Aki csak vágyik a feleségmegosztásra,meddíg jutott
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#258   ma 07:45
viking1988 viking1988
Persze, hagyok időt. Bár megmondom őszintén ez a legnehezebb része. Nagyon izgatott vagyok. Hát az első masszázs hónapokkal ezelőtt volt. De van egy sejtésem, hogy a következő az igen hamar lesz.
(Ez egy válasz Gabordeak üzenetére (ma 06:18), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 06:18
Egy pár napot azért várjál szerintem, ülepedjenek az élmények, barátnőjével is meg kell beszélnie még, stb. A két masszázs között most mennyi idő volt?
#257   ma 06:18
Gabordeak Gabordeak
Egy pár napot azért várjál szerintem, ülepedjenek az élmények, barátnőjével is meg kell beszélnie még, stb. A két masszázs között most mennyi idő volt?
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (tegnap 07:23), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 07:23
Igen, épp azon gondolkodtam hogy rákérdezek majd hogy mikor menne legközelebb. Kíváncsi vagyok mit mond
#256   tegnap 15:03
kovdacs kovdacs
Ausztriába is szívesen jönnél?
(Ez egy válasz ezvoksamla üzenetére (2026. 07. 22. szerda 18:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 22. szerda 18:50
Aki csak vágyik rá szóljon és megyek dugjuk még azt a nőt
#255   tegnap 12:00
carpediem2025 carpediem2025
Sziasztok !
Én még ÚJ vagyok itt a GG-n de izgalommal olvastam eddig is a hozzászólásokat, mivel most regisztráltam így remélem én is hasznos tagja lehetek eme kis közösségnek.
Régebben a párommal mi is kipróbáltuk a swingert igaz 2-3 alkalommal de Ő nem igazán tudta elengedni magát, pedig ha kettesben szeretkezünk akkor igazán ki tudja magából adni a sexdémont. Én pedig imádtam ezt. Nálunk külön soha nem történt mással szeretkezés pedig én úgy éreztem ha Ő szeretné igenis meg tudnám neki adni azt , egy minden bűntudat nélkül élvezze nélkülem is a szex minden örömét , mert tudtam , ( vagyis bíztam benne ) , hogy ezek az élmények csak összekovácsolnának jobban minket. Örömmel olvasom azon hölgyek hozzászólásait akik ennyire nyitottan állnak a párjukhoz és mindenféle önzés és tulajdon féltése nélkül elfogadják a helyzet pikantériáját.
#254   tegnap 11:09
viking1988 viking1988
Szia! Nem tudom Te férfi vagy-e vagy nő. Férfi létemre elvittem már 1-2 helyre a feleségem. Fodrászhoz, körmöshöz, szolizni stb.

Azt a részét, hogy megkérdezte a srácot, hogy ismer-e engem, én sem értem . Erre nem tudok mit mondani. De minek találnék ki ilyet? Ha meg kitalálok mégis, akkor miért találnám ki, hogy megkérdezte ismer-e engem?

