Az utóbbi időben futárként dolgozom tegnap este vittem egy rendelést egy transzinak ritkán látni olyat amelyik jól is néz ki és tényleg nőies.
Lesütötte a szemét olyan volt mintha szégyellné magát (gondolom sokszor beszólnak neki) ez még jobban bejött olyan kis ártatlan típus volt.
Jó lett volna megnézni a farkát egy közös hoki vagy ilyesmi,de nem mertem kimondani
Lesütötte a szemét olyan volt mintha szégyellné magát (gondolom sokszor beszólnak neki) ez még jobban bejött olyan kis ártatlan típus volt.
Jó lett volna megnézni a farkát egy közös hoki vagy ilyesmi,de nem mertem kimondani
Őszig milyen finom élmény lett volna..
Sziasztok! 15 év házasság után 2020-ba a CODID alatt elváltunk… ekkor már kilenc hónapja nem voltunk együtt, de én komolyan vettem a feladataimat a házasságomat és nem léptem félre egyszer se miután kimondták a válást regisztráltam ide és úgy voltam vele hogy az első ember aki ráér jó lesz nekem….. hát ez egy pasi volt aki rámîrt…. Gondoltam ilyen se volt még legyen… Találkoztunk felmentem hozzá iszonyat jó volt. Először voltam pasival először voltam bedugva…. valahogy ösztönből csinálhattam jól mindent mert még aznap rám írt hogy szeretne még találkozni… Öt évig tartott ez a barátság… Vége lett sajnos az élet közbe szólt.
Örülök, hogy megosztottad velünk. Sajnálom hogy vége lett. Azóta más férfival nem is találkoztál?
(Ez egy válasz Martellherceg üzenetére (2026. 05. 29. péntek 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 29. péntek 18:54
Sziasztok! 15 év házasság után 2020-ba a CODID alatt elváltunk… ekkor már kilenc hónapja nem voltunk együtt, de én komolyan vettem a feladataimat a házasságomat és nem léptem félre egyszer se miután kimondták a válást regisztráltam ide és úgy voltam vele hogy az első ember aki ráér jó lesz nekem….. hát ez egy pasi volt aki rámîrt…. Gondoltam ilyen se volt még legyen… Találkoztunk felmentem hozzá iszonyat jó volt. Először voltam pasival először voltam bedugva…. valahogy ösztönből csinálhattam jól mindent mert még aznap rám írt hogy szeretne még találkozni… Öt évig tartott ez a barátság… Vége lett sajnos az élet közbe szólt.
Nem…. De azért regisztráltam, hátha….
(Ez egy válasz Pfhairy üzenetére (2026. 05. 30. szombat 07:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 30. szombat 07:03
Örülök, hogy megosztottad velünk. Sajnálom hogy vége lett. Azóta más férfival nem is találkoztál?
Valaki talált már itt bisex pasit akivel talalkozott is? Milyen oldalakon ismerkedtek?
Mi gondoltunk rá, hogy kellene csinálni egy férfiak egymás közt bulit. Baranyában.
Hello, kezdjük bele.
Pedig jól nézel ki minden téren. Biztos, hogy kedves is vagy.
(Ez egy válasz Martellherceg üzenetére (2026. 05. 30. szombat 07:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon sokan írnak ràm priviben, hogy mit csinálnék vele. Úgy néz ki, hogy sokan tényleg nem olvasnak adatlapokat. Ott minden le van írva.
(Ez egy válasz magic- üzenetére (2026. 01. 08. csütörtök 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 08. csütörtök 16:05
Ez konkrétan így van! Ha valaki felteszi a szokásos "mit tennél velem" kérdést, az tuti biztos hogy nem fog eljutni a találkozóig.
Megnéztem a profilod ilyen adottsagokkal biztos könnyen találsz. És ha még normális is vagy akkor maga vagy a főnyeremény
(Ez egy válasz Martellherceg üzenetére (2026. 05. 30. szombat 07:55), amit ide kattintva olvashatsz)

Pfhairy

Bajnok420