Kukkolás (NEM Társkereső! Csak élménybeszámolók!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Nem szervező, kereső topik, csak élménybeszámolás!!!

Csak és kizárólag a kukkolással kapcsolatos élményekről, érzésekről, gondolatokról írjatok! NEM TÁRS-, WEBCAM-, SKYPEKERESŐ!!!

Az eddigi hozzászólások

... 17 18 19 20 21 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#231   2013. 04. 28. vasárnap 08:11
X Törölt felhasználó (373340)
Itt az idő !
Ki hova jár kukkolni?
Ki hova jár kukkoltatni ?
Hajrá !!!
#230   2013. 04. 09. kedd 22:38
X Törölt felhasználó (880638)
A párommal mi is szoktunk nyilvános helyen szexelni a kukkoloknak, néha ha megtetszik valamelyik bevonjuk a játékba, volt hogy többet is
#229   2013. 03. 26. kedd 20:48
kukker38 kukker38
Kukkolnék!!! Egyébként én is!
#228   2013. 03. 17. vasárnap 18:19
kukker38 kukker38
Irigylem az ott lakókat! Jöhetnének még történetek, és hogy hol érdemes kukkolni!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 17. vasárnap 17:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (870711)
2013. 03. 17. vasárnap 17:43
A hölgyünk nagyon szeret azzal játszani, hogy esténként meztelenül mászkál a lakásban a fürdéshez készülődve, néha pedig a szobánkban sem húzzuk el a függönyt. Elég izgató, hogy a szomszéd panelből simán láthatnak minket smile Mi is nagyon szívesen kukkolnánk szép párokat, de még csak kamerán keresztül sikerült.
#227   2013. 03. 17. vasárnap 17:43
X Törölt felhasználó (870711)
A hölgyünk nagyon szeret azzal játszani, hogy esténként meztelenül mászkál a lakásban a fürdéshez készülődve, néha pedig a szobánkban sem húzzuk el a függönyt. Elég izgató, hogy a szomszéd panelből simán láthatnak minket smile Mi is nagyon szívesen kukkolnánk szép párokat, de még csak kamerán keresztül sikerült.
#226   2013. 02. 25. hétfő 22:07
X Törölt felhasználó (863990)
Egy ilyen jó akciót én is szívesen meglesnék ha lehetne smile
(Ez egy válasz Gabcipeti üzenetére (2012. 10. 27. szombat 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 10. 27. szombat 13:30
Kukkolás

Élményemet szeretném megosztani veletek, ami az első leselkedésem részletei. Az egyik napon chat-eltem egy párral, geniusnaturista néven vannak fent. Beszélgettünk ismerkedtünk. Az egyik kérésük az volt felém hogy mit szólnék ahhoz, ha meglesném őket szeretkezés közben. Természetesen izgalomba hozott engem a dolog. Helyszínt megbeszéltük időpontot leegyeztettük. Este fél 9 re beszéltük meg . Mivel a vágy hogy egy párt kileshetek szeretkezés közben egész délután izgalommal töltött el. Már 7 óra volt nem volt túl meleg esősre ált az idő is úgy gondoltam, hogy mielőtt a kérdéses időpontra odamegyek előtte terepszemlét tartottam. Kiválasztottam a helyett körbenéztem és elindultam tovább a dolgomat intézni. Közeledett a megbeszélt időpont én fél kilenc előtt értem oda sétálgattam kerestem a helyemet. Nem telt el 15 perc és megjelent a kedves pár. Nézegettek , de nem láttak semmit én már lesben voltam és figyeltem őket. Mit ha egy jó detektív kifigyeltem őket észrevétlenül a fák mögül. A kedves pár elindult halkan nem nagyon beszéltek szerintem izgalomban voltak kerestek egy jó vastag fát és megálltak mögötte természetesen nem vettek észre 10 méterre álltam mellettük. A lány csinos vékony fekete haj a srác jóképű kopasz erős testalkatú. Nem telt el 1-2 perc közben csókolták egymást a srác letolta a nadrágját és ott ált meredező hímvesszővel a csinos lány előtt. A lány merem állítani hogy fotó modellnek is beillene egy szempillantás alatt letolta a nadrágját a bugyival együtt, és lehajolt a faszra, szopni kezdte hogy ha a párja a punciba hatol nedves legyen . Felém fordította gyönyörű fenekét hosszú lába voltak és a látványtól az én farkam is ágaskodott. Szopás közben neszt halottak felfigyeltek ekkor a modell lány, Már csak így hívom be pucsított és a srác vastag hímveszője behatolt a punciba elkezdtek szeretkezni. Csodálatos érzés volt látni egy párt akik nem tudják hogy ott vagyok. Teltek a perce kész voltam már én is elővettem a farkam húzogattam és figyeltem őket. Érezték hogy nem nézi őket senki és egy közeli padra telepedtek le levetkőztek felső volt rajtuk de mind a ketten alul meztelenek voltak. Egyik percben a lány elkezdte felszopni a fiút. a srác leült és a modell beleült a faszba, elkezdtek vadul szeretkezni. Volt egy két póz amit kipróbáltak . közben én meg el voltam alélva a látványtól csak úgy vert a szívem. Meg lüktetett a farkam. A lány leült a padra a srác szembe vele felemelte a lány egyik lábát és elkezdte vadul dugni, de úgy hogy szerintem az erdő állatai is megrémültek, a punci csattogása miatt. Teljesen kész voltam már nem sok kellet éreztem én is elmegyek, a srác felállt a barátnője karcsú gyönyörű testével melléállt és erős húzogatással kiverte belőle az összes spermát. És ekkor élveztem el én is. Még mindig nem vettek észre. Felöltöztek és elindultak az út felé. Én utána mentem el. Este Írtam nekik csodálatos volt. Köszi csak az lenne a jó ha többen néznénk őket hogy más is átélje e csodás látványt.

