Egy a lényeg ahány ember annyi vélemény, kinek a pap kinek a papné ez egy nyílt fórum bárki bármikor bármilyen véleményének hangot adhat. Ki pozitív ki negatív reakcióval van bizonyos dolgokról de mivel úgy hiszem EMBEREK vagyunk így egymás életvitelét életformáját nem formálhatjuk, mindenki a saját sorsának a kovácsa, így hát viseljük a vélemény nyilvánítást.

hát bocsánat,hogy nem tituláltalak szar alaknak:)
akkor nem vitatkozok:) megyek a csajomhoz. boldog új évet!
akkor nem vitatkozok:) megyek a csajomhoz. boldog új évet!
Ezt írtad!
"én is így látom, de MÁR nem állok le a "szar alakokkal" vitatkozni,"
És mégis itt vagy!
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2005. 12. 25. vasárnap 22:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 12. 25. vasárnap 22:12
"én is így látom, de MÁR nem állok le a "szar alakokkal" vitatkozni,"
És mégis itt vagy!
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2005. 12. 25. vasárnap 22:12), amit ide kattintva olvashatsz)

most kb abban a szituban vagy, mint én kb egy évvel ezelőtt. szerintem igazad van. én is így látom, de MÁR nem állok le a "szar alakokkal" vitatkozni, nem próbálom megváltani a világot, pedig ráférne, csak az erőmből nem futja. a csoportos szexet még csak megértem, hogy páran élvezik. DE ha valaki egy párkapcsolatban van és szereti a párját, akkor nekem ne mondja, hogy oda még kell egy harmadik, negyedik, ötödik, sokadik ember, hogy jól érezzék magukat! ez a véleményem, kérem kapcsojjaki!
ja, és nézd meg,hogy ki nyitotta a topicot és milyen véleményen van!!!!!! azt hiszem ezután még te is rájössz, hogy kinek a mondókája nem egyezik a topic eredeti szellemiségével!
szívesen elolvasnám a véleményedet arról,hogy pl. egy házasságban miért szükséges vagy kívánatos a csoportszex. nincs tapasztalatom a témában,de véleményem már kialakult. legalábbis mm4-ről biztos.
ha jól tudok olvasni, akkor a topic címe: "Mi jó a csoportos szexben? és a szerelem???"
tehát, a topic témája ugye az lenne,hogy mindenki próbáljon meg válaszolni a kérdésre, hogy szerinte ez jó-e vagy rossz, és hogy mi a véleménye a szerelem-csoportszex összefüggésről!!!! én leírtam a véleményem! ez ugyanis nem a "gruppenszex társkereső" vagy a "basszunk sokan egyszerre" topic! azokhoz nem is szólnék hozzá! leírhatod te is a véleményedet itt. szerinted jó, szerintem nem. ha ez téged nagyon sért, akkor sajnálom. (Ez egy válasz ZENO1 üzenetére (2005. 12. 26. hétfő 12:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 12. 26. hétfő 12:22
tehát, a topic témája ugye az lenne,hogy mindenki próbáljon meg válaszolni a kérdésre, hogy szerinte ez jó-e vagy rossz, és hogy mi a véleménye a szerelem-csoportszex összefüggésről!!!! én leírtam a véleményem! ez ugyanis nem a "gruppenszex társkereső" vagy a "basszunk sokan egyszerre" topic! azokhoz nem is szólnék hozzá! leírhatod te is a véleményedet itt. szerinted jó, szerintem nem. ha ez téged nagyon sért, akkor sajnálom. (Ez egy válasz ZENO1 üzenetére (2005. 12. 26. hétfő 12:22), amit ide kattintva olvashatsz)

Egy kis idézet!
KICSIT FIGYELJETEK! | Nyitotta: Eryka75 (2005.01.23 20:53) című rvatból: a #38-as hsz-ből.
"**-Ne küldjél olyan üzeneteket egy fórumra (Ha annak nézőpontja valamiért nem egyezik a tiéddel) ami csak annyit közöl, hogy az ő álláspontjukat bántónak érzed."
Üdv!
KICSIT FIGYELJETEK! | Nyitotta: Eryka75 (2005.01.23 20:53) című rvatból: a #38-as hsz-ből.
"**-Ne küldjél olyan üzeneteket egy fórumra (Ha annak nézőpontja valamiért nem egyezik a tiéddel) ami csak annyit közöl, hogy az ő álláspontjukat bántónak érzed."
Üdv!
Egy kis idézet!
Üdv!
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2005. 12. 26. hétfő 11:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 12. 26. hétfő 11:56
Üdv!
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2005. 12. 26. hétfő 11:56), amit ide kattintva olvashatsz)

