Kurva lennék..?! Kinek tetszene ha a párja csinálná?:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Az oldalon tilos szexuális szolgáltatást anyagiakért kínálni, ezért azonnali tiltás jár!

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Figyelem! Minden társkereső bejegyzés törlésre kerül, a bejegyzést tevő pedig tiltást kap!

Az eddigi hozzászólások

... 6 7 8 9 10 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#137   2025. 01. 26. vasárnap 13:58
janiani71 janiani71
#136   2025. 01. 26. vasárnap 04:49
Porthos61 Porthos61
wave
#135   2025. 01. 25. szombat 11:24
Nagyonvadsex01 Nagyonvadsex01
Szereljatekra jó lenne.
#134   2025. 01. 25. szombat 11:17
biboots biboots VIP
Ha nem Szolnok lenne smile sok sikert nektek!
#133   2025. 01. 24. péntek 12:37
zoly98 zoly98
Szia!
Akkor ott valószínűleg nem működött a dolog köztetek..!
Ha oké minden akkor nincs gond! Az a baj hogy sokan hiány pótlás véget vannak és keresnek másik felet..! Ott az eredmény az lehet amit írtál!
De ha meg van a kapcsolatban minden akkor ez csak plusz.. És fokozó..!
#132   2025. 01. 24. péntek 12:34
Kezdőparszolnok Kezdőparszolnok
Sziasztok!
Nekünk működik ez a dolog...! X emberrel beszélünk.. Adott az időpont el jön mi kint meg beszéljük stb.. És fel megy a páromhoz..!

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX moderálva!
#131   2025. 01. 22. szerda 17:12
Arteon 80 Arteon 80
Na hajrá buck
(Ez egy válasz virágszál üzenetére (2025. 01. 22. szerda 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 22. szerda 13:30
Ti sem sem aprózzátok akkor smile
Mi inkább már (ahogyan öregszünk), kettesben toljuk az ilyesmi izgalmakat, viszont lehet csinálunk egy kurvás sorozatot valamikor. A címét már tudjuk is: "Kocsisoron" smile smile smile
#130   2025. 01. 22. szerda 17:11
Arteon 80 Arteon 80
Az bizony buck
(Ez egy válasz Drmcpl üzenetére (2025. 01. 22. szerda 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 22. szerda 11:52
És még azt mondják, hogy nehéz a favágók élete smile
#129   2025. 01. 22. szerda 13:30
virágszál virágszál
Ti sem sem aprózzátok akkor smile
Mi inkább már (ahogyan öregszünk), kettesben toljuk az ilyesmi izgalmakat, viszont lehet csinálunk egy kurvás sorozatot valamikor. A címét már tudjuk is: "Kocsisoron" smile smile smile
(Ez egy válasz pluszegyfő üzenetére (2025. 01. 22. szerda 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 22. szerda 13:12
Nálunk is ez a rész kimerül ugyanezen a szinten, viszont ugyanígy nagyon kedveljük a hasonló izgalmas dolgokat.
Nyáron több alkalommal is voltunk Budapesten éjjel autókázni, barátnőm meztelenül, végig orálozott vezetés közben. Izgalmas látni a zebránál mikor megálltunk, a gyalogosok vagy a mellettünk lévő autósok arcát, mikor látják, hogy egy fej fel alá jár smile
#128   2025. 01. 22. szerda 13:12
pluszegyfő pluszegyfő
Nálunk is ez a rész kimerül ugyanezen a szinten, viszont ugyanígy nagyon kedveljük a hasonló izgalmas dolgokat.
Nyáron több alkalommal is voltunk Budapesten éjjel autókázni, barátnőm meztelenül, végig orálozott vezetés közben. Izgalmas látni a zebránál mikor megálltunk, a gyalogosok vagy a mellettünk lévő autósok arcát, mikor látják, hogy egy fej fel alá jár smile
(Ez egy válasz virágszál üzenetére (2025. 01. 21. kedd 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 21. kedd 14:17
Sziasztok!
Izgalmas lehetett nagyon.... smile
Autós dolgokon már mi is túl vagyunk, csak ez a kurvás dolog nem jött össze még, de mondjuk nem is nagyon keressük, csak szóba került egyszer nálunk....(természetesen szerepjáték szinten)
#127   2025. 01. 22. szerda 13:09
pluszegyfő pluszegyfő
Kemények vagytok wink worship
(Ez egy válasz Arteon 80 üzenetére (2025. 01. 21. kedd 18:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 21. kedd 18:12
Hát érdekes volt Elsö csapat elzavart a picsába de 2 nappal késöbb a másik az megoldotta Eleinte azt hitték szivatás és kandi kamera de miutána a párom letolta a nadrágot és megmutatta a karikázott punciját , utána felbátorodtak 4 böl egy nem vett részt benne ,egynek nem állt fel de kettö jol megdugta a seggét Mindig van gumi nálunk ilyen portya alkalmábol Jön a tavasz mgyunk megint vigyor2 beka2
#126   2025. 01. 22. szerda 11:52
Drmcpl Drmcpl
És még azt mondják, hogy nehéz a favágók élete smile
(Ez egy válasz Arteon 80 üzenetére (2025. 01. 21. kedd 18:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát érdekes volt Elsö csapat elzavart a picsába de 2 nappal késöbb a másik az megoldotta Eleinte azt hitték szivatás és kandi kamera de miutána a párom letolta a nadrágot és megmutatta a karikázott punciját , utána felbátorodtak 4 böl egy nem vett részt benne ,egynek nem állt fel de kettö jol megdugta a seggét Mindig van gumi nálunk ilyen portya alkalmábol Jön a tavasz mgyunk megint vigyor2 beka2
#125   2025. 01. 22. szerda 10:20
Arteon 80 Arteon 80
/ 6 közepes karika
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (2025. 01. 21. kedd 22:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 21. kedd 22:52
Milyen az a karikázott punci?
#124   2025. 01. 21. kedd 22:52
upaupa upaupa
Milyen az a karikázott punci?
#123   2025. 01. 21. kedd 18:12
Arteon 80 Arteon 80
(Ez egy válasz virágszál üzenetére (2025. 01. 21. kedd 15:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 21. kedd 15:49
Nem vagytok semmik, nagyon izgi lehetett.
Azért megnéztük volna a favágók arcát:.....) smile smile
#122   2025. 01. 21. kedd 15:49
virágszál virágszál
Nem vagytok semmik, nagyon izgi lehetett.
Azért megnéztük volna a favágók arcát:.....) smile smile
(Ez egy válasz Arteon 80 üzenetére (2025. 01. 21. kedd 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 21. kedd 14:34
Mi csináltun ilyet és nagyon élveztuk mindketten Volt hogy erdöbe kocsikáztunk és a favágok mellett megálltunk hogy meg e akarják baszni a páromat , volt aki elzavart a picsába de volt hogy 2x megdugták
#121   2025. 01. 21. kedd 14:34
Arteon 80 Arteon 80
Mi csináltun ilyet és nagyon élveztuk mindketten Volt hogy erdöbe kocsikáztunk és a favágok mellett megálltunk hogy meg e akarják baszni a páromat , volt aki elzavart a picsába de volt hogy 2x megdugták
(Ez egy válasz virágszál üzenetére (2025. 01. 21. kedd 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 21. kedd 13:00
Mi gondolkodtunk rajta, hogy valakivel szerepjátékként megéljük. Egy sötét utcában kiraknám a feleségemet és egy előre megbeszélt autós megállna mellette majd felvenné őt, és az autóban elintéznék a dolgot...
Viszont valamiért valahogyan alábbhagyott a lelkesedésünk smile
#120   2025. 01. 21. kedd 14:17
virágszál virágszál
Sziasztok!
Izgalmas lehetett nagyon.... smile
Autós dolgokon már mi is túl vagyunk, csak ez a kurvás dolog nem jött össze még, de mondjuk nem is nagyon keressük, csak szóba került egyszer nálunk....(természetesen szerepjáték szinten)
(Ez egy válasz pluszegyfő üzenetére (2025. 01. 21. kedd 13:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 21. kedd 13:18
Sziasztok,
Hasonló dolgokon gondolkodtunk már mi is. Olyan már volt, hogy találkoztam egy sráccal, megbeszéltem vele, hogy este megyünk hozzá a barátnőmmel. Barátnő csak akkor szexxel, ha ott vagyok, külön nem. Sráccal viszont megbeszéltem, hogy beküldöm egyedül, kapja el durván. Így is lett, ház előtt mondtam, hogy vissza kell mennem az autóhoz, mert ott felejtettem a kulcsot, ő addig bemegy és megvárnak. Srác nyitva hagyta az ajtót, mikor kb 15 perc múlva bementem, már keményen habosra szopatta smile
Barátnő utánna röhögött, hogy rájött a cselre smile

