Sziasztok ma este felé keresek párokat hármas hármasra illetve cucckold felállásban lenne esetleg pár ilyesmire ma?
Két férfi csinos sub nöt keres.
Budapesten keresünk diszkrét, normális pasit 3-as illetve cuckoldra!
Sziasztok.Ma estére hölgyet vagy párt keresek hetero alapon,igény esetén egyenruhában megyek. Budapesten vagy Esztergom-Komárom vomalon
Feleség örömének fokozására keresünk elsősorban hetero párt, esetleg hetero pasit
Gödöllőn és környékén asszonyok lányok párok ?privi
Sziasztok! 40 éves, nem független, mások szerint nem rossz pasiként keresek Bp, Érd és ezek környékén most szombat délelőttre (akár délutánig is meg tudom oldani h szabad legyek délelőttől) hölgyet vagy párt. Sok menetes együttlétet keresnék. Hely kell.
Ma napközbeni kalandra Kaposvár-Dombóvár-Tamási háromszögben nővel, párral kalandoznék.
Koradélután hely megoldott!
Koradélután hely megoldott!
Sziasztok! 40 éves, nem független, mások szerint jó pasiként keresek egy diszkrét hölgyet vagy párt alkalmi vagy rendszeres együttlétekre. Megfelelő partner számára már péntek vagy szombat estére/éjjelre szabaddá tudom tenni magam, de nem rohanok, kellő ismerkedés után később is találkozhatunk, előttünk az év és az élet. Priviben keress(etek) és beszéljünk!
Sziasztok.
Leginkább 40 alatti lányokkal és párokkal ismerkednék. Budapest -- Esztergom vonzáskörzetében, hely van, de utazni is tudok ésszerű keretek között, solo palik ne írjanak. Akár a mai napra is.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6.
Leginkább 40 alatti lányokkal és párokkal ismerkednék. Budapest -- Esztergom vonzáskörzetében, hely van, de utazni is tudok ésszerű keretek között, solo palik ne írjanak. Akár a mai napra is.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6.
Szívesen ismerkednék kedves, ápolt párokkal vagy hölgyekkel Szentendre–Visegrád–Esztergom környékéről. Közvetlen, diszkrét férfi vagyok, aki szereti a kellemes társaságot, a barátkozást és a masszázst. Nyitott vagyok könnyed, jó hangulatú találkozásokra, beszélgetésre, közös programokra. Ha szimpatikus vagyok, írj üzenetet
sziasztok, belevaló hölggyel ismerkednék hosszabb távra Bp-en vagy környékén. 48 éves normális, hetero pasi vagyok
Kettesben sem unalmas estéinket időnként megosztanánk hozzánk hasonló (házas)párral.Szóló férfit nem keresünk. Tényleg nem.
Sziasztok! Olyan párokat, illetve nőket keresek, akik kifejezetten a nagy méretet kedvelik, vagy csak kipróbálnák, hogy milyen! Magas, sportos alkatom van, képeim vannak, utazni tudok! Helyileg Debrecen :P
B.U.É.KSziasztok!Párokkal ismerkednék Bp. és környékén.Hármas együtlétekre heteró alapon,Kis tapasztalatal rendelkezném..de ezt szivesen gyarapitanám smile Felkeltettem a szimpátiát várom leveletek.Privátban mesélek magamrol,képeket is küldök.Egy 40es ápolt,diszkrét,figyelmes férfi.
Sziasztok. Nagyon dögös, csinos a hölgy
(Ez egy válasz PárosBp üzenetére (2026. 01. 01. csütörtök 19:05), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz PárosBp üzenetére (2026. 01. 01. csütörtök 19:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Helló
BUÉK
Budapesti ápolt férfi vagyok, aki ma nyitott, kedves Hölgyet meglátogatna kölcsönös ismerkedés ,vonzalom és örömszerzés céljából. Akár korábbi időben Is,elő buliként!
Ha benned is ott a vágy, írj bátran. Viber Is
BUÉK
Budapesti ápolt férfi vagyok, aki ma nyitott, kedves Hölgyet meglátogatna kölcsönös ismerkedés ,vonzalom és örömszerzés céljából. Akár korábbi időben Is,elő buliként!
Ha benned is ott a vágy, írj bátran. Viber Is
3-5 pasit keresnénk akik ma Dec 31én napközben eljönnének Hertelendre és miközben párosunk hölgy tagja masztizik ràélveznének..Àpoltsàg borotvàltsàg fotó Google chaten feltétel! 11-15 óra közt L és T
Fiatal feleség finom punciját falnám, feltéve ha a férje folyamatosan figyelne...

ShotGun

Nostromo01