További
#225   2013. 02. 12. kedd 18:12
X Törölt felhasználó (872319)
Olvasva ezt a történetet, meg kell állapítsam, hogy valóban egy rafkós pár vagytok. A legmerészebb álmaimban sem jutna eszembe ilyen, de még ehhez hasonló sem. Nem mondom, hogy nem tetszik, sőt nagyon is, csak én képtelen lennék ehhez hasonló praktikákra. Csak pislogok, mint hal a szatyorba.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 05. 03. csütörtök 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (764681)
2012. 05. 03. csütörtök 08:44
Akkor én írok. Mi terepjárózunk, geocaching-ezünk. Az első pár megbeszélt alkalomnál rafkósok voltunk. Olyan helyre beszéltük meg az eseményt ahol helyzeti előnyben voltunk. Mivel a kiszemelt partnerek átlag autósok voltak így részben rajzoltunk nekik térképet megjelölve a helyet (GPS-sel is) ahol várjuk. Itt volt benne a rafkó. Mi nem onnan mentünk, ahonnan nekik a térkép mutatta az utat hanem az ellenkező irányból. Ezt persze most nem értitek smile Ők sem értették., csak amikor odaértek, megálltak, megláttak minket akkor már nyilvánvaló volt, hogy ha akarnak sem tudnak 3 méternél közelebb jönni. Ők ugyanis egy patak túloldalán voltak, ami kellően széles, kellően mély és kilométerekre nincs rajta sem híd, sem semmiféle átjárás. buck
Megtámadni nehéz lett volna minket mert ahonnan mi jöttünk, onnan sima autóval nemigen lehetett volna bejönni. Meg aztán hamarabb kint voltunk és távcsővel tájékozódtunk egy magaslesről és levettük a rendszámot. Szóval az a tuti ami fix.
Mikor ott volt mindenki, akkor általában volt egy kis udvariassági beszélgetés. Néha előjött hogy miért csináljuk mi ezt, meg stb. Egy szimpi pasi eleinte "feladatokat adott". A nőnkön fehér testhezálló elég átlátszó és nagyon rövid ruha volt combfix és egy relatíve magassarkú. Először virágot kellett szednie a patakparton jó mélyre hajolva hogy kilátszon az hogy nincs bugyija. Aztán pózolt a motorháztetőn és utána már magától ment a sex. Néha szólt, hogy nem látja elég jól vagy hogy épp mit szeretne látni, szóval ment a kommunikáció. A végefelé egészen lementünk a patakmederbe mindig és ő is. Közelebb is voltunk és kisebb eséllyel látott meg más. Ott volt testközelben és bosszankodott a víz miatt. buck Amikor hátulról dugtunk a nőnk folyton a pasit nézte és símogatta magát ott ahol a ffi kéz épp nem tapizta közben buck
Izgalmas a szitu különben. buck
Aztán ha valaki több alkalommal bizonyított akkor más helyszín jött ahol oda tudott jönni és hozzá is érhetett de az már egy más történet ...
#224   2013. 02. 03. vasárnap 22:24
X Törölt felhasználó (873924)
A szembelévő épület 6. emeletén lakó hölgyet szoktam nézni!Vagy bugyi ,fölül semmi vagy fordítva!Hazajön a melóból leöltözik úgy járkál a konyhában.
#223   2013. 01. 25. péntek 13:38
X Törölt felhasználó (790963)
Egy másik eléggé meghatározó élményem az egyik nagyobb sport/wellness komplexumban ért. A medencéhez két irányból lehet bemenni, egyik a férfi, másik a női öltöző. Még rögtön első alkalommal annyira megkavarodtam, hogy honnan jöttem ki, hogy véletlenül a női szekció felé vettem az irányt. Néhányan voltak, de nem szólt senki, ezért gondoltam, hogy jó irányba megyek. Belépve ért a meglepetés, hogy az öltöző külső részére kerültem. Látni nem láttam semmit, csak hallottam, hogy rossz (vagyis jó :P) helyen járok. Kijöttem, de a továbbiakban csak erre tudtam gondolni. Legközelebb már direkt vettem erre az irányt. Kint voltak a tusolók, beljebb pedig az öltöző. Beálltam az egyik beljebb lévő zuhanyzóba: páran beálltak mellém, de nem lehetett sok mindent látni, sajnos nem volt átlátszó az üveg, ami elválasztott minket. De mindenesetre nagyon érdekes élmény volt, hogy nem tudják, hogy ott tusolok mellettük, álló farokkal. Aztán mikor kiléptem, nem volt ott senki, legalábbis azt hittem. De pont szembe jött velem egys idősebb (45 körüli) nő, meztelenül. Nem szólt semmit, csak nézett, és beállt tusolni. Annyira meglepődtem, hogy gyorsan kijöttem, pedig, lehet, hogy maradnom kellett volna smile
