Sziasztok .41 éves magyar,ápolt egészséges, diszkrét,potens, nem dohányzó értelmiségi férfi vagyok.
Szívesen lennék párok - házaspárok házibarátja , akiket érdekel a Cuckold életforma.
Közel 4 évig voltam egy pár állandó fix házibarátja , csak külföldre költöztek,így vége lett a kapcsolatnak.
Arcképes teljes alakos több képpel rendelkezem.Bővebb infó üzenetben
Szívesen lennék párok - házaspárok házibarátja , akiket érdekel a Cuckold életforma.
Közel 4 évig voltam egy pár állandó fix házibarátja , csak külföldre költöztek,így vége lett a kapcsolatnak.
Arcképes teljes alakos több képpel rendelkezem.Bővebb infó üzenetben
Kíváncsi hetero pasi Kecskemét
???
???
Sziasztok, hölgyhöz/párhoz csatlakoznék a társkereső profilomban leírtak alapján. Ha felkeltettem érdeklődésetek írjatok üzit
ui: Imádok férj által teleélvezett puncit tovább dugni. Szex után egy jó masszázs?
ui: Imádok férj által teleélvezett puncit tovább dugni. Szex után egy jó masszázs?
Sziasztok.
Keresek erett part Pest megyeben. 30 as pasi vagyok
Nagy cicis holgyeknel hatalmas elony..
Keresek erett part Pest megyeben. 30 as pasi vagyok
Nagy cicis holgyeknel hatalmas elony..
Ma estére keresek párt hármasra Pest környékén.
Sziasztok!Párokkal ismerkednék Bp. és környékén.Hármas együtlétekre heteró alapon,Kis tapasztalatal rendelkezném..de ezt szivesen gyarapitanám smile Felkeltettem a szimpátiát várom leveletek.Privátban mesélek magamrol,képeket is küldök.Egy 40es ápolt,diszkrét,figyelmes férfi.
Két férfi csinos sub nőt keres.
Estét, Kellemes ünnepet.
Budapesti ápolt férfi vagyok, aki ma estére 1 magányos nyitott, kedves Hölgyet meglátogatna kölcsönös ismerkedés ,vonzalom és örömszerzés céljából.
Ha benned is ott a vágy estére, írj bátran. T
Budapesti ápolt férfi vagyok, aki ma estére 1 magányos nyitott, kedves Hölgyet meglátogatna kölcsönös ismerkedés ,vonzalom és örömszerzés céljából.
Ha benned is ott a vágy estére, írj bátran. T
Sziasztok! Akár ma estétől egészen január 5.-ig, adatlapom szerint párhoz csatlakoznék a hölgy örömére, és szóló hölgyet is kényeztetnék..Utazni tudok.
Sziasztok,formás hölggyel vagy párral találkoznék.Bajai fiatalos pasi vagyok.
Nővel ismerkednék 49. éves 176 80 kg kaposvári pasi 18 -6os mérettel
sziasztok lányok hőlgyek ismerkednék bármiben bennevagyok. Havalamit nemkapsz meg othon vagy csak unod a megszokást irj. Esetleg férjed barátod elhanyagol vagy kiprobálnál valami ujat én benevagyok. webcam arcnélkül névnélkül titkos kapcsolat.
Sziasztok diszkrét viszonyra nőpartnerem keresem Nyiregy környékéről lehetsz duci telt molett is!
Sziasztok, szívesen meghallgatnám a preferenciáitokat
üdv Á
(Ez egy válasz Pajkoshármas üzenetére (2025. 12. 22. hétfő 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 22. hétfő 09:39
üdv Á
(Ez egy válasz Pajkoshármas üzenetére (2025. 12. 22. hétfő 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Feleség örömének fokozására keresünk elsősorban hetero párt, esetleg hetero pasit
Feleség örömének fokozására keresünk elsősorban hetero párt, esetleg hetero pasit
Ma este ismerkednék MINDENKI örömére Veszprém környékén.
Sziasztok,formás hölggyel vagy párral ismerkednék ha lehet hosszabb időre.Bajai fiatalos pasi vagyok.
sziasztok, belevaló hölggyel ismerkednék hosszabb távra Bp-en vagy környékén. 48 éves normális, hetero pasi vagyok
Szia, beszélgessünk, bármi lehetséges!!
Szívesen nyalnám a popsi és a punci lyukadat is finom ujjazással!!!
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb.
Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny.
Szívesen nyalnám a popsi és a punci lyukadat is finom ujjazással!!!
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb.
Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny.
Igényes , intelligens férfi Nyíregyházán nőt , kényeztetne, vagy párt keres hetero alapon

ShotGun

Tripluxxx
Anita 2