Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 5 6 7 8 9 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#207   2020. 12. 17. csütörtök 23:29
louies louies
Ennyi eljen
alien
(Ez egy válasz Babettbitch üzenetére (2020. 12. 17. csütörtök 15:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 17. csütörtök 15:05
Erről a témáról az jutott eszembe, amikor a Balatonnál a normál textiles szabadstrandon egy idióta picsa rám hívta a rendőröket, mert szerinte meztelen voltam.
Pedig csupán monokiniztem. Egy 3x6 cm -es textildarab volt a pinám előtt, amit egy cérnavékony szilikonpánt tartott...
Kijöttek, alaposan megnézték a "fürdőruhámat", vakargatták a fejüket, aztán lezárták a dolgot azzal, hogy: ...hát tulajdonképpen végül is az "elsődleges nemi jelleg takarásban van", monokinizni meg szabad. mf2
#206   2020. 12. 17. csütörtök 22:26
erotic-hunter erotic-hunter
Feleségem csak olyat hord! Imádom mikor megnézik benne smile
#205   2020. 12. 17. csütörtök 15:05
Babettbitch Babettbitch
Erről a témáról az jutott eszembe, amikor a Balatonnál a normál textiles szabadstrandon egy idióta picsa rám hívta a rendőröket, mert szerinte meztelen voltam.
Pedig csupán monokiniztem. Egy 3x6 cm -es textildarab volt a pinám előtt, amit egy cérnavékony szilikonpánt tartott...
Kijöttek, alaposan megnézték a "fürdőruhámat", vakargatták a fejüket, aztán lezárták a dolgot azzal, hogy: ...hát tulajdonképpen végül is az "elsődleges nemi jelleg takarásban van", monokinizni meg szabad. mf2
#204   2020. 12. 17. csütörtök 07:48
louies louies
Mi is olyan helyzetben a szélső szektorba húzódnánk.
vigyor2
(Ez egy válasz Nagisa2 üzenetére (2020. 12. 16. szerda 17:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 16. szerda 17:59
Szólni még nem szóltak, de nézni annál többen. smile
Bár mi klasszikus strandokra nem járunk.
#203   2020. 12. 16. szerda 17:59
Nagisa2 Nagisa2
Szólni még nem szóltak, de nézni annál többen. smile
Bár mi klasszikus strandokra nem járunk.
(Ez egy válasz louies üzenetére (2020. 12. 16. szerda 07:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 16. szerda 07:09
Főleg ha olyan kis cérna tangát vesz fel valaki , hogy a popólukat is csak az a cérna takarja, meg a punci széle ki látszik kicsit.
circling
Szokott valaki ilyen huncut tangát hordani strandra ?
Nem szóltak miatta?
crazya
#202   2020. 12. 16. szerda 07:09
louies louies
Főleg ha olyan kis cérna tangát vesz fel valaki , hogy a popólukat is csak az a cérna takarja, meg a punci széle ki látszik kicsit.
circling
Szokott valaki ilyen huncut tangát hordani strandra ?
Nem szóltak miatta?
crazya
(Ez egy válasz Nagisa2 üzenetére (2020. 12. 15. kedd 15:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 15. kedd 15:30
Régen tényleg úgy néztek ránk, mint az ufokra. smile
#201   2020. 12. 15. kedd 15:30
Nagisa2 Nagisa2
Régen tényleg úgy néztek ránk, mint az ufokra. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 12. 14. hétfő 19:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (895053)
2020. 12. 14. hétfő 19:11
Tényleg? Házirendbe belevették, hogy nem lehet monokinizni??? wow1
Emlékszem, hogy fiatalkoromban az NDK-s csajok még a büfébe is melltartó nélkül álltak sorba és senki sem szólt rájuk. eljen Palatinuson és a Dagályon ki volt téve egy tábla, hogy innentől le lehet venni a melltartót. Persze az volt a legforgalmasabb része a strandnak. circling És ez még a szocializmus volt, ahol minden tilos volt, amit nem hagyott jóvá a pártkongresszus.