#222   2013. 01. 20. vasárnap 16:40
X Törölt felhasználó (37181) VIP
Sziasztok, valakit Mórahalmon lehet kukkolni?
#221   2013. 01. 20. vasárnap 15:31
kukker38 kukker38
Én este szeretek kukkolni, az utcákon sétálva benézegetni olyan helyekre ahol ég a villany, mondjuk ritkára van engedve a redőny, vagy nincs behúzva a sötétittő... Történnek néha jó dolgok!
#220   2013. 01. 20. vasárnap 15:19
X Törölt felhasználó (790963)
Legjobb a bevásárlóközpontok öltözői... Főleg, ha csajjal vagy, aki épp ruhát próbál, 5/3-szor tuti lehet látni valami izgatót egy szomszédos fülkében. A kedvencem a Mango, ott ért a legtöbb kaland eddig smile Egyszer közvetlen a fülke mellett álltam, két hoszonéves csaj próbált egy fürdőrucit. Az egyiknek szilikon, a másiknak eredeti cicije volt, amennyire meg lehetett állapítani. Annyira felizgultam, alig bírtam magam tűrtőzteteni.
#219   2013. 01. 14. hétfő 16:21
X Törölt felhasználó (871123)
Sziasztok. Valakit szívesen kukkolnék Nagykanizsa vagy környékén. smile Jelentkezőket várok
#218   2013. 01. 05. szombat 11:58
X Törölt felhasználó (857788)
nálunk olyan kukkolás volt, hogy pár éve mikor még a szüleimnél laktunk, közös volt a számítógép. Nos már akkor is készültek páromról intim képek és mivel voltuk is társkeresőn 3ashoz, voltak is fenn képek a gépen. Elég jól el voltak rejtve, de egyszer rájöttem, hogy valaki nézegette őket. Kis idő múlva rájöttem, mindig akkor történnek mikor apám egyedül volt otthon. Azt nem tudom, hogy csak nézegette vagy mást is csinált rá, de eléggé izgató volt. Páromnak nem meséltem el, de utána próbáltam minél izgatóbb képeket csinálni róla, hagy élvezze fater is. Egyszer sikerült is ránk nyitnia, az hogy véletlen vagy direkt azt nem tudom de mivel az ágy úgy volt hogy az ajtónak háttal és párom éppen lovagolt, sikerült neki élőben is látnia párom meztelen felsőtestét,amúgy sem kis mellével. Persze utána adtam, hogy mennyire felháborodtam, de hatalmasat élveztem akkor.
#217   2013. 01. 02. szerda 17:44
X Törölt felhasználó (431401)
Szilveszter buli élményeit osztanám meg!
Egyik ismerős hívott meg minket egy Pest melletti házibuliba!
8-an voltunk, 4 pár, az egy egyik pár feltűnt, hogy nagyon habzsolják egymást a buliban. Párszor 'véletlenül' : ] rájuk nyitottam és akkor is már akcióztak volna. Gondoltam hogy itt lesz valami. Úgy kaptunk alvóhelyet hogy egy szobán beül, csak a barátnőmmel fent a galériában. Az érdekesség lámpaoltás után kezdődött. Bementem a szobába utánuk még semmi nem tűnt fel, de épphogy felértem a lépcsőn, rögtön hallottam a hangokat. Még el sem jutottam az ágyig. Gondoltam rá hogy megkérdem hogy 3-nak van-e hely, de aztán nem tettem.
Nagyon izgató volt hallgatni őket! Szívesen be is szálltam volna, csak barátnőm fent aludt. Néha lehalkították magukat mikor reccsent a galéria, nem tudom, mennyire akarták magukat rejteni.
Reggel a lánnyal beszélgettem, de nem mutatta jelét hogy közeli fültanúja lehettem a műsoruknak!
Még sok ilyen házibulit szeretnék!
#216   2012. 11. 26. hétfő 15:51
Gyugyu62 Gyugyu62
Klassz lehetett!
(Ez egy válasz Gabcipeti üzenetére (2012. 10. 27. szombat 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 10. 27. szombat 13:30
Kukkolás

