pld Debrecen tele van, de Nyíregyházán is van merítési lehetőség.
(Ez egy válasz Gabizsozso üzenetére (2024. 12. 22. vasárnap 05:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! A feleségemet egyszer két néger sráccal dugattam az egyiké 25x7, a másiké 29x9cm volt! Elkapták rendesen azt mondta ezt egyszer kipróbálta de többet nem fogja a puncija még kétnap mulvai sajogott az análja kb reggelre huzodott vissza ! Aligtudott ülni de ő akarta kipróbálni!
Este ezért nem szabad sokat enni mert hülyeségeket álmodik az ember
(Ez egy válasz szterak üzenetére (2025. 06. 19. csütörtök 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 19. csütörtök 08:46

Sziasztok! A feleségemet egyszer két néger sráccal dugattam az egyiké 25x7, a másiké 29x9cm volt! Elkapták rendesen azt mondta ezt egyszer kipróbálta de többet nem fogja a puncija még kétnap mulvai sajogott az análja kb reggelre huzodott vissza ! Aligtudott ülni de ő akarta kipróbálni!
Nekem írtad? Mert ha igen nem hülyeség!
Hát nem is tudom. Láttunk már fekete pasikat, a méretük egyáltalán nem.nagyobb, inkább a szaguk ami taszító. Bocs, ezt tapasztaltam.
Tisztában vagy milyen méreteket írtál?
(Ez egy válasz szterak üzenetére (2025. 06. 19. csütörtök 09:27), amit ide kattintva olvashatsz)

létezik
(Ez egy válasz Unicumos üzenetére (2025. 06. 19. csütörtök 10:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem sem minden néger farok nagy. Viszont ez terjed róluk és a barátnőm pasija aki szintén fekete bőrű, neki is nagy mérete van. Az mondta, hogy az ő ismerősei között nem tud hasonló adottságokról (sajnos) Pedig hát...

Este ezért nem szabad sokat enni mert hülyeségeket álmodik az ember