Erről van szó, ilyen az igazi kukkolás, ez adja az igazi izgalmát. Akit kukkolsz nem tud róla és teljesen természetesen viselkedik, nem megrendezett,megjátszott szituáció.
(Ez egy válasz F_Jimmy üzenetére (2018. 08. 18. szombat 04:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 18. szombat 04:43

Formás, harmincas hölgy. Bő, lenge ruhába, egy húzható bevásárló kosárral előttem. Lehajol és kezdi felpakolni a futószalagra a vásárolmányt.
Hegyes, egészben lebarnult cickói teljes szépségükben villannak. A laza textíliák nem takarnak, sőt.
Sok a cucc a kosárba.
Nézem a cickókat.
Láttam formásabbakat. De most, és itt ezek a legszebbek.
Ismételt lehajlás, ….. és felemelkedéskor találkozik a tekintetünk. Egyértelmű a helyzet.
Rám mosolyog. Nem provokatívan, de egyértelműen nyugtázza: „látom, nézed a kebleimet”.
És még kétszer lehajol.
Szeretem a nyarat!
Hegyes, egészben lebarnult cickói teljes szépségükben villannak. A laza textíliák nem takarnak, sőt.
Sok a cucc a kosárba.
Nézem a cickókat.
Ismételt lehajlás, ….. és felemelkedéskor találkozik a tekintetünk. Egyértelmű a helyzet.
Rám mosolyog. Nem provokatívan, de egyértelműen nyugtázza: „látom, nézed a kebleimet”.
És még kétszer lehajol.
Szeretem a nyarat!
Bp 10 emeletesek egymashobkozel 30 fok es mar sotetedett,nezegettem az erkelyrol.Szemben villany felkapcsol,ablakok kinyit, huszoneves csaj siman atoltozott nagyrag le polo le cicit sajnos csak egy pillanatta lattam..aztan brutal nagy terpeszben ulve nezte a Tv egesz este
Masnap persze keszultem, csaj haza vilan, mindenhol felkapcsol, oltozes ,dajnos hattal, de csak polot vett fel ,tangaban maszkalt egy ideig. Gyonyoru kerek popsija volt.Aztam megint leult a foldre, majdnem spargaba es nezte a Tv-t
sajnis csak 2 napot voltam ott
))

Formás, harmincas hölgy. Bő, lenge ruhába, egy húzható bevásárló kosárral előttem. Lehajol és kezdi felpakolni a futószalagra a vásárolmányt.
Sok a cucc a kosárba.
Nézem a cickókat.
És még kétszer lehajol.
Szeretem a nyarat!
Sok a cucc a kosárba.
Nézem a cickókat.
És még kétszer lehajol.
Szeretem a nyarat!
Tennék az ügy érdekében.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 08. 16. csütörtök 08:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 16. csütörtök 08:57

Törölt felhasználó (3907732)

Még elő is fordulhat

Még elő is fordulhat
(Ez egy válasz Wolf Gabi üzenetére (2018. 08. 15. szerda 12:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 15. szerda 12:36

Engem is nagyon izgatna,ha láthatnám a feleségedet meztelenül szaladgálni....

Neked kit sikerült és hogyan?
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 08. 15. szerda 18:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 15. szerda 18:27
Törölt felhasználó (3843642)

szerintem mindenki kukkolt már meg valakit
Szívesen meglesnélek én is!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 05. 22. kedd 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 05. 22. kedd 14:49
Törölt felhasználó (3843642)

MÁR ELÉG RÉGEN ÉSZREVETTEM ÉN IS HOGY KUKKOL , HOGY NE BUJKÁLJON ELŐTTE IS MEZTELEN VAGYOK ITTHOL
Engem nagyon izgatna ha valakivel akit szintén izgat a solog, lehetne levelezni ilyesmiről..
Nagyon szexi milf a hölgy. Igazán napozhatna bugyi nélkül! Puszi a húsevő virágára!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 08. 11. szombat 17:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 11. szombat 17:18
Törölt felhasználó (862339)

Legközelebb szólok, ha arra járunk...!
szerintem mindenki kukkolt már meg valakit
Engem is nagyon izgatna,ha láthatnám a feleségedet meztelenül szaladgálni....
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 08. 15. szerda 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 15. szerda 09:55