Élményemet szeretném megosztani veletek, ami az első leselkedésem részletei. Az egyik napon chat-eltem egy párral, geniusnaturista néven vannak fent. Beszélgettünk ismerkedtünk. Az egyik kérésük az volt felém hogy mit szólnék ahhoz, ha meglesném őket szeretkezés közben. Természetesen izgalomba hozott engem a dolog. Helyszínt megbeszéltük időpontot leegyeztettük. Este fél 9 re beszéltük meg . Mivel a vágy hogy egy párt kileshetek szeretkezés közben egész délután izgalommal töltött el. Már 7 óra volt nem volt túl meleg esősre ált az idő is úgy gondoltam, hogy mielőtt a kérdéses időpontra odamegyek előtte terepszemlét tartottam. Kiválasztottam a helyett körbenéztem és elindultam tovább a dolgomat intézni. Közeledett a megbeszélt időpont én fél kilenc előtt értem oda sétálgattam kerestem a helyemet. Nem telt el 15 perc és megjelent a kedves pár. Nézegettek , de nem láttak semmit én már lesben voltam és figyeltem őket. Mit ha egy jó detektív kifigyeltem őket észrevétlenül a fák mögül. A kedves pár elindult halkan nem nagyon beszéltek szerintem izgalomban voltak kerestek egy jó vastag fát és megálltak mögötte természetesen nem vettek észre 10 méterre álltam mellettük. A lány csinos vékony fekete haj a srác jóképű kopasz erős testalkatú. Nem telt el 1-2 perc közben csókolták egymást a srác letolta a nadrágját és ott ált meredező hímvesszővel a csinos lány előtt. A lány merem állítani hogy fotó modellnek is beillene egy szempillantás alatt letolta a nadrágját a bugyival együtt, és lehajolt a faszra, szopni kezdte hogy ha a párja a punciba hatol nedves legyen . Felém fordította gyönyörű fenekét hosszú lába voltak és a látványtól az én farkam is ágaskodott. Szopás közben neszt halottak felfigyeltek ekkor a modell lány, Már csak így hívom be pucsított és a srác vastag hímveszője behatolt a punciba elkezdtek szeretkezni. Csodálatos érzés volt látni egy párt akik nem tudják hogy ott vagyok. Teltek a perce kész voltam már én is elővettem a farkam húzogattam és figyeltem őket. Érezték hogy nem nézi őket senki és egy közeli padra telepedtek le levetkőztek felső volt rajtuk de mind a ketten alul meztelenek voltak. Egyik percben a lány elkezdte felszopni a fiút. a srác leült és a modell beleült a faszba, elkezdtek vadul szeretkezni. Volt egy két póz amit kipróbáltak . közben én meg el voltam alélva a látványtól csak úgy vert a szívem. Meg lüktetett a farkam. A lány leült a padra a srác szembe vele felemelte a lány egyik lábát és elkezdte vadul dugni, de úgy hogy szerintem az erdő állatai is megrémültek, a punci csattogása miatt. Teljesen kész voltam már nem sok kellet éreztem én is elmegyek, a srác felállt a barátnője karcsú gyönyörű testével melléállt és erős húzogatással kiverte belőle az összes spermát. És ekkor élveztem el én is. Még mindig nem vettek észre. Felöltöztek és elindultak az út felé. Én utána mentem el. Este Írtam nekik csodálatos volt. Köszi csak az lenne a jó ha többen néznénk őket hogy más is átélje e csodás látványt.

