Mi jó a csoportos szexben? és a szerelem?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 5 6 7 8 9 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#141   2006. 01. 10. kedd 10:35
laca333 laca333
Szia mindekinek!
Olvasom itt a hozzászólásokat és teljesen el vagyok képedve attól, hogy egyesek szándékosan vagy talán csak butaságból szétrombolják az eredeti témát, sőt attól sem riadnak vissza, hogy másokat megbántsanak. Ez szomorú.
#140   2006. 01. 10. kedd 09:58
jesus01 jesus01 VIP
Amikor még lokicsavo voltál is sok ellenséget szereztél magadnak. Ne nevet, stilust válts. Ne azért, hogy megfelelj a többi embernek, hanem nyíltabb szemmel vizsgáld az emberi kapcsolatokat.
#139   2006. 01. 10. kedd 05:46
ZENO1 ZENO1
Szia *Agnes*!
Úgy látom, te is végigolvastad ezt a rovatot.
Én is csak hasonlókat tudnék üzenni ennek az "úriember?" -nek!
Üdv!
#138   2006. 01. 09. hétfő 22:40
szabkat szabkat
A párcserés miért jobb? Ott is a nődet dugják, csak addig te meg a másik nőjét dugod. Ennyi a különbség. Szerintem.
#137   2006. 01. 09. hétfő 13:46
MM4 MM4
Miért keveritek következetesen a nemiélet egy lehetséges formáját, két ember kapcsolatának legromantikusabb megvalósulásával.

Ahol két egymással szorosan kapcsolatban lévő ember von be harmadikat, ott e harmadik tulajdonképp egy nagyon kifinomult szexulális segédeszköz. Mondhatnám egy szofisztikált vibrátor, vagy guminő...
Pároknál, párcserénél alapjaiban bonyolultabb a helyzet ott bizonyos lelki vonatkozások elkerülhetetlenek. Csalás-nemcsalás, kimennyiremikor, kérdések föltétele-megválaszolása akár tudatalatt is.
Ezek persze keveredhetnek egymással.

Nagyon is elképzelhető viszont, hogy két egymást nagyon szerető ember nemiéletét hihetetlenül földobja egy bevont harmadik. A párcserénél pl. az sem mindegy, hogy az alkalmi párok aztán mind együttmaradnak, vagy páronként különvonulva akcióznak aztán. Egész más lelki hozadéka lehet a kettőnek.

Az általános szabály az, hogy a közösen átélt élmények összehozzák az embereket. Azaz koránt sem biztos, hogy a csoportszex gyöngítené egy valóban megalapozott kapcsolatot.

Konkrét példa, hogy egy régóta szerelemben együttélő pár több gyerek után ellaposodott nemiélete szárnyakat kapott egy ilyen számukra véletlenül átélt buli után.

#136   2006. 01. 09. hétfő 07:47
Isti40 Isti40
A csoportsex egyidős az emberrel,mindig is volt és szerintem lesz is.Van aki képtelen rá,de azt nem hiszem,hogy soha sem gondolt rá legalább 1-szer az életben.Nekem 1-szer sikerült egy 2+1-be beszállni pár éve,de azota is "hiányzik".....
#135   2006. 01. 09. hétfő 06:38
X Törölt felhasználó (57133)
Szerintem a csoportos szexben csak a szex az ami számit.Ha valaki szerelmes is akkor azt nem szeretné(szerintem)megosztani mással....Legalábbis én igy vallom...
#134   2006. 01. 09. hétfő 02:12
X Törölt felhasználó (368273)
:-) Hm....Ezt a témát nem tudom objektíven kezelni, így hát rövid a válasz: az, hogy egyszerre több férfibe szeressek bele:-) Aki érti,érti, aki nem, az ne kérje számon:D
#133   2006. 01. 03. kedd 10:29
kuklukszklán kuklukszklán
Szia bocsánat csak a lényeget olvastam el de látom az írás töled származik.GRATULÁLOK
#132   2006. 01. 02. hétfő 21:24
MM4 MM4
Figyelj Jani!

Te olvastad a topic elejét? A 77 és 78 hozzászólásomban kifejtettem véleményemet a témáról, nagyjából 10 mondat olvasd el.

Benned viszont bosszant ez az OSTOBA gőg amiből szószéket ácsolsz magadnak. Bosszant, ahogy ítélkezel.

