Ha sikerül, videót csináljatok, ha lesz alkalmatok rá
imádom a videótiokat
(Ez egy válasz Wifecrempie üzenetére (2024. 04. 25. csütörtök 18:33), amit ide kattintva olvashatsz)

kurjak neki rendesen kepzelodj csak
(Ez egy válasz levendula78 üzenetére (2024. 04. 18. csütörtök 08:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 18. csütörtök 08:16

Erősebb intim méret, gátlástalanság és tisztelet. És persze sok geci. Ez kell hozzá főleg.

Nagyon jó az ötlet! Én is hasonlón rágódom de nem hiszem hogy egyszer össze is jön,de ki tudja ?
Főleg masszőr párt találni az szinte lehetetlen. (Ez egy válasz Alfonz üzenetére (2024. 05. 18. szombat 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 18. szombat 19:16

Főleg masszőr párt találni az szinte lehetetlen. (Ez egy válasz Alfonz üzenetére (2024. 05. 18. szombat 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Én egy trükköt alkalmaztam. Azt mondtam neki, hogy nyertünk egy masszázst. Persze előre megbeszéltem a masszőr párral, és fizettem nekik, hogy játsszuk ezt el. A csajom belement, a hölgy masszőrrel kezdett, aki úgy felhúzta, hogy már remegett. Akkor a masszőz jelzett mire én mondtam, hogy most cseréljünk. Természetesen a férfi úgy megrakta, hogy azóta is csak arról beszél. Én meg természetesen a masszőzzel voltam. Szerintem ez nagyon szuper módszer. Mit szóltok??
Sziasztok!
Én is nagyon vágyok rá ,de eddig csak kisebb dolgok történtek mással smárolás,tapi ,ill pár alkalommal szopás is volt
Én is nagyon vágyok rá ,de eddig csak kisebb dolgok történtek mással smárolás,tapi ,ill pár alkalommal szopás is volt
Én semeddig nem jutottam :( csak fantazialgatok. Pedig csodás lenne végignézni...
Az én asszonyomnak találtam két szeretőt, rendszeresen járnak hozzá
Imádnám ha valakivel dughatnám a nejem!
nagyon jo dolog mi is imaduk 2pasi 1 no felalast.Foleg olyan ferfit aki megis tugya baszni felesegemet.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 19. vasárnap 08:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 19. vasárnap 08:57
Törölt felhasználó (916769)

Nálunk ez kb 25 éve működik.
Voltam Én is többször meglepetés ajándék masszőr! Nagyon bevált módszer, ha rutinos és profi (én az vagyok) a masszőr, akkor tud erotikus helyeket már a nyakán és hátán is alkalmazni a női testen...
(Ez egy válasz Alfonz üzenetére (2024. 05. 18. szombat 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Én egy trükköt alkalmaztam. Azt mondtam neki, hogy nyertünk egy masszázst. Persze előre megbeszéltem a masszőr párral, és fizettem nekik, hogy játsszuk ezt el. A csajom belement, a hölgy masszőrrel kezdett, aki úgy felhúzta, hogy már remegett. Akkor a masszőz jelzett mire én mondtam, hogy most cseréljünk. Természetesen a férfi úgy megrakta, hogy azóta is csak arról beszél. Én meg természetesen a masszőzzel voltam. Szerintem ez nagyon szuper módszer. Mit szóltok??
Sajnos semeddig pedig nagyon kipróbálnám a nejemmel.
Nálunk ez kb 25 éve működik.
Nagyon jó ötlet, jól csináltad, de hogyan tovább? Nagy kérdés, hogy hol találtad ezt a masszőr párt? A másik meg, hogy mi lesz a folytatás? Állandóan nyerni valami masszázst? Nem hihető. Hogyan irányítod tovább? Hogyan alakul a továbbiakban a +egy pasi vagy egy másik pár bevonása? Örülnénk a beszámolóidnak.
(Ez egy válasz Alfonz üzenetére (2024. 05. 18. szombat 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia, nagyon jól hangzik! Mit mondtál neki, hol nyerted a masszázst? Üdv!
(Ez egy válasz Bnoride üzenetére (2024. 05. 17. péntek 07:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 17. péntek 07:54

Én is folyamatosan puhitom vele főleg szex közben. Egyenlőre nem adta be a derekát.
Én is folyamatosan puhitom vele főleg szex közben. Egyenlőre nem adta be a derekát.
Mindig nézem a megosztásaitokat, a férj nagyon irigylésre méltó egy ilyen feleséggel. Gratulálok nektek. Megszabad kérdezni, hogy házasságotok alatt hány harmadik volt? Szerintem sokunkat érdekelne, hogy kezdődőtt ez nálatok, ki vágyott rá előszőr, ki vetette fel elsőnek, mi volt a másik első reakciója?
(Ez egy válasz Szolidan feleséggel üzenetére (2024. 04. 25. csütörtök 07:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Rá kell vezetni. Szex közben beszélni róla. Esetleg cikkeket mutatni a párunknak erről a témáról. Képeket küldeni. Nálunk ezek bejöttek és a hölgy tagunk is szépen lassan megkívánta a dolgot. Így lett, hogy az első alkalommal még visszafogott volt, másodiknál már mindenki élvezte. Harmadik pedig fenomenális volt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 16. csütörtök 13:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 16. csütörtök 13:08
Törölt felhasználó (4742508)
VIP

Átjöttem ide, mert törölték a témámat! Szoval hogy vettétek rá a feleségeteket, hogy belemenjen a 2 férfi 1 nő felállásba?
Átjöttem ide, mert törölték a témámat! Szoval hogy vettétek rá a feleségeteket, hogy belemenjen a 2 férfi 1 nő felállásba?
Mi swingerklubig jutottunk, de ott is csak egymással voltunk, a maximum az volt mikor egy lánnyal is csókolózott
Hány évesen volt az első ? Meselhetnel .
(Ez egy válasz Szolidan feleséggel üzenetére (2024. 04. 25. csütörtök 07:08), amit ide kattintva olvashatsz)