mondtam, hogy az én véleményem, te tulok! leszarom, hogy mások hogy élik az életüket, ha ők ugy boldogok, hogy 30 emberrel dugnak egyszerre, én nem bánom, csak én ne legyek benne, meg a barátnőm. kissé irritál,hogy ilyenek vannak többségben, de nem ez az első eset,hogy a kisebbséghez tartozok. emberekhülyéknek meg üzenem, hogy nem a mi dolgunk megváltoztatni őket. engem nem érdekel már. látod, hogy nekik a véleményünk is fáj, hogyan lehetne lebeszélni őket arról, amit csinálnak? nem is akarom! cső
mondtam, hogy az én véleményem, te tulok! leszarom, hogy mások hogy élik az életüket, ha ők ugy boldogok, hogy 30 emberrel dugnak egyszerre, én nem bánom, csak én ne legyek benne, meg a barátnőm. kissé irritál,hogy ilyenek vannak többségben, de nem ez az első eset,hogy a kisebbséghez tartozok. emberekhülyéknek meg üzenem, hogy nem a mi dolgunk megváltoztatni őket. engem nem érdekel már. látod, hogy nekik a véleményünk is fáj, hogyan lehetne lebeszélni őket arról, amit csinálnak? nem is akarom! cső
Hát nem érzed, hogy micsoda érték került az emberiség, sőt hovatovább a sokat szenvedett nemzet kezébe. Egy ember, aki tudja a frankót. Sőt ha kiváncsi vagy rá pontosan megítéli sorsodat jellemedet.
Nem érzed a pillanat nagyságát?!
Akárhogy Karácsony van, vagy talán épp azért, kénytelen vagyok a csodálatom kifejezni.
Értsd meg kérlek! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2005. 12. 26. hétfő 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 12. 26. hétfő 08:47
Nem érzed a pillanat nagyságát?!
Akárhogy Karácsony van, vagy talán épp azért, kénytelen vagyok a csodálatom kifejezni.
Értsd meg kérlek! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2005. 12. 26. hétfő 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Könyörgöm..... karácsony van!
Nem lehet legalább most pár napig békében, szeretetben élni???
Könyörgöm..... karácsony van!
Félelmetes, amit írsz.
Tehát Te tudod a frankót, mindenkit értessz. Bárki életét tudnád jobban élni. Csak esetleg a sajátoddal nem sikerül kezdeni semmit.
Vagy rosszul látom?!
Az a jó, ahogy te gondolod, a többieknek meg ott vannak a gázkamrák???... (Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2005. 12. 25. vasárnap 22:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 12. 25. vasárnap 22:12
Tehát Te tudod a frankót, mindenkit értessz. Bárki életét tudnád jobban élni. Csak esetleg a sajátoddal nem sikerül kezdeni semmit.
Vagy rosszul látom?!
Az a jó, ahogy te gondolod, a többieknek meg ott vannak a gázkamrák???... (Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2005. 12. 25. vasárnap 22:12), amit ide kattintva olvashatsz)

most kb abban a szituban vagy, mint én kb egy évvel ezelőtt. szerintem igazad van. én is így látom, de MÁR nem állok le a "szar alakokkal" vitatkozni, nem próbálom megváltani a világot, pedig ráférne, csak az erőmből nem futja. a csoportos szexet még csak megértem, hogy páran élvezik. DE ha valaki egy párkapcsolatban van és szereti a párját, akkor nekem ne mondja, hogy oda még kell egy harmadik, negyedik, ötödik, sokadik ember, hogy jól érezzék magukat! ez a véleményem, kérem kapcsojjaki!
....de - szerintem -, ez kellemesebb...
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 12. 24. szombat 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 12. 24. szombat 11:31

Törölt felhasználó (7767)

Csoportos szex:...hát e' lett belőle!
Boldog Karácsonyt, kedves ZENO1 és "vonzáskörzeted", szeretettel:Katinka és Barni
Boldog Karácsonyt, kedves ZENO1 és "vonzáskörzeted", szeretettel:Katinka és Barni

Csoportos szex:...hát e' lett belőle!
(Ez egy válasz ZENO1 üzenetére (2005. 12. 24. szombat 11:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 12. 24. szombat 11:19

Neked is Kellemes Ünnepeket!
Ui: Ne írogass öt-hat néven!
Válassz egy értelmes nevet és próbálj EMBER -ként kommunikálni!
Üdv!
Üdv!
Neked is Kellemes Ünnepeket!
Üdv!
Üdv!
Lokicsavo!
Orvos látott már?
Jobb, ha ismét új nevet találsz ki.
Már ezt is nagyon beégetted!
Orvos látott már?
Jobb, ha ismét új nevet találsz ki.
Már ezt is nagyon beégetted!

A Szirmok szépek az illata is finom-csak ugye a Tövisek......
Összeszedtem!

miez rozsa lánc?
otthon hagytam a gyom irtot:)
de jo poén:)
nyisatok neki forum témát:)
otthon hagytam a gyom irtot:)
de jo poén:)
nyisatok neki forum témát:)
Őnintehé an a le hontohabb! a hnopót hexbe!