mostantól itt lehet megvitatni a női nemi szőrzettel kapcsolatos véleményeket...a másik két hasonló topicot fagyasztottam, csak olvasgatni lehet azokat
Mielőtt valaki válaszol gondolja végig. Amint a nyelve kényezteti a nőt, és a csiklója körül köröz eléggé kellemetlen, ha a szőrszálak útban vannak, mert pl. az nyalakodót kucizza is. Az sem nagy élmény, hogy miközben az ajkak széthúzását követően igyekszik az ember örömet okozni a nőnek, akkor a kiálló rövid szőrszálak szúrkálják a nyelvét és a száját.
A dolog egyszerű, ha egy nő azt akarja hogy jól kinyalják, akkor tartsa rendben az "eredeit", mert egyébként lemondhat az élvezet ezen formájáról. Az is biztos, ha egy nő élvezte már amikor az orgazmusig hajszolva nyalják a combjai között, folyamatosan fazonírozni fogja magát, várva a következő alkalmat.
A dolog egyszerű, ha egy nő azt akarja hogy jól kinyalják, akkor tartsa rendben az "eredeit", mert egyébként lemondhat az élvezet ezen formájáról. Az is biztos, ha egy nő élvezte már amikor az orgazmusig hajszolva nyalják a combjai között, folyamatosan fazonírozni fogja magát, várva a következő alkalmat.
ennek már lángszóró kell,valami rettenetes
most ment el az étvágyam. az ilyen minek is nem ment el díszsövénynek?

kismalacból áthozva! azt hiszem ez úgy van, ahogy a természet megadta!

természeteset nem szeretem,a mintás,vagy a csupasz punci a legjobb!! Egy kis csik felette az nagyon jo,de amikor már egész punci egy szor,alig látni tole a csikot,az már nekem nem tetszik!!
A csupaszra nuncsira szavazok!! Nem lehet megunni ! ( a negatívan felhördülőknek írom: cserébe én is csupaszat adok!! :) )
nekem a fazonra igazitott jön be4
A csupasz a LEGJOBB de lehet kis mintás is
Mindenkeppen legyen csupasz,azt konnyebb tisztaban tartani,es meg nyaron sincs gond vele!
Nekem a természetes jön be!
erről sosem fogsz leszokni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 13. péntek 00:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 13. péntek 00:22
Törölt felhasználó (52833)

mi pár vagyunk
és
mind kettőnknek
csupasz a nemiszervünk
http://goldengate.hu/amator/amahun_pair/ 2315
és
mind kettőnknek
csupasz a nemiszervünk
Szerintem az a szép ha egy kis csik van :) de a leglényegesebb az ápoltság.
Nagyon fontos szempont a párunk véleménye is ;)
Nagyon fontos szempont a párunk véleménye is ;)
mi pár vagyunk
és
mind kettőnknek
csupasz a nemiszervünk
és
mind kettőnknek
csupasz a nemiszervünk
nem higiénikus...
Emberek, ezt ki találta ki anno?!
Miért ne lenne az?
A szőröste gondold, hogy nem mossák? (Ez egy válasz GGGsssddd üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 12. csütörtök 12:08
Emberek, ezt ki találta ki anno?!
Miért ne lenne az?
A szőröste gondold, hogy nem mossák? (Ez egy válasz GGGsssddd üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)

sztem a szőrös pina eléggé kiábrándyító és ráadásul nem vmi higénikus!de ez egyéni vélemény!JA és a halál amikor 1 nőnek szőrös a segglyuka

sztem a szőrös pina eléggé kiábrándyító és ráadásul nem vmi higénikus!de ez egyéni vélemény!JA és a halál amikor 1 nőnek szőrös a segglyuka

Én ugy vagyok vele maradok a csupasznál ha nem is csupasz de vágva van és pasinál is azt szeretem :))
ha nyalakodni kell nemtúl hasznos a szúrós punci :D sztem a teljesen kopasz a jóó :P
csakúgy, mint a szőrös farokról a nők szájába. Téged ez nem zavar?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 06. péntek 22:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 06. péntek 22:39
Törölt felhasználó (21812)

Sosem értettem, hogy miért gondolja azt néhány pasi, hogy a szőrös puncit nem lehet nyalni? Könyörgöm!!! 1-2 szőrszál a szájába megy. És akkor mi van?
Bozótvágót hoztál magaddal?!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 11. szerda 23:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 11. szerda 23:19

Törölt felhasználó (24620)

kemény legény az őserdőn is átvág!