Egyik kajakos barátnőmnek a 90es években a fürdőruha az egy fekete tanga volt és csak amikor civilizált helyre érkeztünk csak akkor kereste elő a pólóját, hogy ne bámuljanak már olyan nagyon.... persze így is bámulták, mert a póló eltakarta a tangát elől, de a fenekét meztelenül hagyta és ez nagy újdonság volt a Rába mellett élő népeknek. alien
#200   2020. 12. 14. hétfő 19:11
X Törölt felhasználó (895053)
Tényleg? Házirendbe belevették, hogy nem lehet monokinizni??? wow1
Emlékszem, hogy fiatalkoromban az NDK-s csajok még a büfébe is melltartó nélkül álltak sorba és senki sem szólt rájuk. eljen Palatinuson és a Dagályon ki volt téve egy tábla, hogy innentől le lehet venni a melltartót. Persze az volt a legforgalmasabb része a strandnak. circling És ez még a szocializmus volt, ahol minden tilos volt, amit nem hagyott jóvá a pártkongresszus.
Egyik kajakos barátnőmnek a 90es években a fürdőruha az egy fekete tanga volt és csak amikor civilizált helyre érkeztünk csak akkor kereste elő a pólóját, hogy ne bámuljanak már olyan nagyon.... persze így is bámulták, mert a póló eltakarta a tangát elől, de a fenekét meztelenül hagyta és ez nagy újdonság volt a Rába mellett élő népeknek. alien
(Ez egy válasz fazonpar üzenetére (2020. 07. 28. kedd 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 28. kedd 08:27
Már annyira megkedveltuk a tangasat, hogy a régieket, amik nem azok, ki is dobta. Most voltunk egy hosszú hétvégén, kapott is még két tangas fürdőruhat. Meglepodtem, mert ahol voltunk, a 20-35 éves csajokon túlnyomó többségben tangás volt. Nem mindenkinek volt ugyan előnyös, de volt akinek nagyon is smile kérdeztem a páromat, hogy kipróbálná-e a monokinit. Azt mondta persze, de itt biztosan nem lehet. Vicces jelenet volt, mert odament megkerdezni az uszomester palit, hogy le eheti-e a melltartojat, annak meg elakadt a szava nyes szerintem elsőre nem is értette meg nyes de közben meg a párom cickoit bámulta nyes nagyon röhejes volt nyes aztán nagynehezen kinyogte hogy benne van a házirend én hogy tilos a monokini nyes
#199   2020. 12. 14. hétfő 17:36
Nagisa2 Nagisa2
Én csak ilyet hordok, nincs is másik fajta bikinim. smile
#198   2020. 12. 05. szombat 13:41
X Törölt felhasználó (4461882) VIP
Én is imádom amikor a strandon megnézik a feleségem, próbálom rábeszélni a tangára, hogy még többen megnézzék!
(Ez egy válasz szexamindenemff üzenetére (2019. 10. 07. hétfő 04:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 07. hétfő 04:16
nekem is felàll ha nézik a pàrom és milyen mocskos dolgokat csinàlnànak vele azok férfiak
#197   2020. 10. 20. kedd 07:08
andrew88 andrew88
Nálatok volt hasonló szituáció?
#196   2020. 09. 28. hétfő 12:01
Házibarátokkal Házibarátokkal
Pokolian izgató!
(Ez egy válasz szexamindenemff üzenetére (2019. 10. 07. hétfő 04:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 07. hétfő 04:16
nekem is felàll ha nézik a pàrom és milyen mocskos dolgokat csinàlnànak vele azok férfiak
#195   2020. 09. 25. péntek 08:00
andrew88 andrew88
Nálunk olyan volt, hogy évekkel ezelőtt a feleségem vett új fürdőruhát, és mikor kérdeztem, milyet sikerült venni, azt mondta, hogy egyet talált, ami jól áll neki, de nem fogok örülni. Kérdeztem, hogy miért, annyit mondott, hogy majd meglátom. Este mikor hazaértem, mondtam hogy mutassa meg. Elsőre egy normális rózsaszín bikininek tűnt. Kérdeztem is, hogy ennek miért nem fogok örülni. Mondta, hogy várjak, felpróbálja. Fél is vette, még mindig nem láttam semmi problémát. És akkor megfordult... Hát igen. A bikini alsó hátsó kis háromszöge úgy volt szabva, hogy belemélyedt a popsijába (rendesen bevágott) és így már majdhogynem tangaként hatott. Kérdezte, hogy mit szólok hozzá. Hát elsőre az futott át az agyamon, hogy basszus ez egy