Igazad van, bár én a simára is azt mondom, hogy vadító, nekem az jön be jobban...és a nyoma is szexi.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 09. 21. kedd 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 09. 21. kedd 12:26

Törölt felhasználó (732164)

Számomra mindkettő ugyanolyan szexi! A sima esetében nagyon jól megmarad a fürdőruci nyoma, ami - mint már előbb írtam is - nagyon izgatja a pasimat! És nekem is tettszik, ha pl. tükörben vagy fotón megnézem a fenekemet! A zsinór pedig egyszerűen vadító szerintem! Olyan "látod, már csak ezt a picit kell letépni rólam" típusú! Mondhatnám úgy is, hogy "kurvás"!

sajnos a fiatal csajok egy 2-3 éve nagyon leszoktak a tangás alsóról. helyette azt látom, hogy a 40 feletti nők egyre inkább hordják, sok esetben a simát gyűrik, elhízott narancsbőrös fenekük közé. nem értem a fiatalok miért nem mutatják meg azt ami szép?!
Számomra mindkettő ugyanolyan szexi! A sima esetében nagyon jól megmarad a fürdőruci nyoma, ami - mint már előbb írtam is - nagyon izgatja a pasimat! És nekem is tettszik, ha pl. tükörben vagy fotón megnézem a fenekemet! A zsinór pedig egyszerűen vadító szerintem! Olyan "látod, már csak ezt a picit kell letépni rólam" típusú! Mondhatnám úgy is, hogy "kurvás"!

Egyértelműen a sima a jobb.
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2010. 09. 20. hétfő 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 09. 20. hétfő 21:47

Magyarán arra, hogy szerintetek a "zsinór" tanga a szexibb, vagy a sima?
Magyarán arra, hogy szerintetek a "zsinór" tanga a szexibb, vagy a sima?
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2010. 09. 14. kedd 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 09. 14. kedd 13:17

Mázlista vagy... De a múltkori kérdésemre még mindig nem kaptam választ....
Mázlista vagy... De a múltkori kérdésemre még mindig nem kaptam választ....
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 09. 13. hétfő 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 09. 13. hétfő 09:44
Törölt felhasználó (8298)

Voltam én már télen is élményfürdőben, ahol nem egy hölgy járt-kelt tangás bikiniben.

Voltam én már télen is élményfürdőben, ahol nem egy hölgy járt-kelt tangás bikiniben.
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2010. 09. 11. szombat 15:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 09. 11. szombat 15:57

csak az a baj, hogy ezt a témát jövő tavaszig, minimum naftalinba rakhatjuk...
csak az a baj, hogy ezt a témát jövő tavaszig, minimum naftalinba rakhatjuk...
Ezzel én is így vagyok...nagyon tetszik, amikor a páromon marad egy szexi bikini nyoma.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 09. 01. szerda 22:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 09. 01. szerda 22:55

A másik izgató dolog a pasim számára és nekem is, a tangás fürdőruha nyoma! Nem tudom, kinek tetszik, nem tetszik! Azt mondja, hogy imádja nézni, miközben hátulról...!
Köszi!
Bocs Vivi! Valóban a szám nem stimmel. (Ez egy válasz eros007 üzenetére (2010. 09. 02. csütörtök 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 09. 02. csütörtök 19:43
Bocs Vivi! Valóban a szám nem stimmel. (Ez egy válasz eros007 üzenetére (2010. 09. 02. csütörtök 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Ö nem az akire gondolsz
összekevered Vivi91-vel, de szerintem már Ö is dug

Térjünk vissza a témához... szerintetek melyik a jobb, a normál tanga, vagy a "zsinor" bugyi?
Ö nem az akire gondolsz
összekevered Vivi91-vel, de szerintem már Ö is dug
(Ez egy válasz -xxxjani üzenetére (2010. 09. 02. csütörtök 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 09. 02. csütörtök 15:08

Szia Vivi!
Te már dux!? Baxus hogy szalad az idő...
Én mikor nézhetném meg ahol a nap nem ért?

Én nagyon egyetértek a pasiddal...
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 09. 01. szerda 22:55), amit ide kattintva olvashatsz)

A másik izgató dolog a pasim számára és nekem is, a tangás fürdőruha nyoma! Nem tudom, kinek tetszik, nem tetszik! Azt mondja, hogy imádja nézni, miközben hátulról...!
ebben egyetértek, mellesleg ha egy nő lebarnul bikiniben, utána kifekszik monokinizni az eszméletlenül szexyn néz ki, és vonza a tekinteteket

én meg pont arra izgulok ha nem látszik a fürdőruha nyoma

Szia Vivi!

Nem egészen, mert nyilvános helyen fotózhatsz tömeget, és közzé is teheted
(Ez egy válasz delfin0407 üzenetére (2010. 09. 01. szerda 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 09. 01. szerda 18:14

Nem egészen így ál a dolog, mert fényképezni lehet, de közzétenni nem. Mivel nem minősül közszereplésnek. Ráadásul amennyiben valaki felismerhető a fotón, és te közzéteszed az írásos engedélye nélkül (ha többen vannak a fotón, mindenkitől kell), akkor tuti bukod a pert, ha odakerül. Úgyhogy csak óvatosan.
Nem egészen így ál a dolog, mert fényképezni lehet, de közzétenni nem. Mivel nem minősül közszereplésnek. Ráadásul amennyiben valaki felismerhető a fotón, és te közzéteszed az írásos engedélye nélkül (ha többen vannak a fotón, mindenkitől kell), akkor tuti bukod a pert, ha odakerül. Úgyhogy csak óvatosan.
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2010. 09. 01. szerda 16:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 09. 01. szerda 16:44

Nem egészen így áll a dolog jogilag, a Strand nyílvános helynek minősül, ezért aki ott akár milyen öltözetben, vagy anélkül megjelenik, ugyan olyan elbírálás alá esik, mintha közszereplést vállalt volna. Ha meg nem is egyedül, hanem csoportosan (minimum 2-3fő) látszik a képen akkor még csak nem is foglalkoznak az üggyel, hiába érte emiatt bármilyen kár...