Aki csak vágyik a feleségmegosztásra,meddíg jutott
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 3 4 5 6 7
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#53   2024. 04. 20. szombat 21:33
SvTomi79 SvTomi79
Sziasztok
Mi elég jól haladunk..
#52   2024. 04. 20. szombat 13:04
MLparos MLparos
Nàlunk is sokàig beszéltünk róla,aztàn egy nudista strandon buliba megismertünk egy kedves fiút..Aztàn megtörtént a dolog...azóta is szeretnénk mind a ketten àtélni még ezt a hàrmast..nagyon passzolnia kell a fiúnak,ami nem egyszerű..
#51   2024. 04. 19. péntek 08:39
biboots biboots VIP
És ebben sem vagy egyedül.
#50   2024. 04. 19. péntek 06:59
viking1988 viking1988
Én csak almodozom róla... De Nagyon felizgulok rá ahogy elképzelem
#49   2024. 04. 18. csütörtök 21:30
Tomivi Tomivi
Én külföldön dolgozok már több éve tudja a feleségem hogy szeretném hármasban egy másik férfival. Néha szoktunk írogatni egymásnak, közösen masztizni. Ilyenkor szoktam felhozni ezt a témát.
Otthon már többször játszottunk vibrátorral imitálva a hármast.
Azt ígérte egyszer kipróbáljuk.
Már egy ideje közöltem vele ha nem vagyok otthon dughat akár mással is ha akar.
Egyszer majdnem összehozott egy "randit" ami végül elmaradt.
De már az is nagyon izgató volt amikor kérdezte hogy tényleg nem lesz baj ha lefekszik valakivel?
Azt írtam neki hogy nem, csak utána tudjam, de végül nem lett találkozás.
#48   2024. 04. 18. csütörtök 08:16
levendula78 levendula78
Erősebb intim méret, gátlástalanság és tisztelet. És persze sok geci. Ez kell hozzá főleg. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 04. 18. csütörtök 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4730420)
2024. 04. 18. csütörtök 08:09
... élmény lesz ott a 19. is...
#47   2024. 04. 18. csütörtök 08:09
X Törölt felhasználó (4730420)
... élmény lesz ott a 19. is...
(Ez egy válasz levendula78 üzenetére (2024. 04. 18. csütörtök 07:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 18. csütörtök 07:52
Nálunk eddig 18 férfi dugta meg a kedvesemet, többségük el is élvezett a drágámban.
#46   2024. 04. 18. csütörtök 07:52
levendula78 levendula78
Nálunk eddig 18 férfi dugta meg a kedvesemet, többségük el is élvezett a drágámban.
#45   2024. 04. 17. szerda 22:34
X Törölt felhasználó (4729020)
Én 100%-osan ugyan ebben a szituációban vagyok
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 04. 17. szerda 17:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4157932)
2024. 04. 17. szerda 17:45
Én addig jutottam, hogy pár éve rákérdeztem a feleségemnél, hogy mit szólna egy férfi beszállóhoz. Akkor nemet mondott, mert azt mondta, nem tudná elképzelni egy harmadikkal. Azóta nem hoztam fel a témát, ugyanis én sem vagyok biztos a dologban. Bár szerintem meg lehetne győzni, ha nagyon akarnám.Ha valami oknál fogva pár napig nincs szex, akkor sokszor eszembe jut, de amint eljutok a csúcsra, egy darabig megint nem érdekel.
#44   2024. 04. 17. szerda 17:45
X Törölt felhasználó (4157932)
Én addig jutottam, hogy pár éve rákérdeztem a feleségemnél, hogy mit szólna egy férfi beszállóhoz. Akkor nemet mondott, mert azt mondta, nem tudná elképzelni egy harmadikkal. Azóta nem hoztam fel a témát, ugyanis én sem vagyok biztos a dologban. Bár szerintem meg lehetne győzni, ha nagyon akarnám.Ha valami oknál fogva pár napig nincs szex, akkor sokszor eszembe jut, de amint eljutok a csúcsra, egy darabig megint nem érdekel.
#43   2024. 04. 17. szerda 11:35
szexelmenyek szexelmenyek
Izgalmas történet. Még együtt vagytok?
#42   2024. 04. 17. szerda 10:39
tallerosyzebulon tallerosyzebulon
Ez jó, bírnám ha belecsöppenne egy ilyen buliba és egy kis lelkiismeret furdalással jönne haza. smile
#41   2024. 04. 17. szerda 09:05
A masszázs az abszolut jó irány, ahhoz abszolut kedve is van. Normál masszázrsa bármikor kapható. Persze mondtam már az erotikus masszázst, arra azt mondta, hogy direktben nem, de ha egy normál masszázsnak indul és erotikus irányba megy az jó. Kérdeztem páros legyen vagy egyedül menne, azt mondta párban jobb, de nem biztos, hogy egymás mellett, inkább ő az egyik helyiségben én a másikban...
