Az adatlapokon sorra olvasható, hogy nős férfit nem keresnek, hiába férfit keresnek. Nagyon kevés adatlapon találkoztam olyannal, hogy nős férfit keres a hölgy vagy pár.
(Ez egy válasz odi77 üzenetére (2017. 02. 16. csütörtök 09:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 16. csütörtök 09:29

Talán azért, mert elèg sok a bunkó köztük is! Bár ez azètr az oldalt használókra is igaz!
Kiemelve, hogy azèrt tisztelet a kevès kivètelnek!
Mondjunk ez is igaz!
De azt a rèszèt is èrtem hogy ha már keresek akkor olyat keresek aki " jól néz ki" "30 cm farka van", stb! Tehát a vágyaimnak megfelelőt!
Vagyis válogathatunk! (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 02. 16. csütörtök 10:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 16. csütörtök 10:49
De azt a rèszèt is èrtem hogy ha már keresek akkor olyat keresek aki " jól néz ki" "30 cm farka van", stb! Tehát a vágyaimnak megfelelőt!
Vagyis válogathatunk! (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 02. 16. csütörtök 10:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1012022)

Az adatlapokon sorra olvasható, hogy nős férfit nem keresnek, hiába férfit keresnek. Nagyon kevés adatlapon találkoztam olyannal, hogy nős férfit keres a hölgy vagy pár.
Amíg van lehetőség válogatni független pasikban most őszintén melyik nőnek kell nős pasi?nyilván olyat akarunk aki elérhető akkor is amikor én akarom nem csak amikor neki jó
(Ez egy válasz odi77 üzenetére (2017. 02. 16. csütörtök 09:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 16. csütörtök 09:29

Talán azért, mert elèg sok a bunkó köztük is! Bár ez azètr az oldalt használókra is igaz!
Ez teljesen egyértelmű, hogy mindenki olyat keres amilyet szeret. Nincs is semmi kifogásom ez ellen, mivel ez így természetes. Viszont ha visszábbolvasod a hozzászólásom előttieket, akkor megérted, hogy mire reagáltam.
(Ez egy válasz odi77 üzenetére (2017. 02. 16. csütörtök 19:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 16. csütörtök 19:20

Mondjunk ez is igaz!
Vagyis válogathatunk!
Vagyis válogathatunk!
Olvastam ezeket a hozzászólásokat és látom mennyire nem jellemző, hogy el lehetne gondolkodni mi házas férfiak és házas hölgyek miért lépnek félre! Igaz nekem volt nő partnerem, de senkivel nem találtam meg azt az összhangot mint aki most van!! Elég régóta vagyunk együtt. ez idő alatt többet adott mint az asszony!))) Nekem is jó, és neki is jó. Nincs szerelem.. Működik!!!! Be vallom nem is kell más!!!
Sziasztok! Amíg vannak szóló fèrfiak,nem keresek házast
))Nem kell osztozni senkin,bújkálni....èlvezetesebb a szex

Az ember alapvetően poligám lény, ha tetszik, ha nem. Ha kedvenc ételünk a rántott-husi, még időnként más ételeket, ízeket is megkívánhatunk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 04. 25. szerda 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 04. 25. szerda 18:17
Törölt felhasználó (3460822)

Olvastam ezeket a hozzászólásokat és látom mennyire nem jellemző, hogy el lehetne gondolkodni mi házas férfiak és házas hölgyek miért lépnek félre! Igaz nekem volt nő partnerem, de senkivel nem találtam meg azt az összhangot mint aki most van!! Elég régóta vagyunk együtt. ez idő alatt többet adott mint az asszony!))) Nekem is jó, és neki is jó. Nincs szerelem.. Működik!!!! Be vallom nem is kell más!!!
Sziasztok Van egy barátnőm házas , van barátja házas. De lassan 3 éve nem voltak együtt, tel szex az van, és maszti otthon. A barátnőm kételkedik a pasiban nem csalja e meg. Létezik az, hogy egy pasi ennyi ideig várjon egy jó szexért, picsáért???)
nekem azt mondja a szeretőm hogy azért vagyok jobb mint a szingli pasi mert nem a sexhiány miatt vagyok vele hanem tisztán élvezetből.... és hát nagyon jókat,,, több órán keresztül.... bármit amit megkívánunk....
Nekem a házas pasik jönnek be. Nem okoznak problémát, diszkrétek, egészségesek. Tőlem (tőlünk) ugyanazt kapják, amit mi is elvárunk. Odaadó szexet, védekezés nélkül, amikor csak kedve szottyan, ha kettesben akarja, akkor úgy.