No, végülis nekem mindegy. Gondolj, amit szeretnél.
(Ez egy válasz sárvári üzenetére (tegnap 08:16), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 08:16
Ez a történet szerintem csak képzelet szüleménye, nem életszerű.
Elviszed a feleséged autóval és ott vársz rá a kocsiban egy órát.
Magától nem tud elmenni?
Megkérdezi a masszört, hogy ismer-e téged, nem életszerő.
Egy idegentől miért kérdez ilyet.
#253   tegnap 10:43
Vasi pár78 Vasi pár78
Maximálissan igazad van
(Ez egy válasz sárvári üzenetére (tegnap 08:16), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 08:16
Magától nem tud elmenni?
#252   tegnap 08:16
sárvári sárvári
Magától nem tud elmenni?
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (tegnap 07:23), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 07:23
Igen, épp azon gondolkodtam hogy rákérdezek majd hogy mikor menne legközelebb. Kíváncsi vagyok mit mond
#251   tegnap 07:23
viking1988 viking1988
(Ez egy válasz Gabordeak üzenetére (2026. 07. 23. csütörtök 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 23. csütörtök 18:08
Gondoltam, hogy sejthet valamit, de nem ronthat rád hogy de megdugtak az előbb! Aztán kiderül mégsem te szervezzed. Ez lehet tapintat is.
Aztán egy idő múlva rákérdezhetsz hogy van a dereka! Esetleg megelőzendő a
be
alf
cs
alf
íp
alf
ődést
érdemes tenni valamit ellene. Aztán olyan arcot vágsz a javaslathoz amilyet a legbölcsebbnek látsz majd.
#250   2026. 07. 23. csütörtök 18:08
Gabordeak Gabordeak
Gondoltam, hogy sejthet valamit, de nem ronthat rád hogy de megdugtak az előbb! Aztán kiderül mégsem te szervezzed. Ez lehet tapintat is.
Aztán egy idő múlva rákérdezhetsz hogy van a dereka! Esetleg megelőzendő a
be
alf
cs
alf
íp
alf
ődést
érdemes tenni valamit ellene. Aztán olyan arcot vágsz a javaslathoz amilyet a legbölcsebbnek látsz majd.
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2026. 07. 23. csütörtök 16:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 23. csütörtök 16:42
Nem próbálta. Direkt megkérdeztem a srácot. Kérdeztem a sráctól, hogy vajon sejti-e a párom, hogy én szerveztem az egészet. Azt mondja, nem biztos benne, hogy nem. Megkérdezte a sractól, hogy ismerjük e egymást. A srác természetesen tagadta. De állítólag többször is megkérdezte. A haver tök őszinte velem. Ő elmondta, hogy megkérdezte a páromat, hogy szeretne-e számot cserélni, többször jönni stb. A párom visszautasitó volt. Egyébként azóta sem veszek észre semmi különöset a feleségem. Aznap nem szeretett volna dugni, ami érthető, mert annyira meg lett csinálva. Másnap reggel már dugtunk. Meg este is. Meg kb egész nap
#249   2026. 07. 23. csütörtök 16:42
viking1988 viking1988
Nem próbálta. Direkt megkérdeztem a srácot. Kérdeztem a sráctól, hogy vajon sejti-e a párom, hogy én szerveztem az egészet. Azt mondja, nem biztos benne, hogy nem. Megkérdezte a sractól, hogy ismerjük e egymást. A srác természetesen tagadta. De állítólag többször is megkérdezte. A haver tök őszinte velem. Ő elmondta, hogy megkérdezte a páromat, hogy szeretne-e számot cserélni, többször jönni stb. A párom visszautasitó volt. Egyébként azóta sem veszek észre semmi különöset a feleségem. Aznap nem szeretett volna dugni, ami érthető, mert annyira meg lett csinálva. Másnap reggel már dugtunk. Meg este is. Meg kb egész nap
(Ez egy válasz Gabordeak üzenetére (2026. 07. 23. csütörtök 16:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 23. csütörtök 16:24
Lelkileg fel fognak nagyon kavarni a részletek az tuti. Aztán valószínűleg álló farokkal rohansz haza. Egy darabig a hatása alatt leszel az biztos.
Reméljük a sráccal még nem próbálta a hátad mögött felvenni a kapcsolatot.
#248   2026. 07. 23. csütörtök 16:24
Gabordeak Gabordeak
Lelkileg fel fognak nagyon kavarni a részletek az tuti. Aztán valószínűleg álló farokkal rohansz haza. Egy darabig a hatása alatt leszel az biztos.
Reméljük a sráccal még nem próbálta a hátad mögött felvenni a kapcsolatot.
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2026. 07. 23. csütörtök 06:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 23. csütörtök 06:58
Nem. Egyáltalán nem tud róla, hogy ismerjük egymást. "Véletlenszerűen" vittem hozzá. Ha tudna róla, 100 % hogy semmit nem csinált volna. Ma találkozom a sráccal. Kíváncsi vagyok milyen részleteket mesél smile
#247   2026. 07. 23. csütörtök 15:35
Kissmuk Kissmuk
Igazan csini az asszony, felvehetned velem a kapcsolatot.
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2026. 07. 23. csütörtök 06:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 23. csütörtök 06:58
Nem. Egyáltalán nem tud róla, hogy ismerjük egymást. "Véletlenszerűen" vittem hozzá. Ha tudna róla, 100 % hogy semmit nem csinált volna. Ma találkozom a sráccal. Kíváncsi vagyok milyen részleteket mesél smile
#246   2026. 07. 23. csütörtök 15:26
upaupa upaupa
És ki járt már úgy hogy vágyott a feleség megosztásra, sikerült de annyira hogy kiderült a feleség poliamore és teljesen szerelmes lett a pasiba, de férjét is szereti nagyon és nem változott irányába semmit.
Csak tudjátok mivel is játszotok. ....
#245   2026. 07. 23. csütörtök 13:59
deerhunter deerhunter
Azt a hozzáállást, mikor a feleséget, mint egy szexuális élvezeti " tárgyat" akarják belevinni egy ilyen kapcsolatba, nem tartom célravezetőnek, és legtöbbször a nő ezt érzi, és nem megy bele..persze akkor sem biztos, hogy belemegy, ha az általam helyesnek ítélt módon megy ez, de talán több az esély rá..
Szerintem olyan pároknál lehet ez sikeres, ahol annyira szeretik egymást, hogy úgy gondolják, amit csak lehet megadnak a másik félnek, és mi lehetne ennél több?
Ilyenkor jöhetnek az ilyen vágyak, ötletek..
Két párral volt tapasztalatom az évek során..az egyiknél inkább azt éreztem, hogy plusz kant kell bevonni az asszonynak .ez nem annyira tetszett..
A másiknál pedig pont azt, hogy a férj válogatott , hogy ha megtörténik az esemény, kit érhet a megtiszteltetés, hogy ebben a különleges dologban köztük plusz személyként résztvehet..
És ez (én azt gondolom e miatt) tök jó kis kapcsolat lett..
Ritkán találkozunk, de a szex mellett jókat tudunk beszélgetni..stb...
Szóval aki vágyik a feleségmegosztásra, a siker kulcsa lehet, ha a szeretet meghosszabításaként próbál a férj plusz pasit bevonni .
#244   2026. 07. 23. csütörtök 07:08
Albert8310 Albert8310
Aki vsak vágyik, az csak a vágyakig jutott el.
Viszont aki a tettekig jutott el, na ott már van mit mesélni. smile
(Szerintem) smile
#243   2026. 07. 23. csütörtök 06:58
viking1988 viking1988
(Ez egy válasz Gabordeak üzenetére (2026. 07. 23. csütörtök 06:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 23. csütörtök 06:23
Nejed tudja hogy a masszőr sráccal régi haverok vagytok? Vagy mit mondtál hogy találtad pont őt?
#242   2026. 07. 23. csütörtök 06:23
Gabordeak Gabordeak
Nejed tudja hogy a masszőr sráccal régi haverok vagytok? Vagy mit mondtál hogy találtad pont őt?
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2026. 07. 22. szerda 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 22. szerda 21:57
Reggel már megdugtam smile nem bírtam tovább... Álló farokkal ébredtem, punci nyalással keltettem
#241   2026. 07. 22. szerda 22:54
bambuszliget bambuszliget
Ha nem tudsz róla, a hátad mögött kavar... S ha csókolózik, az megcsalás. Ha félredug, az is. Ha tapogatják, ujjazzák, kinyalják illetve leszop pasikat, az nem megcsalás?
Ez érdekes ...

