Tamás vagyok egy szeximádó, ápolt, intelligens pasi. Szeretem az életben, és a szexben mindazt, ami jó, ami örömet és gyönyört tud okozni a partneremnek és nekem is. Imádok nyalakodni, de a fürge nyelvem mellett szívesen kényeztetlek a kemény, borotvált 15/5 cm-es szerszámommal is. Laza, tabumentes, diszkrét szex- és baráti kapcsolatra keresek egy bevállalós, szexkedvelő csajt, hölgyet, párt ( kizárólag a hölgy örömére ) Pápa + 50 km vonzáskörzetében !
Sopron, Sopronkövesd, környékén kényeztetnék, lányokat, nőket, feleségeket!
Gyere és próbáld ki.
Gyere és próbáld ki.
Sziasztok! Hétfő, kedd, vagy szerda este lenne kedve párnak házi welnesre? Szauna, jakuzzi és masszázs is szóba jöhet. Privátban keressetek, ha kérhetem.
Sziasztok!
Párokkal, magányos hölggyel szeretnék ismerkedni, barátkozni, majd kalandozni. Swinger buliba is szívesen részt vennék, nem klubra gondolok. A szabályokat, korlátokat közösen alakítjuk, tologatjuk, hogy mindenki azt "kapja", amire és akire vágyik...Elsősorban Somogyból, Kaposvár környékéről várok válaszokat.
Párokkal, magányos hölggyel szeretnék ismerkedni, barátkozni, majd kalandozni. Swinger buliba is szívesen részt vennék, nem klubra gondolok. A szabályokat, korlátokat közösen alakítjuk, tologatjuk, hogy mindenki azt "kapja", amire és akire vágyik...Elsősorban Somogyból, Kaposvár környékéről várok válaszokat.
sziasztok pápai nőt vagy párt keresek
Sziasztok.
25éves sportos nyitott gondolkodású férfi vagyok.
Utazni tudok,mobilis vagyok és diszkrét.
Szívesen színesíteném szexuális életemet nőkkel/párokkal.
Kor nem igazán számit nálam inkább,hogy meglegyen a közös hangulat és tudjunk ismerkedni.
25éves sportos nyitott gondolkodású férfi vagyok.
Utazni tudok,mobilis vagyok és diszkrét.
Szívesen színesíteném szexuális életemet nőkkel/párokkal.
Kor nem igazán számit nálam inkább,hogy meglegyen a közös hangulat és tudjunk ismerkedni.
Szia sziasztok. Olyan párt vagy kíváncsi hölgyet keresek aki akik benne lennének olyanban hogy egy pasi a hölgy tagjára ravélvez.esetleg simogatás jöhet szóba es raelvezes ha van olyan aki benne lenne az írjon privát üzenetet Nógrád és Pest megye környékén. De ha mást is kiprobalnátok pl csak simogatás oda vissza.maszazs.csak beszélgetés csak kukkolás esetleg orál de szexre is nyitott vagyok azt megbeszelhetjuk de a konkrét elképzelés az az első amit írtam. Nálatok. Szabadban.panzio.auto. en sajnos fogadni nem de utazni tudok.ma estére keresek vagy holnap délutánra
Sziasztok ! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak cuckold vagy creampie szexre ! Budapest és Pest megye max 20-km es hatósugarában. Lehet közben fotózni az aktust vagy akár videózni is.... Ha más hármas vagy többes vágyaitok vannak , bármit megbeszélhetünk ! Házibarát is lennék állandóra , vagy szerepjátékot is szívesen játszok , ha igény van rá.....
Sziasztok!
Keresem azt a budapesti nőt akivel lehet pl viberen beszélgetni ,alkalmanként találkozni !
50 éves, sportos ,valóban 23-cm cerka
Keresem azt a budapesti nőt akivel lehet pl viberen beszélgetni ,alkalmanként találkozni !
50 éves, sportos ,valóban 23-cm cerka
Kedves párhoz csatlakoznék,hármasra,kukkolásra az esti órákban! Elérhetőseg fontos,fotócsere céljából. Szép napot mindenkinek!
