Estét Hölgyek.
Budapesti ápolt férfi vagyok, aki nyitott, kedves Hölgyet meglátogatna kölcsönös ismerkedés , és örömszerzés céljából.
Ha benned is ott a vágy, írj bátran. Viber Is
Budapesti ápolt férfi vagyok, aki nyitott, kedves Hölgyet meglátogatna kölcsönös ismerkedés , és örömszerzés céljából.
Sziasztok! A következő két hétben valamikor - nincs kőbe vésve mikor - hétköznap napközbeni és/vagy péntek esti/éjjeli, több órás szexmaratonra keresnék hölgyet vagy párt, aki bírja is az iramot és szeret hosszan, több meneten és élvezésen át, változatosan szexelni.
Én 40 éves, nem független (jobb előre tisztázni), potens, orál és análkedvelő, mások szerint nem rossz pasi vagyok 18/4 intimmel. Szakállam (alig hosszabb, mint borosta) van és dohányzom, jobb ezeket is előre tisztázni, ne fussunk felesleges köröket olyannal, akinek ez nem jön be vagy nem is tolerálja.
Megköszönöm, ha szóló férfiak nem írogatnak jobbnál jobb ajánlatokkal, mert írtam kiket keresek, ne raboljuk egymás idejét légyszi.
Bp, Érd és ezek környékén keresek, autó van, valamennyire mobil vagyok, ésszerű kereteken belül. Hely kell vagy bérelhetünk.
Én 40 éves, nem független (jobb előre tisztázni), potens, orál és análkedvelő, mások szerint nem rossz pasi vagyok 18/4 intimmel. Szakállam (alig hosszabb, mint borosta) van és dohányzom, jobb ezeket is előre tisztázni, ne fussunk felesleges köröket olyannal, akinek ez nem jön be vagy nem is tolerálja.
Megköszönöm, ha szóló férfiak nem írogatnak jobbnál jobb ajánlatokkal, mert írtam kiket keresek, ne raboljuk egymás idejét légyszi.
Bp, Érd és ezek környékén keresek, autó van, valamennyire mobil vagyok, ésszerű kereteken belül. Hely kell vagy bérelhetünk.
Sziasztok! Ma este hölgy vagy pár Pesten kalandozna esetleg? Helyem nincs utazni tudok. Sziasztok!
Szuper! Írtam privit
(Ez egy válasz Candy25 üzenetére (tegnap 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia! Engem érdekel
35 ös lábam van. 27 éves vagyok
(Ez egy válasz Feetlover üzenetére (tegnap 18:33), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 18:33
35 ös lábam van. 27 éves vagyok
(Ez egy válasz Feetlover üzenetére (tegnap 18:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Lábimádatra keresek lányokat, hölgyeket akik szeretik a forró spermát a talpukon ! Budapesten és környékén
Lábimádatra keresek lányokat, hölgyeket akik szeretik a forró spermát a talpukon ! Budapesten és környékén
Keresünk!
Ma estére keresünk Budapest és környékén+()50km() párt vagy nőt
Hetero alapon legjobb haverommal, külön külön is keresünk itt az oldalon.
31 éves, jófej, sportos pasik vagyunk , kék szem,barna haj 22cm intim méret kocka has.
Ma estére keresünk Budapest és környékén+()50km() párt vagy nőt
Hetero alapon legjobb haverommal, külön külön is keresünk itt az oldalon.
31 éves, jófej, sportos pasik vagyunk , kék szem,barna haj 22cm intim méret kocka has.
Sziasztok, szexhintámba keresek vállalkozó kedvű hölgyet Bp-en, 48 éves normális, hetero pasi vagyok.
Family szerepjáték kedvelő Férfi vagyok!
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partnert keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partnert keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam
Sziasztok
Ma este bent leszek a belvárosban(Bp.) kb.éjfél körül végzek.Utána esetleg szívesen találkoznék hölgyel,pár hölgy tagjával akit szívesen kényeztetnék.Ha lenne rá jelentkező akkor privátban egyeztessünk a részletekről.
Szép hétvégét mindenkinek
Ma este bent leszek a belvárosban(Bp.) kb.éjfél körül végzek.Utána esetleg szívesen találkoznék hölgyel,pár hölgy tagjával akit szívesen kényeztetnék.Ha lenne rá jelentkező akkor privátban egyeztessünk a részletekről.
Szép hétvégét mindenkinek
Kettesben sem unalmas estéinket időnként megosztanánk hozzánk hasonló párral.Szóló férfit nem keresünk. Tényleg nem.
Sziasztok hölgyek.
Sziasztok. Egom környéki párral vagy csajszival ismerkednék
Sziasztok! 40 éves, nem független, mások szerint jó pasiként keresek partnert Bp vagy környékén hölgy vagy pár személyében. Itt ismerkedhetünk PM-ben, egyező elképzelések esetén a jövő héten kivennék egy szabadnapot és egész nap élvezhetjük egymást. 1-2 órás együttlét nem preferált számomra, akkor írj, ha benne vagy egy egész napos szexmaratonban. Én bírni fogom az iramot. Hely kell. Ha jól sikerül a közös nap, folytatásban benne vagyok.
Hello! Holnap azaz szerdán hölgy , pár kis sexre???☺️
szaunázásra invitállak nálam a 20. kerületben ma napközben
elsősorban nők és párok ....
elsősorban nők és párok ....
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 54/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 54/180/85
Sziasztok ma este felé keresek párokat hármas hármasra illetve cucckold felállásban lenne esetleg pár ilyesmire ma?

ShotGun

BATORVAKOND
Zorkina