Emberismeretem azt mondatja velem, hogy te valószínű nem ismered sem a csoportszekszet, sem a szerelmet.
#131   2006. 01. 02. hétfő 21:18
sandor1220 sandor1220
az ha ottvagyok
#130   2006. 01. 02. hétfő 21:13
yanee84 yanee84

(Y)
( . ) ( . )
#129   2006. 01. 02. hétfő 21:10
MM4 MM4
#128   2006. 01. 02. hétfő 21:08
yanee84 yanee84
. .
#127   2006. 01. 02. hétfő 21:05
MM4 MM4
Kedves Yanee84!

Lenyűgöz nyelvi kreativitásod. Már a múltkori nevem is tetszett "Tulok", van benne erő és férfiasság.

..., de ez utóbbi nevemtől le vagyok nyűgözve

"Fasz"
Barátom ez király. Többen mondták már rám, hogy mekkora fasz vagyok, csibészségemre célozva, de ez igy, hogy...

Ehhez képest Jimmy a maga "Királyával" is elbújhatna, ha épp nem lenne elbújva.

Azt hiszem Te csak szeretnél AZ lenni.
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2006. 01. 02. hétfő 16:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 02. hétfő 16:44
eszem faszom megáll, mekkora fasz vagy... a témához nem szóltál semmit, csak az én véleményem nem teccik neked, vagy csak a puszta jelenlétem gázolt bele a finom lelkedbe???
#126   2006. 01. 02. hétfő 20:49
yanee84 yanee84
és mi jár annak, akinek igaza van??? A POFÁJA...
én személy szerint kiszállok ebből a topicból, mert már elmondtam a véleményemet,de valaki személyes sértésnek vette. a topic célja eredetileg nem a csoportszex reklámozása lett volna,de az lett belőle... na meg egymás fikázása
javaslom neked is, hogy ne írj ide többet!
cső
#125   2006. 01. 02. hétfő 16:44
yanee84 yanee84
eszem faszom megáll, mekkora fasz vagy... a témához nem szóltál semmit, csak az én véleményem nem teccik neked, vagy csak a puszta jelenlétem gázolt bele a finom lelkedbe???
(Ez egy válasz MM4 üzenetére (2005. 12. 27. kedd 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 12. 27. kedd 14:51
Tudtam, hogy kiérdemlek Tőled egy Nevet. Alázatos tisztelettel köszönöm Vezérem, Sámánom, stb. Köszönöm, hogy megosztod velem, méltatlannal, fennkölt gondolatidat.

Csak így tovább, és bizonnyal a világ is meg lesz váltva.

Én addig is köszönöm, hogy létezel yanee84.

#124   2005. 12. 30. péntek 15:31
kuklukszklán kuklukszklán
barni79 szerintem te pontossan tudod,hogy mi kell egy jó kapcsolatban.DE EZÉRT HOGY EZT ÍGY ILYEN PONTOSSAN TUDD BIZTOS PÁRSZOR MÁR CSALÓDTÁL AZ ÉLETBEN.viszont most boldog vagy és a párod is biztossan az.
#123   2005. 12. 27. kedd 14:51
MM4 MM4
Tudtam, hogy kiérdemlek Tőled egy Nevet. Alázatos tisztelettel köszönöm Vezérem, Sámánom, stb. Köszönöm, hogy megosztod velem, méltatlannal, fennkölt gondolatidat.

Csak így tovább, és bizonnyal a világ is meg lesz váltva.

Én addig is köszönöm, hogy létezel yanee84.

(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2005. 12. 26. hétfő 11:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 12. 26. hétfő 11:56
mondtam, hogy az én véleményem, te tulok! leszarom, hogy mások hogy élik az életüket, ha ők ugy boldogok, hogy 30 emberrel dugnak egyszerre, én nem bánom, csak én ne legyek benne, meg a barátnőm. kissé irritál,hogy ilyenek vannak többségben, de nem ez az első eset,hogy a kisebbséghez tartozok. emberekhülyéknek meg üzenem, hogy nem a mi dolgunk megváltoztatni őket. engem nem érdekel már. látod, hogy nekik a véleményünk is fáj, hogyan lehetne lebeszélni őket arról, amit csinálnak? nem is akarom! cső
#122   2005. 12. 27. kedd 14:18
felpa felpa
Sidecar!
Lŕtod milyen klassz kčpet rakott fel Katicika!
(igy lehetne spňrolni):)))
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 12. 24. szombat 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2005. 12. 24. szombat 11:31
Csoportos szex:...hát e' lett belőle!
Boldog Karácsonyt, kedves ZENO1 és "vonzáskörzeted", szeretettel:Katinka és Barni

... 5 6 7 8 9 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: lokicsavo lokicsavo
Nyitás ideje: 2005. 11. 28. hétfő
Üzenetek: 261db
Utolsó üzenet: 2021. 03. 18. csütörtök

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!