Ezzel a sráccal csináltunk autós szexet is, átült fél órára, elmentek egy helyre, ahova utánuk mentem, izgalmas volt. Ilyeneket házibaráttal vagy párral szívesen csinálunk fülledt nyári éjszakákon wink
#119   2025. 01. 21. kedd 13:18
pluszegyfő pluszegyfő
Sziasztok,
Hasonló dolgokon gondolkodtunk már mi is. Olyan már volt, hogy találkoztam egy sráccal, megbeszéltem vele, hogy este megyünk hozzá a barátnőmmel. Barátnő csak akkor szexxel, ha ott vagyok, külön nem. Sráccal viszont megbeszéltem, hogy beküldöm egyedül, kapja el durván. Így is lett, ház előtt mondtam, hogy vissza kell mennem az autóhoz, mert ott felejtettem a kulcsot, ő addig bemegy és megvárnak. Srác nyitva hagyta az ajtót, mikor kb 15 perc múlva bementem, már keményen habosra szopatta smile
Barátnő utánna röhögött, hogy rájött a cselre smile

Ezzel a sráccal csináltunk autós szexet is, átült fél órára, elmentek egy helyre, ahova utánuk mentem, izgalmas volt. Ilyeneket házibaráttal vagy párral szívesen csinálunk fülledt nyári éjszakákon wink
(Ez egy válasz virágszál üzenetére (2025. 01. 21. kedd 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 21. kedd 13:00
Mi gondolkodtunk rajta, hogy valakivel szerepjátékként megéljük. Egy sötét utcában kiraknám a feleségemet és egy előre megbeszélt autós megállna mellette majd felvenné őt, és az autóban elintéznék a dolgot...
#118   2025. 01. 21. kedd 13:00
virágszál virágszál

... 6 7 8 9 10 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2024. 08. 16. péntek
Üzenetek: 277db
Utolsó üzenet: 2025. 05. 02. péntek

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!