Nálunk csak közös döntés alapján lehetséges bármelyik játszadozási forma. Ami a másik háta mögött megy, az minden megcsalás. Ezért csak és kizárólag közösen bármit is, ami többes-idegenes.
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2026. 07. 22. szerda 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 22. szerda 14:57
Csókot, pettinget nem.
#240   2026. 07. 22. szerda 21:57
viking1988 viking1988
Reggel már megdugtam smile nem bírtam tovább... Álló farokkal ébredtem, punci nyalással keltettem
(Ez egy válasz Gabordeak üzenetére (2026. 07. 22. szerda 18:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 22. szerda 18:22
Ma este azért már hagynia kell hogy megdugd, akárhogyan is nézem. Ha szeret! Bepróbálkozol?
#239   2026. 07. 22. szerda 18:50
ezvoksamla ezvoksamla VIP
Aki csak vágyik rá szóljon és megyek dugjuk még azt a nőt

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Kutyu14cm Kutyu14cm
Nyitás ideje: 2024. 03. 29. péntek
Üzenetek: 258db
Utolsó üzenet: ma 07:45

Hírek

2026. 06. 10. szerda 14:32
Így tudsz VIP tagságot váltani!!!! Kedves Goldengate tagok! Jelenleg sajnos technikai problémákkal küzdünk a bankkártyás vásárlást illetően. VIP tagságot ezért egyelőre átutalással tudtok vásárolni. Átutaláskor a következőket kell megadjátok. Kedvezményezett neve:Mediahub... Tovább
2026. 06. 08. hétfő 18:43
2026.nyári GG tali Cseteseknek ls Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 17. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2026. július 17-19. (3 nap, 2... Tovább
2025. 12. 29. hétfő 17:34
Szeretnél egy működő társkeresőt? Akkor tegyél is érte! Októberi felhívásunkra sajnos a hibás adatlapok tulajdonosainak 98 %-a NEM VETTE a fáradságot, hogy javítsa a beállításait. Ezért a határidőt 2026 február 15-ig meghosszabbítottuk. Mint azt... Tovább

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!