Némi fekvés után felkeltem és megmártóztam a vízben. Hideg volt, de jólesett. Aztán feltápászkodott ő is, keresgette a szétszórt cuccait. A szilikon melltartó pántot kivéve minden meglett. Közben a túlpartot nézegette, mert ott szerinte járkált valaki. Vállat vontam, mert én nem láttam. Ott egy vasúti híd, mutatta. "Közben" átment rajta egy tehervonat. Nekem az sem tűnt fel, pedig egész biztosan ránk látni a mozdonyból. Mi jól éreztük magunkat, hátha ő/ők is.
Párom már a kocsiba is alig bírt beszállni, úgy kiütötte a két orgazmus. El is aludt alighogy elindultunk.
Hazafelé menet láttam, hogy valóban lehettek a túlparton is, mert ott valami kivágott fákat hordtak. És a hídról is igencsak odalátni …

Párom már a kocsiba is alig bírt beszállni, úgy kiütötte a két orgazmus. El is aludt alighogy elindultunk.
Hazafelé menet láttam, hogy valóban lehettek a túlparton is, mert ott valami kivágott fákat hordtak. És a hídról is igencsak odalátni …
Kicsit hasonlít a mi egyik sztorinkra. Elmentünk szexelni a természetbe, valami jól eldugott helyre. Árkon boktron tekeregtünk, a bokám kibicsaklott és 100 csikarást szereztem, meg 300 szúnyogcsípést. Mikor találtunk egy megfelelőnek ígérkező helyet és belekezdtünk, akkor derült ki, hogy a túlparton valami üdülő vagy mi van és egy tucat ember sétálgat ott vacsora után. A semmi széléről indulva eljutottunk a semmi másik végére. Na azzal be is fejeztük az ilyesmit.
Szombat este a hajógyári szigeten,a vas hídnál tali 19h-kor
mi lesz szombat este a vashídnál???
holnap 13-h tol kint leszek a foka nudi pados részénél
kukkolhatsz
kukkolhatsz
Pécsen kukkolnék.
19.-én Ujpest-városkapu metrónál14-órakor párokat várunk,és meg nézzük a partot,közelebbről. A zöldségesnél várunk.
Ilyen vacakidőben is?
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 19. vasárnap 00:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 19. vasárnap 00:37
Törölt felhasználó (797651)

19.-én Ujpest-városkapu metrónál14-órakor párokat várunk,és meg nézzük a partot,közelebbről. A zöldségesnél várunk.
Nem volt senki 14-kor a metrónál!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 19. vasárnap 00:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 19. vasárnap 00:37

Valaki szereti ha nézik?
Érdekelne minket a barátnőmmel,hogy gárdonyban van-e mód illetve lehetőség,a strandoláson kívül másra is???Szoktak-e kukkolni ott (izgat minket)? Ha igen,akkor melyik része alkalmas a strandnak ilyesféle dolgokra?
Privátba is örülünk tapasztalatoknak ,tanácsoknak......
Szerdán (06.29-én) a Komárnó melletti (szlovák oldal) Duna parton nudizás érdekel valakit?
Nagyon kellemes,csöndes,nyugodt hely...
Tatabánya,Komárom megye,Budapesten (esetleg messzebb,tudok utazni) lakó párokat kukkolnék, 3iknak beszállnék a hölgy örömére, illetve szóló lányok előtt masztiznék 21/5 cm pénisszel.Nudista szaunázás is érdekel... ahol bármi előfordulhat
180cm / 83kg sportos vékony 40es pasi vagyok.
santaclaus6712@gmail.com
Nagyon kellemes,csöndes,nyugodt hely...
Tatabánya,Komárom megye,Budapesten (esetleg messzebb,tudok utazni) lakó párokat kukkolnék, 3iknak beszállnék a hölgy örömére, illetve szóló lányok előtt masztiznék 21/5 cm pénisszel.Nudista szaunázás is érdekel... ahol bármi előfordulhat

180cm / 83kg sportos vékony 40es pasi vagyok.
santaclaus6712@gmail.com
Csak egy jó tanács. Ha izgat titeket, hogy meglát más szex közben, akkor legalább NE "hivatalos" nudista helyre menjetek, ezzel is még tovább duzzasztva az amúgy is sok kéretlen kukkolók hadát. Egy erdős rész, elhagyatottabb tópart erre szerintem sokkal megfelelőbb. Üdv
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 26. vasárnap 10:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 26. vasárnap 10:00
Törölt felhasználó (787228)

Érdekelne minket a barátnőmmel,hogy gárdonyban van-e mód illetve lehetőség,a strandoláson kívül másra is???Szoktak-e kukkolni ott (izgat minket)? Ha igen,akkor melyik része alkalmas a strandnak ilyesféle dolgokra?
Vasárnap Veszprém mellett mesztelen partyt tartunk,pároknak.
Te csak hülyíted itt a népet! Tapasztalatból tudom, így aztán ne dőljön be senki!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 30. csütörtök 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 30. csütörtök 18:14

Vasárnap Veszprém mellett mesztelen partyt tartunk,pároknak.
Sziasztok!
Jól működő kukkolós helyet keresek, normális helyet, ahová lányt is bátran vihet tényleg az ember.
Főleg Bp, észak-buda.
Jól működő kukkolós helyet keresek, normális helyet, ahová lányt is bátran vihet tényleg az ember.
Főleg Bp, észak-buda.
pénteken engem és a páromat meg lehetne lesni a Szegedi Foka nudista -résznél 15-h körül..gyere
Holnap (07.06-án) a Komárno melletti (szlovák oldal) Duna parton leszek egész nap.Nudizás érdekel valakit?
Nagyon kellemes,csöndes,nyugodt hely... és igen izgalmas is :P
Tatabányai,Komárom megyei,budapesti (esetleg messzebb) lakó párokat kukkolnék, 3iknak beszállnék a hölgy örömére, illetve szóló lányok előtt masztiznék.Nudista szaunázás is érdekel... ahol bármi előfordulhat smile
180cm / 83kg sportos vékony 40es pasi vagyok 21/5 cm pénisszel
Elérhetőség itt: santaclaus6712@gmail.com
Tatabányai,Komárom megyei,budapesti (esetleg messzebb) lakó párokat kukkolnék, 3iknak beszállnék a hölgy örömére, illetve szóló lányok előtt masztiznék.Nudista szaunázás is érdekel... ahol bármi előfordulhat smile
senki nem volt?
Olvasgatom itt egy idő óta, hogy Holnap (07.06-án) a Komárno melletti (szlovák oldal) Duna parton leszek egész nap. Nos, az a KOMARNO, amikor magyarul írunk, beszélünk, akkor nem Komarno, hanem RÉVKOMÁROM. Lécci tanuld meg és így használd, ha magyar vagy. Bocsi az offért, de fontosnak éreztem ennyi eset után, hogy helyre tegyem a kifejezést.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 07. 05. kedd 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 05. kedd 16:00
Törölt felhasználó (756688)

Holnap (07.06-án) a Komárno melletti (szlovák oldal) Duna parton leszek egész nap.Nudizás érdekel valakit?