tangás fürdőruha, de miután valójában mégsem volt az, és tényleg nagyon jól állt neki, mondtam, hogy semmi problémám nincs vele. Nagyon meglepődött, mondta is hogy akkor már vehetett volna tangásat, de én mondtam neki, hogy azért ennél tovább ne menjen. Akkor pont egy baratunkkal és a feleségével mentünk nyaralni. A strandon a barátom meg is jegyezte, hogy bevállalós az asszony így tangában (tetszett neki, csak furcsállta, hogy ennyire sokat mutat). Mondtam neki, hogy ez nem tanga, csak ilyen a szabása. Ő meg mondta, hogy ne legyek már hülye, tök mindegy minek nevezem, meg milyen a szabása, ez akkor is tanga nyes szóval ez volt nekünk a tangás fürdőruha story-nk, egyébként tök izgató volt látni, ahogy a pasik megbámulják. A feleségem meg rafináltságból kapott egy piros pontot, mert tudta, hogy tangában nem nagyon engedtem volna akkoriban strandra jönni smile
#194   2020. 07. 30. csütörtök 08:00
X Törölt felhasználó (1474922)
igen smile
(Ez egy válasz réka38 üzenetére (2020. 07. 20. hétfő 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 20. hétfő 10:03
miért zavar ha megnézik és a tanga is takar jó sex után lehet hátulról az ajkak látszanak de ha neki jó engedd
#193   2020. 07. 28. kedd 08:27
fazonpar fazonpar
Már annyira megkedveltuk a tangasat, hogy a régieket, amik nem azok, ki is dobta. Most voltunk egy hosszú hétvégén, kapott is még két tangas fürdőruhat. Meglepodtem, mert ahol voltunk, a 20-35 éves csajokon túlnyomó többségben tangás volt. Nem mindenkinek volt ugyan előnyös, de volt akinek nagyon is smile kérdeztem a páromat, hogy kipróbálná-e a monokinit. Azt mondta persze, de itt biztosan nem lehet. Vicces jelenet volt, mert odament megkerdezni az uszomester palit, hogy le eheti-e a melltartojat, annak meg elakadt a szava nyes szerintem elsőre nem is értette meg nyes de közben meg a párom cickoit bámulta nyes nagyon röhejes volt nyes aztán nagynehezen kinyogte hogy benne van a házirend én hogy tilos a monokini nyes
#192   2020. 07. 21. kedd 08:39
fazonpar fazonpar
Eleinte zavart volna. A párom mindenképp tangasban akart jönni nyaralni, de akkor nem engedtem neki. Idén elokerult a téma, mondta hogy elmegy venni 1-2 furdorucit a nyaralasra, és mondtam neki, hogy nyugodtan vegyen tangasat. És nekem is sokkal izgi b volt így nyaralás, meg mondta, hogy neki is nagyon jól esik, hogy megnezték, bokoltak, utana fordultak stb
(Ez egy válasz réka38 üzenetére (2020. 07. 20. hétfő 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 20. hétfő 10:03
miért zavar ha megnézik és a tanga is takar jó sex után lehet hátulról az ajkak látszanak de ha neki jó engedd
#191   2020. 07. 20. hétfő 10:03
réka38 réka38
(Ez egy válasz fazonpar üzenetére (2019. 11. 20. szerda 07:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 20. szerda 07:15
Anno mondta a párom, hogy szeretne tangas fürdő ruhát, de akkor nem engedtem neki. Mostmar siman engedném, sőt izgatni is, ahogy bámulja. Olyat is sütött el külföldi nyaralason, hogy ledobja a fürdő ruha felsojet. Hat sajnos azt sem engedtem meg. Pedig mostmar ez is izgatna. Hatalmas cickoi vannak, tuti az összes férfi megbamulná
#190   2020. 07. 20. hétfő 10:01
kivancsiskodok kivancsiskodok
Szép fenekű nőknél kötelezővé tenném! Ami csinos azt nem szabad takargatni! Szerencsére megint divatba jött a strandokon. smile
#189   2020. 07. 19. vasárnap 18:06
fazonpar fazonpar
Idén már az én párom is tangas fürdőruciban suttette a popsijat smile nem is ertem ezelőtt miért nem akartam smile izgi volt
#188   2020. 07. 18. szombat 11:55
Csppáros Csppáros
Csak tanga

... 5 6 7 8 9 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2010. 08. 27. péntek
Üzenetek: 327db
Utolsó üzenet: 2025. 06. 23. hétfő

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!