Te 1 vagy a 100-ból
Bárcsak mások is ïgy gondolnák....
(Ez egy válasz Hotwife üzenetére (2019. 01. 31. csütörtök 10:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 31. csütörtök 10:37

Nekem a házas pasik jönnek be. Nem okoznak problémát, diszkrétek, egészségesek. Tőlem (tőlünk) ugyanazt kapják, amit mi is elvárunk. Odaadó szexet, védekezés nélkül, amikor csak kedve szottyan, ha kettesben akarja, akkor úgy.

Végre egy nő aki gondolkodik is
Jól látod.
(Ez egy válasz Hotwife üzenetére (2019. 01. 31. csütörtök 10:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Szerintem is kevés nő gondolkodik így...

Én is így gondolom. csak épp kevés a nős bevállalós férfi! Főleg aki fel is meri vállalni vannak vágyai, érzései egyéb szex iránt. Nem elégszik meg az otthoni monoton szexel mikor többre vágyik.

Olyan ez, mint amikor valaki étterembe megy. Nem dobja ki az otthoni hűtőszekrényt és a tűzhelyet, hanem elmegy és jóllakik valamivel, ami éppen a kedvére való. Teljesen normális az, hogy a férjemmel imádjuk egymást, de ha a barátom telefonál, hogy megkíván és elmondja, hogy hol és hogyan szeretné, akkor csemegézünk egy kicsit, MINDHÁRMAN, akkor is, ha csak kettesben akarja és a férjem vár rám, hogy egy hatalmasat szeretkezzünk! És az sem baj, ha a barátommal nem érzelem mentes szexről van szó, mert nem az a fajta vagyok. Belefér a romantika, a csókok, a valódi szeretkezés, egymás becézése. Még a "szeretlek" szó is elhangzott már, az igazán gyengéd és élvezetes aktusok alatt és ez a páromat sem zavarja. Tudja, hogy nekem ehhez is kellenek bizonyos érzelmek, mert nem vagyok gép. Szerelmes vagyok a páromba és szeretem a barátomat is, ha olyan. (Most olyan.)
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 31. csütörtök 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 31. csütörtök 11:52

Törölt felhasználó (3880362)

Én is így gondolom. csak épp kevés a nős bevállalós férfi! Főleg aki fel is meri vállalni vannak vágyai, érzései egyéb szex iránt. Nem elégszik meg az otthoni monoton szexel mikor többre vágyik.
Tetszik amit írsz !
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2019. 01. 31. csütörtök 11:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Szó nincs osztozásról! Még izgató is, hogy van felesége, akivel szintén szeretkezik.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 04. 26. csütörtök 05:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 04. 26. csütörtök 05:40
Törölt felhasználó (3724732)

Sziasztok! Amíg vannak szóló fèrfiak,nem keresek házast
))Nem kell osztozni senkin,bújkálni....èlvezetesebb a szex

Volt időszak, amikor túlzottam is bevállalós voltam. Hajszá híjján rá is ment több, mint 25 éves boldog házasságom. Személy szerint újból jó emberként tudok a tükörbe nézni. Ami megtörtént, nem tudom megváltoztatni. De tudok belőle tanulni. Nagyon nem éri meg csak a farkam után menni. Nézegetem ezt az oldalt is, de minden adatomat töröltem. Jobb ez így... nekem és a családomnak. Olyan ez, mint a cigi. Vettem egy lélegzetet és eldöntöttem. Soha többet nem csinálom. Most már három éve itthon is boldog vagyok és nem esik nehezemre. ... nálam ez történt.
Szia teljesen igazad van.Én is ilyen kapcsolatot szeretnék