További
#215   2012. 11. 11. vasárnap 00:12
X Törölt felhasználó (861873)
Sziasztok smile Egy élményemet szeretném megosztani veletek chaten találkoztam egy bombázó csajszival 'Strypees' néven és egy élményt mutatott be nekem smile kukkolhattam egy kicsit azt a gyönyörű testét természetesen meztelen smile nagyon szép ápolt cici és popsi és puncival találkoztam smile
#214   2012. 11. 07. szerda 17:30
anton1212 anton1212
lehet a szex nyílvánosba kellett volna írni,de mivel hancúr nem történt nézzétek el smile

volt párommal egy időbe rendszeresen jártunk ki ligetbe esténként,miután besétáltunk elkezdtünk csókolózni,nyakát puszilgattam stb,hogy próbáljon picit feloldódni majd egy pár perc után láttam egy alakot a tölünk kb 4-5 méterre lévö fánál na mondom helyben vagyunk smile barátnőm neki háttal volt gondoltam legyen egy jó napja az illetőnek letoltam a barátnőm nadrágját,széthúztam a popsiját ujjaztam közbe majd mondtam neki,hogy dőljön előre és pucsítson miközbe leszopott majd miután elmentem távoztunk ezt még jópárszor megismételtük volt,hogy ugyanígy néztek minket,de odajönni egyik sem jött igaz nem is hagytam volna,hogy legyen valami bár utólag barátnöm elmondta,hogy max arcára élvezést hagyott volna,ha közbe nem érnek hozzá smile persze ezt sokadik alkalom után mondta smile
#213   2012. 10. 27. szombat 13:30
Gabcipeti Gabcipeti
Kukkolás

