Itt a forró nyár és pont ez a topik ilyen csöndes?
milyet? mutassátok be
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 21. szombat 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 21. szombat 14:01

Törölt felhasználó (443025)

Nem tudom hogy lehetne vissza hozni a divatba a tangás bikinit, meg a monokinizést, de tény hogy nagyon kevés van belőle. A férfiaknak pedig, (gondolom kivétel nélkül) tetszene a látvány! Mi azért vettünk a páromnak tangás alsót, még tavaly.
Nem tudom hogy lehetne vissza hozni a divatba a tangás bikinit, meg a monokinizést, de tény hogy nagyon kevés van belőle. A férfiaknak pedig, (gondolom kivétel nélkül) tetszene a látvány! Mi azért vettünk a páromnak tangás alsót, még tavaly.
Sajnos a mostani divat nem kedvez a tangahódolóknak. Szeintem őrölt izgató ha egy csaj valami izgi tangában sétál végig a strandon.
Akár kicsit átlátszó, "bevágós", vagy csak egészen ici-pici, ami alig takar.
Csajok! Ti melyiket hordjátok szívesebben?
Akár kicsit átlátszó, "bevágós", vagy csak egészen ici-pici, ami alig takar.
Csajok! Ti melyiket hordjátok szívesebben?
Pláne azok a cuccok, amik a víztől átlátszóvá válnak

Szerintem a fekete és a fehér tanga a legvonzóbb, de a piros is izgalmas lehet.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 18. szerda 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 18. szerda 08:19

Törölt felhasználó (451078)

Egy piros fűrdőrucim van, 2 részes, és tangás.Strandkendővel szoktam hordani, ami átlátszik, és ha potenciális érdeklődő van aki engem is érdekel, akkor leveszem a kendőt, persze csak diszkréten.Ha szerencsém van akkor később a tangát is.

ha a kendő áttetsző akkor inkább a tangát nem kéne felvenni hozzá, és inkább a kendők kéne néha hagyni "véletlenül" lehullani
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 18. szerda 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 18. szerda 08:19

Törölt felhasználó (451078)

Egy piros fűrdőrucim van, 2 részes, és tangás.Strandkendővel szoktam hordani, ami átlátszik, és ha potenciális érdeklődő van aki engem is érdekel, akkor leveszem a kendőt, persze csak diszkréten.Ha szerencsém van akkor később a tangát is.

Igen,előkerültek...de le is
elég hamar...
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 12. csütörtök 10:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 12. csütörtök 10:43

Törölt felhasználó (8298)

Hölgyeim, előkerültek már a bikinik?

azért nem muszály mindkét részét hordani annak a bikininek

Hölgyeim, előkerültek már a bikinik?

Alkalomadtán majd megnézném, ha...
Viszonylag közel lakunk egymáshoz
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2011. 04. 25. hétfő 18:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Viszonylag közel lakunk egymáshoz

Még megbeszélés tárgyát képezi a dolog
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 04. 25. hétfő 16:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 04. 25. hétfő 16:27

Törölt felhasználó (794836)

Sikerült találni olyat, amilyet szerettetek volna...?

Sikerült találni olyat, amilyet szerettetek volna...?
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2011. 04. 25. hétfő 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Tényleg merre lehet vajon Y tangás fürdőruhát venni?
azok szuper darabok
ilyesmire szeretném idén a páromat rábeszélni
(Ez egy válasz frances üzenetére (2011. 04. 17. vasárnap 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 04. 17. vasárnap 15:09

Páromnak olyan van. WW a márkája, vizesen átlátszik, mikrotanga és a piercingjei is átlátszanak. Mi így szeretjük...
Páromnak olyan van. WW a márkája, vizesen átlátszik, mikrotanga és a piercingjei is átlátszanak. Mi így szeretjük...
Egyébként kellemes látvány ha egy nagyobb piercing átüt a bikinin, mellbimbóban levő szinte mindig látszik, de az intim piercing talán még üdítőbb.

Arról nincs, de talán majd alkalomadtán csinálunk.
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2011. 04. 17. vasárnap 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)
van róla fotód is?
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 04. 17. vasárnap 12:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 04. 17. vasárnap 12:54

Törölt felhasználó (453592)
VIP

Na nekem olyan is van, igaz nem tanga de azon keresztül így is látható minden! (vizesen)