A Felső Gödi Duna parton szokott lenni esténként szex? Tegnap jártam arra és nagyon ideálisnak találtam a helyszínt!
Estére gondoltam! Most még sokan vannak. És kb. mere? Mert én tegnap csak a csárda körül voltam.
Hopp....egy r lemaradt)))
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 07. 10. vasárnap 13:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 10. vasárnap 13:27
Törölt felhasználó (805846)

Estére gondoltam! Most még sokan vannak. És kb. mere? Mert én tegnap csak a csárda körül voltam.
+1
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 28. kedd 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 28. kedd 10:15
Törölt felhasználó (762450)

Csak egy jó tanács. Ha izgat titeket, hogy meglát más szex közben, akkor legalább NE "hivatalos" nudista helyre menjetek, ezzel is még tovább duzzasztva az amúgy is sok kéretlen kukkolók hadát. Egy erdős rész, elhagyatottabb tópart erre szerintem sokkal megfelelőbb. Üdv
Köszi, lehet kimegyünk valamikor...
sziasztok
merre van dogging hely?
budapesten vagy környékén tudtok? a Dráva utca és a szépvülgyi már nem az igazi...
szia
keress meg,állunk rendelkezésedre (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 07. 05. kedd 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 05. kedd 16:00
keress meg,állunk rendelkezésedre (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 07. 05. kedd 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (756688)

Holnap (07.06-án) a Komárno melletti (szlovák oldal) Duna parton leszek egész nap.Nudizás érdekel valakit?
Nagyon kellemes,csöndes,nyugodt hely... és igen izgalmas is :P
Tatabányai,Komárom megyei,budapesti (esetleg messzebb) lakó párokat kukkolnék, 3iknak beszállnék a hölgy örömére, illetve szóló lányok előtt masztiznék.Nudista szaunázás is érdekel... ahol bármi előfordulhat smile
180cm / 83kg sportos vékony 40es pasi vagyok 21/5 cm pénisszel
Elérhetőség itt: santaclaus6712@gmail.com
Nagyon kellemes,csöndes,nyugodt hely... és igen izgalmas is :P
Tatabányai,Komárom megyei,budapesti (esetleg messzebb) lakó párokat kukkolnék, 3iknak beszállnék a hölgy örömére, illetve szóló lányok előtt masztiznék.Nudista szaunázás is érdekel... ahol bármi előfordulhat smile
180cm / 83kg sportos vékony 40es pasi vagyok 21/5 cm pénisszel
Elérhetőség itt: santaclaus6712@gmail.com
Szegeden hol lehet kukkolni?
Szia
a bringa útra gondolsz? nekem nem rémlenek arra padok :-(
a bringa útra gondolsz? nekem nem rémlenek arra padok :-(
Egyébként ennek a helynek a környékén (kb. 10-15km) van még hasonló célokra használt hely? Én Fóton nemrég találtam egyet, igazából csak azt vettem észre, hogy egy fákkal körülölelt helyre kocsinyomok vezetnek be. Benéztem de akkor nem volt ott semmi. Gondoltam vagy szexelni, vagy cuccozni járnak oda. Mivel eléggé felkeltette a fantáziámat a hely gondoltam meglátogatom máskor is, akkor már láttam ott szexet. Pár percig nézelődtem csak, nem akartam, hogy észrevegyenek, aztán mentem tovább. Még biztosan visszanézek egyszer kétszer.
Üdv.
Üdv.
Hol szeretnéd? A párommal megoldjuk, lehet!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 07. 11. hétfő 09:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 11. hétfő 09:21
Törölt felhasználó (792644)

Szegeden hol lehet kukkolni?
Ez engem is érdekelne! Szegeden jártok valamerre, ahol leskelődni lehet?
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 07. 12. kedd 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 12. kedd 13:05
Törölt felhasználó (453592)

holnap délelőtt 9 töl kint leszek(unk)a Szegedi Foka nudin--- tessék jönni--
a párnak üzenem bocsi de el kellett jönni 11 kor ,de üzenjenek és legközelebb folytatjuk a Fokán
holnap szegeden leszek. Lehet valakit kukkolni diszkréten?
Lányok nem lenne kedvetek egy kis kammasztira?
Sziasztok!
A szegedi Foka alkalmas hely a kukkolásra!!!
Szívesen meglesnélek benneteket!
Helyes sportos pasi vagyok!
Írjátok le az elképzeléseteket és mi megvalósítjuk
Üdv
Notice (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 07. 12. kedd 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 12. kedd 13:05
A szegedi Foka alkalmas hely a kukkolásra!!!
Szívesen meglesnélek benneteket!
Helyes sportos pasi vagyok!
Írjátok le az elképzeléseteket és mi megvalósítjuk

Üdv

Notice (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 07. 12. kedd 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (453592)

Voltam tegnap a szegedi foka helyen, de három férfi és egy nő volt