Mindenkitől hallom, hogy már nem divat a strandon a tanga, mindenesetre hétvégén azért jó volt látni pár merészebb leányzót, akik szerint még mindig divat.

van akinek tetszik a tömörebb gyönyör is
rájuk nem gondoltok ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 15. szerda 22:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 15. szerda 22:45

Törölt felhasználó (33028)

na én ezért vettem a kertbe egy gumimedencét és abban legalább pucéran is lehet fürdeni
de persze, én sem vennék fel tangásat... talán 2 éve, mikor 15 mínusszal járkáltam. de most, örülök, ha nem kell vetkőzni

de persze, én sem vennék fel tangásat... talán 2 éve, mikor 15 mínusszal járkáltam. de most, örülök, ha nem kell vetkőzni
na én ezért vettem a kertbe egy gumimedencét és abban legalább pucéran is lehet fürdeni
de persze, én sem vennék fel tangásat... talán 2 éve, mikor 15 mínusszal járkáltam. de most, örülök, ha nem kell vetkőzni (Ez egy válasz Zsuzsa üzenetére (2011. 06. 12. vasárnap 22:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 12. vasárnap 22:25

de persze, én sem vennék fel tangásat... talán 2 éve, mikor 15 mínusszal járkáltam. de most, örülök, ha nem kell vetkőzni (Ez egy válasz Zsuzsa üzenetére (2011. 06. 12. vasárnap 22:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Az sem olyan szép,ha bevág a csipő körüli hurkáknál..)))))))Nincs az én méretemre.Marad az egyberészes,vagy csak álmodozok a fürdőzésről..)))
A madaras áruházban van tangás bikini, és monokininek nevezett tanga bugyi is
kemény 299-ért, és ráadásul magyar gyártmány. A páromnak volt olyan S-is ami nagy volt.
(Ez egy válasz Zsuzsa üzenetére (2011. 06. 12. vasárnap 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 12. vasárnap 21:24

Sajnos,én nem vagyok unijos szabványméretü,és a kinaiak nem az én méretemre gyártanak../)
Van benne valami.
(Ez egy válasz Kori1981 üzenetére (2011. 06. 13. hétfő 21:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 13. hétfő 21:18

Van egyberészes tangás fürdőruha is, és az legalább olyan izgató, sőt! Szerintem...
nem améret a lényeg
(Ez egy válasz Zsuzsa üzenetére (2011. 06. 12. vasárnap 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 12. vasárnap 22:27

Nem az Xl-es,netán XXL-es nőknek gyártják a bikinit.Azok ne is menjenek sehová.
Van egyberészes tangás fürdőruha is, és az legalább olyan izgató, sőt! Szerintem...
(Ez egy válasz Zsuzsa üzenetére (2011. 06. 12. vasárnap 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 12. vasárnap 22:27

(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2011. 06. 12. vasárnap 22:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Az sem olyan szép,ha bevág a csipő körüli hurkáknál..)))))))Nincs az én méretemre.Marad az egyberészes,vagy csak álmodozok a fürdőzésről..)))
(Ez egy válasz kukker38 üzenetére (2011. 06. 12. vasárnap 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 12. vasárnap 22:10

Ez mit jelent? Én már láttam nagy popsin tangát! Nem volt az olyan rossz!
egyébként se csak a kínaiak gyártanak
(Ez egy válasz Zsuzsa üzenetére (2011. 06. 12. vasárnap 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Sajnos,én nem vagyok unijos szabványméretü,és a kinaiak nem az én méretemre gyártanak../)
Ez mit jelent? Én már láttam nagy popsin tangát! Nem volt az olyan rossz!

képet majd mellékelj róla
(Ez egy válasz bella83 üzenetére (2011. 06. 12. vasárnap 15:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 12. vasárnap 15:30

A tangás fürdőruha izgalmas, sok nőnek nagyon jól is áll, csak szerintem a legtöbben nem nagyon mernek felvenni ilyet, mert nincsenek megelégedve az alakjukkal....
holott mindenkinek más ízlése van, még ez a szerencse, így szerintem mindenki tegyen úgy, ahogyan jól esik neki
Nekem a francia tangás fürdőruhák nagyon tetszenek, lehet, hogy be is szerzek idénre egyet

Nekem a francia tangás fürdőruhák nagyon tetszenek, lehet, hogy be is szerzek idénre egyet

A tangás fürdőruha izgalmas, sok nőnek nagyon jól is áll, csak szerintem a legtöbben nem nagyon mernek felvenni ilyet, mert nincsenek megelégedve az alakjukkal....
holott mindenkinek más ízlése van, még ez a szerencse, így szerintem mindenki tegyen úgy, ahogyan jól esik neki

Vagy amelyik eredetileg lyukacsos, esetleg necc.
Mi a páromnak most csináltatunk egy mikro bikinit csipkés anyagból.
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2011. 05. 19. csütörtök 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Itt a forró nyár és pont ez a topik ilyen csöndes?
milyet? mutassátok be
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 21. szombat 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 21. szombat 14:01

Törölt felhasználó (443025)

Nem tudom hogy lehetne vissza hozni a divatba a tangás bikinit, meg a monokinizést, de tény hogy nagyon kevés van belőle. A férfiaknak pedig, (gondolom kivétel nélkül) tetszene a látvány! Mi azért vettünk a páromnak tangás alsót, még tavaly.
Nem tudom hogy lehetne vissza hozni a divatba a tangás bikinit, meg a monokinizést, de tény hogy nagyon kevés van belőle. A férfiaknak pedig, (gondolom kivétel nélkül) tetszene a látvány! Mi azért vettünk a páromnak tangás alsót, még tavaly.
Sajnos a mostani divat nem kedvez a tangahódolóknak. Szeintem őrölt izgató ha egy csaj valami izgi tangában sétál végig a strandon.
Akár kicsit átlátszó, "bevágós", vagy csak egészen ici-pici, ami alig takar.
Csajok! Ti melyiket hordjátok szívesebben?
Akár kicsit átlátszó, "bevágós", vagy csak egészen ici-pici, ami alig takar.
Csajok! Ti melyiket hordjátok szívesebben?
Pláne azok a cuccok, amik a víztől átlátszóvá válnak