Hajrá mindenki kinket ez a téma nagyon foglalkoztat illetve az egyéb titkos bujtatott rejtett viszonyok
Haverok csajai nős emberek egyéb történetek ugyanúgy jöhetnek én a férfi tag éppen benne vagyok valamiben amit még nem tudok csak sejtek pontosabban, a feleségem baràtnője amit tutira tudni lehet elhanyagolt kisgyermekes anyuka hónapok óta nincs rendesen megkefélve és sokszor pedzegeti hogy mi lenne ha ott aludnánk vagy ha ők ott aludnának nálunk és a nézés sokmindent elárul szerintetek? Ez felhívás a keringőre vagy valami más lenne a háttérben a férje s ő közte van közel 20 év izgatott vagyok az egsik hónapban a közel jövőben ott alszanak nálunk,kíváncsian vàrom mi fog alakulni
A céges csapatépítők melegágya az ilyen jellegű viszonyoknak!
Ha mind két fél betartja a játekszabályokat, nagyon izgalmas dolog.
Engem is nagyon izgat a dolog,nemtudom mit szeretne de igenjó kis punci lehet alatta szóval majd alakul valami reméljük
Azok a csodálatos 80-as évek . Életem első hármasa a munkatársammal és a feleségével.
Izgalmasan hangzik, elmesélnéd nekünk?
(Ez egy válasz Riggs üzenetére (2025. 01. 21. kedd 13:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 21. kedd 13:20

Azok a csodálatos 80-as évek . Életem első hármasa a munkatársammal és a feleségével.
Most még dolgozom ,este mesélek.
(Ez egy válasz Pali92 üzenetére (2025. 01. 21. kedd 15:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Nyolcvanas évek elején pincér tanuló voltam városunk legnagyobb szállodájában. Téli szezonban a bálokon akit mozdítani lehetett , mindenki dolgozott, pár családtag is. A villanyszerelő felesége szinte minden hétvégén. Persze ittunk is munka közben , ment a flörtölés. Két óra felé végeztünk , gyalog kelett volna haza mennem egy óra az út. Szólt a kolléga hogy aludjak náluk. Felmentünkhozzájuk még ittunk valamit. Lefekvés kor mondta a pasi aludjunk hárman egy ágyban , ne kelljen ágyazni. Fűrdés , lefeküdtünk a nő középen. Mozgolódni keztek a nő hozzám nyomta a seggét. Eléggé zavarban voltam , nem voltam soha ilyen helyzetben. A nő megfogta a kezem a mellére húzta azt mondta hogy segítsek. Simogattam a melleit Hátúlról a lábaközé nyúltam a pasi már előről ujjazta. Kis mozgolódás után anő megfordúlt a férje dugni kezdte, közben a szájjába vette a faszomat és szopni kezdett . Hajnalig keféltüka nőt , aztán aludtunk. Reggel arra ébredtem hogy a nő húzogatja a farkam.Még egyszer megdugtam és dolgozni kellett mennem. Késübb feljártam hozzá még kefélni napközben mikor a férje dolgozott,
(Ez egy válasz Pali92 üzenetére (2025. 01. 21. kedd 15:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem tudom, ki, hogy van vele. De nekem ad egy kis pluszt, ha munkaidőben van sex.... végülis, így fizetik azt is

Ez jó hozzá állás főleg ha , némi extra juttatás is jár vele.
(Ez egy válasz vukk101 üzenetére (2025. 01. 21. kedd 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 21. kedd 21:39

Nem tudom, ki, hogy van vele. De nekem ad egy kis pluszt, ha munkaidőben van sex.... végülis, így fizetik azt is

A főnökséget nem kérdezem, szerintem nem áldoznának még rá pluszt. Túlórában meg szinte már pofátlanság
Így marad az élvezet, esetleg egy kis vitamin
(Ez egy válasz Riggs üzenetére (2025. 01. 21. kedd 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)

Volt feleségem a mindet megkapta a főnökségtől. Szex , jó fizetés, munkaidő után dugás túlórában. Igaz állami meló volt.
(Ez egy válasz vukk101 üzenetére (2025. 01. 21. kedd 22:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 21. kedd 22:36

A főnökséget nem kérdezem, szerintem nem áldoznának még rá pluszt. Túlórában meg szinte már pofátlanság

Hát én is tudnék mesélni.....
Várjuk kíváncsian.7
(Ez egy válasz KisTitkárnő üzenetére (2025. 01. 22. szerda 07:47), amit ide kattintva olvashatsz)
De azért dugott mert szeretett dugni, vagy szerette a pasit vagy így hálálta meg a túlóra pénzt?
(Ez egy válasz Riggs üzenetére (2025. 01. 21. kedd 22:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 21. kedd 22:42

Volt feleségem a mindet megkapta a főnökségtől. Szex , jó fizetés, munkaidő után dugás túlórában. Igaz állami meló volt.
Szeretett dugni, de azért kefélt a főnökével mert lebukott és a pasi zsarolás.
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (2025. 01. 22. szerda 09:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 22. szerda 09:18

De azért dugott mert szeretett dugni, vagy szerette a pasit vagy így hálálta meg a túlóra pénzt?
Zsarolta.
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (2025. 01. 22. szerda 09:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 22. szerda 09:18

Egyszer munka után a két főnökkel meg egy kolléganőmmel elmentünk egy panzióba. Nem volt négyes csak két külön ágyon csináltuk egy szobában. Izgalmas volt.
Csak egy ilyen eset volt?
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 01. 22. szerda 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 22. szerda 13:57
Törölt felhasználó (4764655)

Egyszer munka után a két főnökkel meg egy kolléganőmmel elmentünk egy panzióba. Nem volt négyes csak két külön ágyon csináltuk egy szobában. Izgalmas volt.