Szóval ezen rajta vagyok csak nagyon nehéz normális masszőrt sőt férfi-nő masszőrt találni.
#40   2024. 04. 17. szerda 08:37
Happypair1 Happypair1
Mi a diszkót preferáljuk. Ott spontán lehet ismerkedni,és főleg úgy hogy a hölgy szimpátia és vonzalom alapján tud választani. Egy kis erotikus táncika nagyon be tudja indítani a nőket. Aztán már csak bátorság és bizatás kérdése,meddig megy el.
(Ez egy válasz tallerosyzebulon üzenetére (2024. 04. 16. kedd 22:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 16. kedd 22:38
Ne tartsd magadban!
#39   2024. 04. 17. szerda 07:43
X Törölt felhasználó (4680924)
szuper ötlet a huncut-masszázs részedről.
Hozzám eljutott 2016 óta több kezdő, bizonytalankodó pár.
95%ban a pasi szervezi le (általában a felesége nem mindenről tud) a masszázst
az hogy meddig jut el a masszázs, mennyi erotika "csempészhető" bele, az szituációfüggő
(Ez egy válasz daccs1 üzenetére (2024. 04. 16. kedd 23:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 16. kedd 23:34
Sziasztok!
Az én vágyam is hogy lássam idegen pasin élvezni! Már sok mindenen fantáziáltam hogy vegyem rá. Jó egy éve kb. kérdeztem rá hogy volna-e kedve kicsit feldobni a szexuális életünket. Egyből visszadobta mondván egy házasságban csak két rmber van. Persze nem hagyott alább a vágyam. Beszéltem sok férj társammal sokféle tanáccsal láttak el, Volt jó is volt nem annyira is. Az is felvetődött bennem hogy innen az oldalról megbeszélem egy pasival hogy próbálja meg elcsábítani a párom. Volt pár jelentkező de egy volt talán aki normálisan állt hozzá. Ezen már azóta is rágódom jó ötelet-e vagy nem. Masszőrrel is beszélgettem van aki pozitívan éllt hozzá van aki passzolta a dolgot. Tehát még mindig tehetetlen vagyok és rágódom hogyan és talán kell-e nekem,neki ez a történet.De egyszerűen nem hagy nyugodni a szitu.
Azért ha valaki pozitívan hozzászólna annak örülnék!
Köszönöm! Sziasztok!
#38   2024. 04. 17. szerda 07:20
Drmcpl Drmcpl
A masszőr jó irány. Nekünk bevált. Kötelezettség nélkül meg lehet próbálni hogyan reagál egy idegen érintésére és meddig engedi elmenni a szituációt.
(Ez egy válasz daccs1 üzenetére (2024. 04. 16. kedd 23:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 16. kedd 23:34
Sziasztok!
Az én vágyam is hogy lássam idegen pasin élvezni! Már sok mindenen fantáziáltam hogy vegyem rá. Jó egy éve kb. kérdeztem rá hogy volna-e kedve kicsit feldobni a szexuális életünket. Egyből visszadobta mondván egy házasságban csak két rmber van. Persze nem hagyott alább a vágyam. Beszéltem sok férj társammal sokféle tanáccsal láttak el, Volt jó is volt nem annyira is. Az is felvetődött bennem hogy innen az oldalról megbeszélem egy pasival hogy próbálja meg elcsábítani a párom. Volt pár jelentkező de egy volt talán aki normálisan állt hozzá. Ezen már azóta is rágódom jó ötelet-e vagy nem. Masszőrrel is beszélgettem van aki pozitívan éllt hozzá van aki passzolta a dolgot. Tehát még mindig tehetetlen vagyok és rágódom hogyan és talán kell-e nekem,neki ez a történet.De egyszerűen nem hagy nyugodni a szitu.
Köszönöm! Sziasztok!
#37   2024. 04. 17. szerda 06:00
Akodka Akodka
Mi is sokat beszéltünk arról, hogy esetleg plusz egy fővel kipróbálni. Már évek óta türelmesen csepegtetem neki, és talán most kezd benne is bizseregni a dolog. Múltkor mikor szóba jött, kérdeztem, hogy lenne-e valaki akivel lefeküdne. Meglepetésemre igent mondott, méghozzá egy volt kollégáját. Javasoltam, hogy akkor vegye föl vele a kapcsolatot. Kíváncsi leszek... Mi itt tartunk
#36   2024. 04. 16. kedd 23:34
daccs1 daccs1
Sziasztok!