Sziasztok mi egy 40s pár vagyunk heves megyböl többes sexre keresünk pasikat aki egy nem kamus párt keres az irjon
Sziasztok! Vasárnap este lenne kedve párnak házi welnesre? Szauna, jakuzzi és masszázs is szóba jöhet. Privátban keressetek, ha kérhetem.
Tamás vagyok egy szeximádó, ápolt, intelligens pasi. Szeretem az életben, és a szexben mindazt, ami jó, ami örömet és gyönyört tud okozni a partneremnek és nekem is. Imádok nyalakodni, de a fürge nyelvem mellett szívesen kényeztetlek a kemény, borotvált 15/5 cm-es szerszámommal is. Laza, tabumentes, diszkrét szex- és baráti kapcsolatra keresek egy bevállalós, szexkedvelő csajt, hölgyet, párt ( kizárólag a hölgy örömére ) Pápa + 50 km vonzáskörzetében !
Kedves párt keresek estére,kukkolásra,hármashoz! Szép délutánt mindenkinek!
Sziasztok, nagy méretű (24), sportos férfiként keresek nőt vagy párt kalandra, heteró alapon, férfiakat semmiképp! Köszönöm!
Sziasztok! Vasárnap este lenne kedve párnak házi welnesre? Szauna, jakuzzi és masszázs is szóba jöhet. Privátban keressetek, ha kérhetem.
sziasztok, bp-en keresek kielégítetlen hölgyet, akár ma estére is.. helyem van a 11. ker-ben
Sziasztok ! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak cuckold vagy creampie szexre ! Budapest és Pest megye max 20-km es hatósugarában. Lehet közben fotózni az aktust vagy akár videózni is.... Ha más hármas vagy többes vágyaitok vannak , bármit megbeszélhetünk ! Házibarát is lennék állandóra , vagy szerepjátékot is szívesen játszok , ha igény van rá.....
P. M.
(Ez egy válasz Sexypár34 üzenetére (2026. 09. 18. péntek 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 18. péntek 15:43
Sziasztok, hetero párként keresünk harmadik férfit, Bács megye Baja környéke
Légy ápolt és igényes a többit privátba
Légy ápolt és igényes a többit privátba
Fedezzük fel egymást szenvedéllyel!Most 09.25 Péntek este vagy szombaton bármikor!
Hölgyeket keresek vagy Párhoz harmadiknak/cuckold/dogginghoz társulnék(oral aktív bi részemről oké).
31 éves potens,mások szerint intelligens jó fej vagyok. 175cm/70kg/18cm intimmel rendelkezem,arc és intim borotvált.(jelenleg van rajta némi ha ezt igényled meghagyhatom csak jelezd)
Egészséges és Ápolt vagyok ezt várom el tőled/tőletek is.
Nem érdekel a korod, a súlyod vagy a valódi neved. Az érdekel Ki vagy amikor a szemedbe nézek!
Képet szívesen küldök privátban illetve randi előtt előzetes telefon/videóhívás messengeren kívűl bárhol megejthetünk.
Utazni tudok és akarok is, nem kamu ígérgető vagyok Pest 100km sugarában!
Hölgyeket keresek vagy Párhoz harmadiknak/cuckold/dogginghoz társulnék(oral aktív bi részemről oké).
31 éves potens,mások szerint intelligens jó fej vagyok. 175cm/70kg/18cm intimmel rendelkezem,arc és intim borotvált.(jelenleg van rajta némi ha ezt igényled meghagyhatom csak jelezd)
Egészséges és Ápolt vagyok ezt várom el tőled/tőletek is.
Nem érdekel a korod, a súlyod vagy a valódi neved. Az érdekel Ki vagy amikor a szemedbe nézek!
Képet szívesen küldök privátban illetve randi előtt előzetes telefon/videóhívás messengeren kívűl bárhol megejthetünk.
Utazni tudok és akarok is, nem kamu ígérgető vagyok Pest 100km sugarában!

koga
Lucky