Törölt felhasználó (3907732)

Engem nagyon izgat mikor a párom otthon meztelenül szaladgál és tudom, hogy a szembeszomszéd láthatja :P
Engem nagyon izgat mikor a párom otthon meztelenül szaladgál és tudom, hogy a szembeszomszéd láthatja :P
Bocs a hibákért, telefonról irok.
Füreni viszont rendszetesen. Teljesen rászoktam, mikor a geleségem délutános műszakban dolgozott és késő este ért haza,a lebukás veszélye nélkül kukkolhattam ahogy a nyitott fürdőszoba ajtóban vetkőzik és áll be a kádba.
Én a szomszéd feleségét szoktam kukkolni.Negyvenes szépasszony, gyönyörű mellekkel még két gyerek után is. A puncija szőrös, igy a részletet csak egyszer láttam, de akkor 50-60 centiről a kerítés résein keresztül,mikor nyáriruhánan kertészkedett.
Nem mondom, hogy beteges kukkoló vagyok, de ha valami összejön, akkor mint egy gyerek a kindertojásnak, úgy tudok örülni. Akár a buszon egy tevepata, akár egy parkban kéjes hangok után eredni vagy utcán sétálva melltartó nélküli domborulatokat nézve.....
Bár lehet csak ki vagyok éhezve, de ezek mind-mind olyan dolgok, amik megmozgatják a fantáziám. Csak a legrosszabb, hogy lassan már a kisgyerekek is így öltöznek. Veszélyes, de ha odatereli a tekintetet, akkor nehéz az arc alapján kort tippelni, akkor ösztöné a szerep.
Bár lehet csak ki vagyok éhezve, de ezek mind-mind olyan dolgok, amik megmozgatják a fantáziám. Csak a legrosszabb, hogy lassan már a kisgyerekek is így öltöznek. Veszélyes, de ha odatereli a tekintetet, akkor nehéz az arc alapján kort tippelni, akkor ösztöné a szerep.
Legközelebb szólok, ha arra járunk...!
(Ez egy válasz füredisrac üzenetére (2018. 08. 08. szerda 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 08. szerda 21:14

Friss eset:
Hasítok kifelé a nyílt vízre munka után, kicsit lenyugodni. Nap már lemenet. Előttem az egyik séta hajó húz el Tihany felé. Egy elektromos hajó mellett elsuhan, aminek az orrában, a fekvő részen egyértelműen vannak. Na ha már olyan közel mentek egymáshoz csak megnézem azt a hajócskát magamnak.
Közelebb érve látom hogy egy fenék világít a félhomályban. Egy pár láb pedig az egekben. Na itt dugnak. Közelebb megyek. 20-30 méterre, látom észrevesznek. Elfordulnak ... mondom akkor nem zavarok, pedig amennyit láttam az nem volt rossz. Visszafordultam a part felé és visszacsordogáltam, amúgy is épp befejezték a produkciót.
Majd máskor ... Szép estét!
Hasítok kifelé a nyílt vízre munka után, kicsit lenyugodni. Nap már lemenet. Előttem az egyik séta hajó húz el Tihany felé. Egy elektromos hajó mellett elsuhan, aminek az orrában, a fekvő részen egyértelműen vannak. Na ha már olyan közel mentek egymáshoz csak megnézem azt a hajócskát magamnak.
Közelebb érve látom hogy egy fenék világít a félhomályban. Egy pár láb pedig az egekben. Na itt dugnak. Közelebb megyek. 20-30 méterre, látom észrevesznek. Elfordulnak ... mondom akkor nem zavarok, pedig amennyit láttam az nem volt rossz. Visszafordultam a part felé és visszacsordogáltam, amúgy is épp befejezték a produkciót.

Győrben valaki sex
Friss eset:
Majd máskor ... Szép estét!

Sziasztok. Regota kukkolo vagyok, mar egesz fiatal korom ota csinalom rendszeresen. Szivesen megosztanam a velem tortent elmenyeim holgyekkel, lanyokkal, parokkal... Ha gondolod, irj uzenetet...