Sziasztok!
Megbízható, valóban nagy méretű pasiként. Budapesten rapid szexre ,elhanyagolt, illetve kíváncsi nőt keresek !
Megbízható, valóban nagy méretű pasiként. Budapesten rapid szexre ,elhanyagolt, illetve kíváncsi nőt keresek !
Sziasztok
Ha még kerestek én benne vagyok
(Ez egy válasz vadpár üzenetére (2025. 09. 12. péntek 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 12. péntek 18:25

Sziasztok . Fiatal heteró férfit keresünk az adatlapunkon leírtak szerint. köszi hogy megérted.
Sziasztok.
Hölgyek Pesten,Ma este két pasival laza kaland?
Hölgyek Pesten,Ma este két pasival laza kaland?
Sziasztok.Adatlapom szerint ismerkednék
Sziasztok . Fiatal heteró férfit keresünk az adatlapunkon leírtak szerint. köszi hogy megérted.
Sziasztok,
Nem függetlenkén 40es sportos magas diszkrét potens pasiként keresem budapesti vagy Pest megyei titkos kapcsolatomat… dikszreció és perverzió adott és elvárt
Feri
Nem függetlenkén 40es sportos magas diszkrét potens pasiként keresem budapesti vagy Pest megyei titkos kapcsolatomat… dikszreció és perverzió adott és elvárt

Feri
Sziasztok! Igényes, diszkrét párral kalandoznék vasárnap délután, este. Van helyem Pesten, tudnálak fogadni Titeket. Nagyon igényes, diszkrét pasi vagyok. Olyan párok keressenek, akik el is mernek jönni a randira, és szimpátia esetén szexelni is szeretnének!
Nem teljesen kezdő párként párokkal ismerkednénk
Sziasztok ! HETERO PASI vagyok ! Hölgyeket kényeztetném , várom a kedves jelentkezőket!
Budapesten Hölgynek lennék a nyaló szolgája
Sziasztok kèt pasi szívesen csatlakozna pàrokhoz .45 46 èves àtlagos testalkat 17 18 cm intim.irj privàtban
Sziasztok! Párok hölgy tagját Masszíroznám 18+ Mezőkövesd kőrnyéke
Sziasztok,formás hölggyel vagy párral ismerkednék.Bajai fiatalos pasi vagyok.
Két férfi csinos sub nőt keres.
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Sziasztok
Vannak itt hölgyek Tatabánya és környékéről?
34 éves férfi vagyok
Vannak itt hölgyek Tatabánya és környékéről?
34 éves férfi vagyok
Ha szereted a finom punci illatát,és szivesen szagolgatnád barátnőm bugyiját és tele is éveznéd akkor találkozzunk,ha izgatnak téged is a fehérneműk bugyik harisnyák akkor várlak Pestmegyében egy nagy hokizásra.Hozhatod Te is barátnőd feleséged bugyiját,közben nézhetünk izgató csajos masztizós videókat.Igényes ápolt Pestmegyei srác vagyok,helyem van,inkább esténként érek rá,ha vidéki vagy szállás is megoldható nálam.Kérlek akkor irj ha eltudsz jönni!Köszönöm!
Sziasztok! Hölgy , pár hetero alapon? Akár autoskaland is? K. barcika , miskolc és környéke☺️
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre . Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Holnap (08.28.) 12 óra körülre keresek hellyel rendelkező nőnemű egyént a 13.kerület Forgács utca környékén, akivel testi kontaktusba kerülhetek!