexben, jojjon ide! (es a szerelem?)
tudod nem is vártam hogy mást mondjál.. *legyint lemondóan*
Lokicsavo
Orvos látott már?
.
.
Azemberejhülyék
whatthefuxx.....stb?
Orvos látott már?
.
.
Azemberejhülyék
whatthefuxx.....stb?

elnézést a helytelen írásért és a fogalmazásért, kicsit fáradt vagyok. De azt hiszem a mondandóm még így is érthető. Várom megcáfolását, de ész érvekkel, nem sárdobálózással!
jó, nekem sincs kedvem egy ilyen emberrel privizni. Egyébként amit elküldtem, de akkor rosszul csak annyit állt, hogy kurvára nincs kedvem kitenni őt céltáblának, mert el tudom képzelni hogy ha megkapod az msn-jét, akkor onnan neki nem lesz nyugta. Éppen ezért megkérdezem, hogy megadja-e. Más címét nekem ugyanis ezen és más érthető okok miatt nincs jogom megadni. Nem ment bele, nem kapod meg. Ennyi.
Viszont e topic témájánál maradva..
A hozzászólásoddal, és egy igaz, de más témáról szóló idézettel akarod bebizonyítani az igazatad, hogy csoportos szexre csak az képes elmenni és esetleg rábeszélni a másikat, aki nem tudja a partnerét kielégíteni? MErt hogy a szerelem és a szerelemmel párosult szex ezt jelenti? Most komolyan ilyen gyerekes vagy?
Ugyan már. Csoportos szexbe is lehet szerelem. A téma nem az van, hogy hjaj, a partnerem egy szar, és semmi teljesítményre nem képes. Mennjünk el egy ilyen gruppen partyra, és majd jól megkefél 3-4 izmos csávó, hogy jó legyen nekem. Ugyan már. Ez csak a cserersznye a fincsi koktél tetején. MEgfüszerezi az életet, és igen, főleg a szexuális életet. Egy kis izgalom, egy kis változatosság. VAlami, amit mindkét partner élvezz, függetlenül attól hogy mások ezek után mit gondolnak róluk. Azt hittem felvilágosultabb társadalomban élünk. Miért ne lehetne a szexet úgy élvezni, ahogy az ember akarja. Ha az izgatja fel nagyon őket, és azt is élvezik, akkor bizony csoportos szexbe is részt vehetnek. Nem értem, ez alapján hogyan merheted kijelenteni ilyen biztosan, hogy e müfaj hódolói, ha párokban vannak, nem éreznek egymás iránt szerelmet, és hogy képtelenek élvezni csak és kizárólag egymást?! Ez csak egy plussz, semmi több.
Természetesen az esetek nagy részében, de mindig előfordul kivétel is. Nem kétlem. De ezek kivételek. Szerintem.
Viszont e topic témájánál maradva..
A hozzászólásoddal, és egy igaz, de más témáról szóló idézettel akarod bebizonyítani az igazatad, hogy csoportos szexre csak az képes elmenni és esetleg rábeszélni a másikat, aki nem tudja a partnerét kielégíteni? MErt hogy a szerelem és a szerelemmel párosult szex ezt jelenti? Most komolyan ilyen gyerekes vagy?
Ugyan már. Csoportos szexbe is lehet szerelem. A téma nem az van, hogy hjaj, a partnerem egy szar, és semmi teljesítményre nem képes. Mennjünk el egy ilyen gruppen partyra, és majd jól megkefél 3-4 izmos csávó, hogy jó legyen nekem. Ugyan már. Ez csak a cserersznye a fincsi koktél tetején. MEgfüszerezi az életet, és igen, főleg a szexuális életet. Egy kis izgalom, egy kis változatosság. VAlami, amit mindkét partner élvezz, függetlenül attól hogy mások ezek után mit gondolnak róluk. Azt hittem felvilágosultabb társadalomban élünk. Miért ne lehetne a szexet úgy élvezni, ahogy az ember akarja. Ha az izgatja fel nagyon őket, és azt is élvezik, akkor bizony csoportos szexbe is részt vehetnek. Nem értem, ez alapján hogyan merheted kijelenteni ilyen biztosan, hogy e müfaj hódolói, ha párokban vannak, nem éreznek egymás iránt szerelmet, és hogy képtelenek élvezni csak és kizárólag egymást?! Ez csak egy plussz, semmi több.
Természetesen az esetek nagy részében, de mindig előfordul kivétel is. Nem kétlem. De ezek kivételek. Szerintem.