Sziasztok kèt 40 es pasi pàrokat keres ahová csatlakozhatnànak a hölgy örömère.Rövod vagy akàr hosszu tàvon rendszeres talàlkozokkal. Szívesen meglàtogatunk benneteket .De autós talàlkozo is érdekel .írj privát .
Sziasztok.
B.Pesti vagy környéki hölgy,(pár) ma 1 laza nyári Kalandra

Holnap holnapután heteró alapon vitorlázás Szepezdnél
Sziasztok!
Budapesten heteró alapon, pár illetve hölgy játszótársa lennék!
Amit nyújtok, 23cm es cerka ,diszkréció!
Sziasztok!
Harmincas, ápolt, igényes, mások által helyesnek tartott nem független pasiként keresek hölgyet vagy párt kellemes együttlétekre. Szex terén sokrétű tapasztalatom van, intimem 18/4 borotvált. Sportos testalkatom van és nem szeretem az egy menetes játékokat. Bp, Érd és ezek környékén keresek.
Harmincas, ápolt, igényes, mások által helyesnek tartott nem független pasiként keresek hölgyet vagy párt kellemes együttlétekre. Szex terén sokrétű tapasztalatom van, intimem 18/4 borotvált. Sportos testalkatom van és nem szeretem az egy menetes játékokat. Bp, Érd és ezek környékén keresek.
Sziasztok!
Budapesten heteró alapon, nőt kényeztetnék a valóban 23-as cerkámmal!
Budapesten heteró alapon, nőt kényeztetnék a valóban 23-as cerkámmal!
Sziasztok
Egy kedves hölgyet/lányt keresek, kis szórakozásra. Tudok és szeretek is masszírozni, kényeztetni. Helyem van!
Írj privátba!
Egy kedves hölgyet/lányt keresek, kis szórakozásra. Tudok és szeretek is masszírozni, kényeztetni. Helyem van!
Írj privátba!
Zala -Vas megyei Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék vagy párokhoz csatlakoznék
Sziasztok.
Pesten és környékén, Hölgy aki szeret Cummizni,vagy pár ahol a pasi nézné hogy nőjét szoptatják.?
Pesten és környékén, Hölgy aki szeret Cummizni,vagy pár ahol a pasi nézné hogy nőjét szoptatják.?
Sziasztok ! Adatlapunk szerint keresnénk hetero párokat hosszabb távra is közelünkből, hétvégi kikapcsolódásokra. Kérjük ha valakit érdekel privátban jelezze.
Esztergom és környékén van itt valaki aki talizna?akár egy 10perces kaland is érdekel.
HETERO SZOBA!
MIT NEM Értesz
(Ez egy válasz bíborfolyó üzenetére (2024. 08. 19. hétfő 16:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 19. hétfő 16:50
MIT NEM Értesz

Sziasztok! Párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is.
Sziasztok! Párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is.
Sziasztok!
Sziasztok Pápán keresem hölgy vagy pár társaságát.
Sziasztok.

Holnap délutántól holnaputánig szívesen fogadnálak titeket, Nálam mindent lehet, de semmi sem kötelező . éjszakára is , ha megfelel a vitorlásom a BL yacht klubban nézd meg az interneten
András
András
Sziasztok.
B.Pesti vagy környéki hölgy,(pár) mostanában 1 laza nyári kalandra
B.Pesti vagy környéki hölgy,(pár) mostanában 1 laza nyári kalandra

Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Sziasztok!
Most hölgy vagy pár Bp, Érd vagy ezek környékén? Ápolt, igényes pasi vagyok, autó van, de szükség esetén hely is.
Most hölgy vagy pár Bp, Érd vagy ezek környékén? Ápolt, igényes pasi vagyok, autó van, de szükség esetén hely is.