Szerintem,egyèrtelmű,hogy mièrt.
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2024. 04. 02. kedd 19:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 02. kedd 19:26

Én arra volnék kiváncsi, hogy sok pasinak miért olyan izgató az, ha a feleségét egy nagy farkú néger pasival látná szeretkezni?

Én nem láttam, csak tudtam, hogy éjfél körül elment a néger pasival és másnap dél körül jött meg. Reggel telefonon beszéltem velük, azt mondta hogy hamarosan indul, de mégsem jött meg, csak dél körül. Azt monta, hogy lezavartak még egy menetet. Olyan kemény fasszal soha nem voltam, mint akkor, nagyon izgatott a dolog, azonnal kettesben is lezavartuk még egy menetet. Később mondta, hogy akkora volt neki, hogy ez végre teljesen kitöltötte a pináját. De hogy miért izgt annyira, nem tudnám megmondani.
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2024. 04. 02. kedd 19:26), amit ide kattintva olvashatsz)

Én arra volnék kiváncsi, hogy sok pasinak miért olyan izgató az, ha a feleségét egy nagy farkú néger pasival látná szeretkezni?

Nekünk is van egy nagy farkú néger barátunk.Egy swingers bulin találkoztunk először. A páromat nagyon izgatta,hogy milyen érzés lenne egy olyan hatalmas farkat meglovagolni.Én féltettem egy kicsit,de támogattam. Nagyon izgatott engem,amikor szép óvatosan ült bele.Rövid időn belül tövig benne volt! Hatalmas síkítozással kezdett el lovagolni.Talán egy perc se telt el elélvezett! Nagyon boldog volt! Velem sokkal több idő kell az orgazmusához. Azóta rendszeresen jár hozzánk,a párom örömére. (én is örülök neki) Már régóta gumi nélkül szexel vele! Még análisan nem volt még vele,de egyszer szeretné megtenni.A párom szerint nagyon ízletes a spermája.Először zavart,hogy az övét is lenyeli,de most már élvezem.
Én is a kontrasztra gondolok. A nagy eltérések, kontrasztok vonzalmának irányába mutat még: Idős nő - fiatal pasi, Idős pasi - fiatal nő, fehér pasi - fekete nő, kövér - sovánnyal, és még egyéb bizarrabb témák, ahol a "leglehetetlenebb" párosítások történnek.
(Ez egy válasz fakkk üzenetére (2024. 04. 02. kedd 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Sajnos valószínű, hogy a néger farok azért ennyire keresett, mert nem tudják a négerek, hogy ennyire keresett hiánycikkek ők, mivel ők nem járnak ilyen oldalakra, és főleg nem értenek magyarul...
Szerintem a nagy kontraszt miatt! A fehérhez jól megy a fekete!

Talán a "néger farok" leginkább a hozzá kapcsolt méretbeli elképzelés miatt vonzó sokaknak.

Ha nem is néger de vastag, hogy kitöltse. A látvány is jó. Meg amikor ketten kényeztetjük.

Mert szép
és igen. Izgató
na.

Erre én is kíváncsi lennék. Nem tudom megmagyarázni, de ettől még kurva izgató

Érdekes kérdés. Sokáig meg a gondolattól is irtoztam nem is néztem ilyen videót, stb. Aztán nyílt a világ kifele és egyre izgibb a mérete formája, színe stb
és igen. Jó lenne így látni az asszonyt, de valójában én sem zarkoznek el egy szép faroktol

Sziasztok Én is megnézném hogy feleségem hogy regalnq egy 25 dákora
totál igazad van
(Ez egy válasz Krumplisteszta üzenetére (2024. 03. 10. vasárnap 17:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 10. vasárnap 17:06

Volt szerencsenk hozza. Kulso szemlelokent fenomenalis latvany a kontraszt miatt. A felesegem szerint is exotikus de egyebkent farok = farok. A viseloje szamit, annak a gyengedsege, szexualis kulturaja, ami nem borszinfuggo.
Kipróbálnám, hogy a listáról lekerüljön, de itt is szépek és nagyok vannak

Megnézném én is a párom puncijában.
Egyből elduranék, ha látnám ahpgy szopja éshuzzogatja
Nem banod neg ha megteszed. Kicsit allatias, a jo ertelemben.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 12. kedd 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 12. kedd 11:24
Törölt felhasználó (4736950)
VIP

Megnézném ahogy a feleségem a kezébe veszi és szopja.
Megnézném ahogy a feleségem a kezébe veszi és szopja.
Megnézzném a feleségem , ahogy a kezébe veszi és szopja