Sziasztok!
Budapesten heteró alapon, nőt kényeztetnék a valóban 23-as cerkámmal!
Budapesten heteró alapon, nőt kényeztetnék a valóban 23-as cerkámmal!
Ma estére/éjjelre is keresek.
Sziasztok!
Ma estére/éjjelre keresek hölgyet Érd, Bp vagy ezek környékén. Autó van, tudok menni is, de hely is, akár hozlak-viszlek, de itt is alhatsz.
Ma estére/éjjelre keresek hölgyet Érd, Bp vagy ezek környékén. Autó van, tudok menni is, de hely is, akár hozlak-viszlek, de itt is alhatsz.
Sziasztok
Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék
Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék
Sziasztok.
B.Pesti vagy környéki hölgy,(pár) Mai nap 1 laza nyári kalandra
B.Pesti vagy környéki hölgy,(pár) Mai nap 1 laza nyári kalandra

Sziasztok! Gyöngyösön leszek 3 napig, esti kikapcsolódásra keresek hölgyet, vagy párt hármasra, akihez lehet csatlakozni. Valaki?
Sziasztok, ma 15:00 körül Celldömölk és Sárvár környékén, keresek csajt, travit , párt ,írj üzenetet
Mostanság a reptérnél kukkolható páros?
Sziasztok!
Ma (szombat) este szívesen kalandoznék hölgyekkel vagy párokkal. Lehet autós kaland is vagy a szabadban (tudok jó helyet), de akár vendégül is tudlak látni. A legtöbb tapasztalatom a cuckoldban (bull) van. Írj privátban és egyeztetünk!
Ma (szombat) este szívesen kalandoznék hölgyekkel vagy párokkal. Lehet autós kaland is vagy a szabadban (tudok jó helyet), de akár vendégül is tudlak látni. A legtöbb tapasztalatom a cuckoldban (bull) van. Írj privátban és egyeztetünk!

Sziasztok Én egy 24 éves sportos ápolt srác vagyok és keresném partneremet/partnereimet Párok és Nők személyében Pest Megyében Vecsés kornyékén de nem probléma az utazás. Ha szimpatikus vagyok írjatok bátran egy jófej kedves srác vagyok.

BP / Kecskemeten ismerkednek.
24F, sportos, fiatal, erzeki.
Kep/video van adatlapon/tarskereson.
Nok/Parok erdeklpdjenek, ferfiak egyedul NE.
24F, sportos, fiatal, erzeki.
Kep/video van adatlapon/tarskereson.
Nok/Parok erdeklpdjenek, ferfiak egyedul NE.
Helló
Mai nap IS (Ez egy válasz Qrtom üzenetére (2024. 08. 05. hétfő 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 05. hétfő 21:25
Mai nap IS (Ez egy válasz Qrtom üzenetére (2024. 08. 05. hétfő 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok.
B.Pesti vagy környéki hölgy,(pár) mostanában 1 laza nyári kalandra

Sziasztok!
Az augusztus 12-15ig szabad leszek, napközben munka, de kb. du. 5től éjszakába nyúlóan élvezkedhetnénk. Ehhez keresek hölgyet vagy párt, helyem is lesz Érden, de Bp-n vagy környékén menni is tudok hozzád/hozzátok. Ápolt, igényes, nem független, mások szerint jó pasi vagyok 17-18/4 intimmel. Cuckold és többes terén is van kellő tapasztalatom.
Az augusztus 12-15ig szabad leszek, napközben munka, de kb. du. 5től éjszakába nyúlóan élvezkedhetnénk. Ehhez keresek hölgyet vagy párt, helyem is lesz Érden, de Bp-n vagy környékén menni is tudok hozzád/hozzátok. Ápolt, igényes, nem független, mások szerint jó pasi vagyok 17-18/4 intimmel. Cuckold és többes terén is van kellő tapasztalatom.
Sziasztok!
Ma de.11 után budapesti nőt kényeztetnék a valóban 23-cm és cerkámmal
Ma de.11 után budapesti nőt kényeztetnék a valóban 23-cm és cerkámmal
Sziasztok!
Vas Megye és környékbeli fiatal párhoz csatlakoznék HETERÓ alapon,házibarát kapcsolatra rendszeresen! Csak komoly jelentkezők leveleit,várom,ellenkező esetben azonnali tiltás! Várom a privát leveleket! Szép Napot!
Vas Megye és környékbeli fiatal párhoz csatlakoznék HETERÓ alapon,házibarát kapcsolatra rendszeresen! Csak komoly jelentkezők leveleit,várom,ellenkező esetben azonnali tiltás! Várom a privát leveleket! Szép Napot!
Sziasztok.

Sziasztok!
Vas Megye és környékbeli fiatal párhoz csatlakoznék HETERÓ alapon,baráti kapcsolatra rendszeresen! Csak komoly jelentkezők leveleit,várom,ellenkező esetben azonnali tiltás! Várom a privát leveleket! Szép Napot!
Vas Megye és környékbeli fiatal párhoz csatlakoznék HETERÓ alapon,baráti kapcsolatra rendszeresen! Csak komoly jelentkezők leveleit,várom,ellenkező esetben azonnali tiltás! Várom a privát leveleket! Szép Napot!
Zala -Vas megyében Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék
Vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak
Vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak
Sziasztok mára keresek Balatolellén nudizásra vitorlázásra társaságot
Mindent lehet , de semmi sem kötelező
Mindent lehet , de semmi sem kötelező