Előbb utóbb célba érünk fantázia már működik
Ha a párod is tudott róla,az már eredmény!
(Ez egy válasz biboots üzenetére (2024. 04. 25. csütörtök 11:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Kép megosztásig
))

Irigykedem! Sajnos nálunk azt tárgytalan.
(Ez egy válasz Szolidan feleséggel üzenetére (2024. 04. 25. csütörtök 07:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Célba értünk már 36 éve.
Hi. Try to talk about it during sex. Easier to speak from the wild dreams. Just do not push such a kind of topic.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 04. 24. szerda 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 24. szerda 11:46
Törölt felhasználó (4741339)

Hi all, I tried with my wife Judit from Debrecen, but she is not into being fucked by others even if it will be nice to see how she is handling multiple men. Any advice how you are convincing your wives?
Sziasztok, debreceni Judit feleségemmel próbálkoztam, de nem szereti, ha mások megbasznak, még akkor sem, ha jó lesz látni, hogyan bánik több férfival. Van valami tanácsa, hogyan győzze meg a feleségeit? Sajnos nem tudok magyarul, de egy ideje Debrecenben élek
Sziasztok, debreceni Judit feleségemmel próbálkoztam, de nem szereti, ha mások megbasznak, még akkor sem, ha jó lesz látni, hogyan bánik több férfival. Van valami tanácsa, hogyan győzze meg a feleségeit? Sajnos nem tudok magyarul, de egy ideje Debrecenben élek

Tudom. Ez a legizgatóbb dolog.
Köszi hogy időt szántál a válaszra. ,Igen persze van pozitívuma de mikor a férfi emberben ez a vágy megvan nehéz róla letenni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 04. 24. szerda 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 24. szerda 12:03
Törölt felhasználó (4447572)

Amúgy lehet, hogy ennek is örülni kell. Meg van a pozitivuma ennek is.
Amúgy lehet, hogy ennek is örülni kell. Meg van a pozitivuma ennek is.
(Ez egy válasz daccs1 üzenetére (2024. 04. 24. szerda 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 24. szerda 11:55

Igen,jól mondod. Én is próbálkozom de lehet bedobom a törölközőt,mert nem minden nő képes rá.
Igen,jól mondod. Én is próbálkozom de lehet bedobom a törölközőt,mert nem minden nő képes rá.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 04. 24. szerda 11:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 24. szerda 11:09
Törölt felhasználó (4447572)

Ha ennyire nem akarja, akkor ne erőltesd. Ha mégis megteszi a kedvedért az később kihatással lesz a szexuális életetekre. Akár el is mehet tőle a kedve. Szerintem nem minden nőnek való ez.
Hi all, I tried with my wife Judit from Debrecen, but she is not into being fucked by others even if it will be nice to see how she is handling multiple men. Any advice how you are convincing your wives?

Ha ennyire nem akarja, akkor ne erőltesd. Ha mégis megteszi a kedvedért az később kihatással lesz a szexuális életetekre. Akár el is mehet tőle a kedve. Szerintem nem minden nőnek való ez.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 04. 24. szerda 11:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 24. szerda 11:02
Törölt felhasználó (4741887)

Szép napot kivánok mindenkinek.
Az utóbbi pár évben ez a Cickold dolog annyira beindította a fantáziám,hogy eldöntöttem mindenképpen szeretném megélni a párommal de sajnos a párom nem vevő rá majdnem négy évig próbáltam rávenni erre a dologra a válasz mindig nagyon elutasító szeret neki én tőkéletes vagyok…..nem szeretné ezt a dolgot.Ha valaki esetleg tudna valami jó tanácsal szolgálni hogyan lehetne mégis meggyőzni azt nagyon megköszönném?!De ha mégsem sikerül meggyőzni én szeretném ezt megélni egy kedves diszkrét párral akár kezdő akár tapasztaltabb.
Az utóbbi pár évben ez a Cickold dolog annyira beindította a fantáziám,hogy eldöntöttem mindenképpen szeretném megélni a párommal de sajnos a párom nem vevő rá majdnem négy évig próbáltam rávenni erre a dologra a válasz mindig nagyon elutasító szeret neki én tőkéletes vagyok…..nem szeretné ezt a dolgot.Ha valaki esetleg tudna valami jó tanácsal szolgálni hogyan lehetne mégis meggyőzni azt nagyon megköszönném?!De ha mégsem sikerül meggyőzni én szeretném ezt megélni egy kedves diszkrét párral akár kezdő akár tapasztaltabb.
Szép napot kivánok mindenkinek.
Pár éve sikeresen átéltünk mi is. Innen szerzett parnerekkel. Most úgy gondoltuk, újra körbenézünk, válogatunk.
Lassan de haladúnk!
A lehetséges személy konkretizálása újabb hullámot ad a felismeréstől háborgó lelkemnek. Neki is hozzá tesz, és élvezi, hogy szabad a gondolattal játszani. Egyenlőre nem készül tovább lépni, így is izgalmas számára, hogy "tilosban" járhatna, beszélhet nekem róla. Nem erőltetem és eszembe se jutna nemet mondani a választottjára, nem akarom hogy bezárkózzon emiatt. A magam reakciója még elég vegyes, a gondolatra kegyetlenül beindulok.
lassú víz . . . . ahogy mondja is a mondás
legyél kitartó
meglesz az eredménye előbb utóbb
sok sikert nektek hozzá
(Ez egy válasz sassuolo79 üzenetére (2024. 04. 21. vasárnap 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 21. vasárnap 08:08

Detto! Ugyan ez a szitu. Suttogom én is a fülébe miközben dugom. Ilyenkor rámarkol a hüvelykujjamra és szopni kezdi közben. És persze a legmocskosabb résznél hatalmasat élvez. Nagyobbat és máshogy mint sima szex közben.
De ha a valóságban is a tettek mezejére lépnék abszolút elutasítja. Pedig de jó lenne
De ha a valóságban is a tettek mezejére lépnék abszolút elutasítja. Pedig de jó lenne
Vajon olyankor egy elképzelt farkat szop vagy egy konkrét személyét képzeli oda?
(Ez egy válasz sassuolo79 üzenetére (2024. 04. 21. vasárnap 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 21. vasárnap 08:08

Detto! Ugyan ez a szitu. Suttogom én is a fülébe miközben dugom. Ilyenkor rámarkol a hüvelykujjamra és szopni kezdi közben. És persze a legmocskosabb résznél hatalmasat élvez. Nagyobbat és máshogy mint sima szex közben.
De ha a valóságban is a tettek mezejére lépnék abszolút elutasítja. Pedig de jó lenne (Ez egy válasz keménysex üzenetére (2024. 04. 10. szerda 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 10. szerda 20:56
De ha a valóságban is a tettek mezejére lépnék abszolút elutasítja. Pedig de jó lenne (Ez egy válasz keménysex üzenetére (2024. 04. 10. szerda 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Szex közben elméletben mát többször is sikerült de valóságban sajnos még nem…..
Érdekes hogy ha fel hozom szex közben és a fülébe súgom mit hogyan csinálnánk vele tocsog a punciabes másként is élvez el…. De utánna ha felhozom a témát azt mondja hogy biztos h nem….
Érdekes hogy ha fel hozom szex közben és a fülébe súgom mit hogyan csinálnánk vele tocsog a punciabes másként is élvez el…. De utánna ha felhozom a témát azt mondja hogy biztos h nem….
Nálunk is megvolt pár éve .azóta többször is volt.Minket nagyon izgat .Most is keresünk két plusz pasit 3-1 felálláshoz