Köszönöm! Sziasztok!
#35   2024. 04. 16. kedd 22:38
Ne tartsd magadban!
(Ez egy válasz Happypair1 üzenetére (2024. 04. 16. kedd 21:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 16. kedd 21:34
Nekem van pár ötletem ami spontán és ketten is neki tudtok vágni. Na meg arra is hogy ki derítsd hol tart a mostani pasival.
#34   2024. 04. 16. kedd 21:34
Happypair1 Happypair1
Nekem van pár ötletem ami spontán és ketten is neki tudtok vágni. Na meg arra is hogy ki derítsd hol tart a mostani pasival.
(Ez egy válasz tallerosyzebulon üzenetére (2024. 04. 16. kedd 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 16. kedd 19:27
Szia mindenkinek!
Én nagyon vágyom a feleségmegosztásra, illetve, hogy dugjon mással is, a feleségem egyelőre még nem akarja.
Illetve nem ilyen egyértelmű.
Kicsit furcsa a helyzetünk, van amiből azt gondoltam, hogy azonnal belemegy és van amiből azt, hogy nem.
PL amikor megismerkedtünnk azonnal tisztáztuk, hogy a monogámia biztosan nem működik hosszútávon, ebben egyetértettünk. Távkapcsolatként indultunk, két-három hetente találkoztunk, akkor persze nagyokat dugtunk, de ezen kívül mindkettőnknek szabad volt mással is. Persze ennek igazán örültem. Azután összeköltöztünk és én azt gondoltam, hogy akkor minden megy tovább, de a párom azt mondta, hogy elvileg nincs kifogása ellene, de mégse ezzel kezdjük az együttélést, hogy pasizik-csajozok.
Abban maradtunk, hogy majd eljön az ideje és akkor ok.

Amikor komolyan felhoztam neki a hármast, akkor elgondolkodott rajta és végül azt mondta, hogy ha szex közben ki lehetne venni egy pasit a szekrényből, majd utána visszatenni az tetszene neki, azt élvezné, de nem tud mit kezdeni előtte-utána egy plusz emberrel. Így viszont nehéz megoldani, hogy varázsoljak egy pasit a szekrénybe?
Ismerkedni, keresgélni, válogatni abszolut nem akar. Azt mondja az elrontja az egészet, ennek spontán, vagy csak úgy kell megtörténnie nem úgy, hogy válogatjuk a pasikat.
De maga a szex továbbra is, sőt egyre jobban izgatja plusz egy fasszal. Gyakorlatilag minden szex közben eljátssza, hogy két farokkal élvezkedik. azt mondja azért mert nagyon élvezi még akkor is ha az egyik csak egy mű, másrészt tudja, hogy ezzel engem mennyire felizgat és azt is élvezi. Ilyenkor a szokásosnál is nagyobbakat élvez, de mindezek ellenére azt mondja, hogy ismerkedni, válogatni nem akar. Ha egyszer véletlenül összejönne az ok.

Akkor azt gondoltam, hogy talán jobb lenne ha külön ismerkedne, lenne valakije, külön dugna. Ha ezt megteszi és élvezi, rájön, hogy ez jó és tudja, hogy nekem is tetszik akkor könnyebben belemegy majd a hármasba is.
Szóval most erre terelgetem, hogy pasizzon, ismerkedjen. Erre azt mondja, hogy ok, de ezt sem tudja úgy csinálni, hogy akkor keres magának valakit. Ha összejön valakivel, ha valaki elkezd vele flörtölni akkor abba belemenne, de ez is inkább ismerősi, baráti körből kell, mert idegennel nem tud dugni, neki kell a szimpátia, vágy, vonzalom.
MOndtam ok, én támogatom.
Ennyiben maradtunk, én szurkolok folyamatosan és amennyire tudom biztatom, persze erőltetni nem lehet.
Van is valami pasi a láthatáron, egy kollégája akivel már tuti történt valami de még nem tartanak a dugásnál.
Persze ezek nem egyik napról a másikra történnek. Sajnos.
Itt tartunk, én figyelek minden kis apróságra, hátha történik valami, biztatom és nagyon remélem, hogy lesz valami.
Mit szóltok hozzá, van ötletetek mivel tudom segíteni?

... 3 4 5 6 7
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Kutyu14cm Kutyu14cm
Nyitás ideje: 2024. 03. 29. péntek
Üzenetek: 133db
Utolsó üzenet: 2025. 04. 17. csütörtök

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!