Élményemet szeretném megosztani veletek, ami az első leselkedésem részletei. Az egyik napon chat-eltem egy párral, geniusnaturista néven vannak fent. Beszélgettünk ismerkedtünk. Az egyik kérésük az volt felém hogy mit szólnék ahhoz, ha meglesném őket szeretkezés közben. Természetesen izgalomba hozott engem a dolog. Helyszínt megbeszéltük időpontot leegyeztettük. Este fél 9 re beszéltük meg . Mivel a vágy hogy egy párt kileshetek szeretkezés közben egész délután izgalommal töltött el. Már 7 óra volt nem volt túl meleg esősre ált az idő is úgy gondoltam, hogy mielőtt a kérdéses időpontra odamegyek előtte terepszemlét tartottam. Kiválasztottam a helyett körbenéztem és elindultam tovább a dolgomat intézni. Közeledett a megbeszélt időpont én fél kilenc előtt értem oda sétálgattam kerestem a helyemet. Nem telt el 15 perc és megjelent a kedves pár. Nézegettek , de nem láttak semmit én már lesben voltam és figyeltem őket. Mit ha egy jó detektív kifigyeltem őket észrevétlenül a fák mögül. A kedves pár elindult halkan nem nagyon beszéltek szerintem izgalomban voltak kerestek egy jó vastag fát és megálltak mögötte természetesen nem vettek észre 10 méterre álltam mellettük. A lány csinos vékony fekete haj a srác jóképű kopasz erős testalkatú. Nem telt el 1-2 perc közben csókolták egymást a srác letolta a nadrágját és ott ált meredező hímvesszővel a csinos lány előtt. A lány merem állítani hogy fotó modellnek is beillene egy szempillantás alatt letolta a nadrágját a bugyival együtt, és lehajolt a faszra, szopni kezdte hogy ha a párja a punciba hatol nedves legyen . Felém fordította gyönyörű fenekét hosszú lába voltak és a látványtól az én farkam is ágaskodott. Szopás közben neszt halottak felfigyeltek ekkor a modell lány, Már csak így hívom be pucsított és a srác vastag hímveszője behatolt a punciba elkezdtek szeretkezni. Csodálatos érzés volt látni egy párt akik nem tudják hogy ott vagyok. Teltek a perce kész voltam már én is elővettem a farkam húzogattam és figyeltem őket. Érezték hogy nem nézi őket senki és egy közeli padra telepedtek le levetkőztek felső volt rajtuk de mind a ketten alul meztelenek voltak. Egyik percben a lány elkezdte felszopni a fiút. a srác leült és a modell beleült a faszba, elkezdtek vadul szeretkezni. Volt egy két póz amit kipróbáltak . közben én meg el voltam alélva a látványtól csak úgy vert a szívem. Meg lüktetett a farkam. A lány leült a padra a srác szembe vele felemelte a lány egyik lábát és elkezdte vadul dugni, de úgy hogy szerintem az erdő állatai is megrémültek, a punci csattogása miatt. Teljesen kész voltam már nem sok kellet éreztem én is elmegyek, a srác felállt a barátnője karcsú gyönyörű testével melléállt és erős húzogatással kiverte belőle az összes spermát. És ekkor élveztem el én is. Még mindig nem vettek észre. Felöltöztek és elindultak az út felé. Én utána mentem el. Este Írtam nekik csodálatos volt. Köszi csak az lenne a jó ha többen néznénk őket hogy más is átélje e csodás látványt.

További
#212   2012. 10. 05. péntek 07:14
X Törölt felhasználó (373340)
Tegnap a Hajógyári északi csúcsán egy VW-ban ment a játék.
Nem akartam zavarni Őket, pedig érdekelt volna..... smile
 
... 17 18 19 20 21 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: tom2113 tom2113
Nyitás ideje: 2010. 07. 26. hétfő
Üzenetek: 591db
Utolsó üzenet: 2024. 04. 24. szerda
 

Hírek

2024. 04. 16. kedd 17:41
Lesbian College Coeds 13 Koleszos csajok akik a fasz helyett most egymás nyelvét, és a mindig megbízható keménységű és állóképességű felcsatolhatóst választják. Nagy nyalakodások, egymás vibrizése, és a felcsatolhatóssal való baszása. Letöltés - Lesbian College Coeds... Tovább
2024. 03. 25. hétfő 18:57
Meglátogatta egy angyal Meglátogatta egy angyal, aki azt mondta, a felnőtt tartalmak gyártása lesz a helyes út neki Nehéz, de jó döntést hozott, elmondása szerint. A 24 éves kanadai Alice Irving a Daily Starnak nyilatkozott arról, hogy egy álma késztette rá, hogy felnőttipari... Tovább
2024. 03. 05. kedd 19:46
Tényleg a méret a lényeg? Hatalmas tabu dőlt meg: ezt a legtöbb férfi rosszul tudja! Az embert, főként a fiatalokat nem hagyja nyugodni az örök kérdés: Tényleg a méret a lényeg? A téma leginkább a párválasztás kapcsán kerül elő és általában az idősebbek véleménye, hogy a... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!