Ha szereted a finom punci illatát,és szivesen szagolgatnád barátnőm bugyiját és tele is éveznéd akkor találkozzunk,ha izgatnak téged is a fehérneműk bugyik harisnyák akkor várlak Pestmegyében egy nagy hokizásra.Hozhatod Te is barátnőd feleséged bugyiját,közben nézhetünk izgató csajos masztizós videókat.Igényes ápolt Pestmegyei srác vagyok,helyem van,inkább esténként érek rá,ha vidéki vagy szállás is megoldható nálam.Kérlek akkor irj ha eltudsz jönni!Köszönöm!
Sziasztok! Hölgy , pár hetero alapon? Akár autoskaland is? K. barcika , miskolc és környéke☺️
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre . Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Holnap (08.28.) 12 óra körülre keresek hellyel rendelkező nőnemű egyént a 13.kerület Forgács utca környékén, akivel testi kontaktusba kerülhetek!
Két férfi csinos sub nőt keres.
Szolnok megyében hetvégén ráérő? Sok mindenre nyitott vagyok
Hölgyet masszíroznék, kényeztetnèk
De párokhoz is csatlakoznék
De párokhoz is csatlakoznék
Sziasztok, Győrben és környékén keresek hölgyet/párt (aktuális képek, mobilos elérhetőségek természetesen vannak)
Salgótarján környékéről női partnert keresek. Esetleg párt.
Helyem van, utazni is tudok...
Helyem van, utazni is tudok...
Sziasztok!
22 éves srácként keresek egy idősebb hölgyet akit szintén izgat a korkülönbség
Rólam pár infó
198cm magas vagyok, fiatal arcom van, göndör hajam, és pesten élek.
Írj és ismerjük meg egymást, ha lehet minnél jobban
22 éves srácként keresek egy idősebb hölgyet akit szintén izgat a korkülönbség
Rólam pár infó
198cm magas vagyok, fiatal arcom van, göndör hajam, és pesten élek.
Írj és ismerjük meg egymást, ha lehet minnél jobban

Kedves Partner,
Szeretnék veled egy olyan különleges élményt megosztani, amely mindkettőnk számára felejthetetlen lehet. Én és a feleségem nyitottak vagyunk új élményekre, és szívesen ismerkednénk olyan párokkal, akik hasonló érdeklődéssel rendelkeznek.
Fontos számunkra a kölcsönös tisztelet, a nyitottság és a biztonság. Ha Te is hasonló elvek szerint élsz, és szívesen vennéd, ha együtt fedeznénk fel új szexuális határokat, akkor keress meg minket bizalommal.
Várunk szeretettel!
Szeretnék veled egy olyan különleges élményt megosztani, amely mindkettőnk számára felejthetetlen lehet. Én és a feleségem nyitottak vagyunk új élményekre, és szívesen ismerkednénk olyan párokkal, akik hasonló érdeklődéssel rendelkeznek.
Fontos számunkra a kölcsönös tisztelet, a nyitottság és a biztonság. Ha Te is hasonló elvek szerint élsz, és szívesen vennéd, ha együtt fedeznénk fel új szexuális határokat, akkor keress meg minket bizalommal.
Várunk szeretettel!
Balatonkenese -Balatonakarattya környékén keresek ma estére szexi hölgyet
holnapra 08.23.-ra kora délután 2-3 körülre keresek pasit a kondorosi dunapart, árasztó úthoz, megkereséseket csak üzenetben vagy google chaten fogadok, itt nem vagyok hajlandó tovább vitázni bárkivel
az adatlapon leírtakat, hogy kit nem szeretnék, vegyétek figyelembe
holnapra 08.23.-ra kora délután 2-3 körülre keresek pasit a kondorosi dunapart, árasztó úthoz, megkereséseket csak üzenetben vagy google chaten fogadok, itt nem vagyok hajlandó tovább vitázni bárkivel
Sziasztok ha esetleg van olyan pár aki a tisza-tó környékén nyaral kirándul szivesen csatlakoznék
Gödöllőnél hetero srác aki megengedné hogy kiverjem neki?
Sziasztok! Balatonbogláron vagyunk a napokban, párt / párokat vagy hölgyeket keresünk akik szeretnék hogy pluszba férfiak csatlakozzanak, vagy csak nézzék őket és szeretik a nagyon jó kis összejöveteleket smile
Helyszínt mi biztosítani tudjuk, akár ott alvás is megoldható. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!
Ha jeleztek privát üzenetben és egyből megvan az érdeklődés mindkét oldalról, akkor egyből válasz üzenetben megírom a viber számomat, hogy gyorsabban és egyszerűbben tudjunk instant beszélni
Helyszínt mi biztosítani tudjuk, akár ott alvás is megoldható. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!
Ha jeleztek privát üzenetben és egyből megvan az érdeklődés mindkét oldalról, akkor egyből válasz üzenetben megírom a viber számomat, hogy gyorsabban és egyszerűbben tudjunk instant beszélni
Estét.
Pesten hölgy mostanában orál kalandra.
Természetesen viszonzom
Pesten hölgy mostanában orál kalandra.
Természetesen viszonzom

Dél Pest megyében keresünk párt főleg de igényes fiatal srácot is akár vagy szóló lányt. Fiatal sexy sportos igényes pár vagyunk.
Sziasztok! 40 éves, nem független, mások szerint jó pasiként keresek hölgyet hosszútávra, diszkrét szexkapcsolatra. Elsősorban Érden vagy a 9., 11., 22. kerületek valamelyikében, hétköznapokon munka előtti és/vagy utáni pásztorórákra, alkalmanként (havi 1-2 alkalommal) péntek esti/éjszakai hosszú, több órás szexcsatákra. Hely kell.