Ennyi
(Ez egy válasz Babettbitch üzenetére (2020. 12. 17. csütörtök 15:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 17. csütörtök 15:05

Erről a témáról az jutott eszembe, amikor a Balatonnál a normál textiles szabadstrandon egy idióta picsa rám hívta a rendőröket, mert szerinte meztelen voltam.
Pedig csupán monokiniztem. Egy 3x6 cm -es textildarab volt a pinám előtt, amit egy cérnavékony szilikonpánt tartott...
Kijöttek, alaposan megnézték a "fürdőruhámat", vakargatták a fejüket, aztán lezárták a dolgot azzal, hogy: ...hát tulajdonképpen végül is az "elsődleges nemi jelleg takarásban van", monokinizni meg szabad.
Pedig csupán monokiniztem. Egy 3x6 cm -es textildarab volt a pinám előtt, amit egy cérnavékony szilikonpánt tartott...
Kijöttek, alaposan megnézték a "fürdőruhámat", vakargatták a fejüket, aztán lezárták a dolgot azzal, hogy: ...hát tulajdonképpen végül is az "elsődleges nemi jelleg takarásban van", monokinizni meg szabad.

Feleségem csak olyat hord! Imádom mikor megnézik benne

Erről a témáról az jutott eszembe, amikor a Balatonnál a normál textiles szabadstrandon egy idióta picsa rám hívta a rendőröket, mert szerinte meztelen voltam.

Mi is olyan helyzetben a szélső szektorba húzódnánk.
(Ez egy válasz Nagisa2 üzenetére (2020. 12. 16. szerda 17:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 16. szerda 17:59

Szólni még nem szóltak, de nézni annál többen.
Bár mi klasszikus strandokra nem járunk.

Bár mi klasszikus strandokra nem járunk.
Szólni még nem szóltak, de nézni annál többen.
Bár mi klasszikus strandokra nem járunk. (Ez egy válasz louies üzenetére (2020. 12. 16. szerda 07:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 16. szerda 07:09

Bár mi klasszikus strandokra nem járunk. (Ez egy válasz louies üzenetére (2020. 12. 16. szerda 07:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Főleg ha olyan kis cérna tangát vesz fel valaki , hogy a popólukat is csak az a cérna takarja, meg a punci széle ki látszik kicsit.
Szokott valaki ilyen huncut tangát hordani strandra ?
Nem szóltak miatta?

Nem szóltak miatta?

Főleg ha olyan kis cérna tangát vesz fel valaki , hogy a popólukat is csak az a cérna takarja, meg a punci széle ki látszik kicsit.
Nem szóltak miatta?
(Ez egy válasz Nagisa2 üzenetére (2020. 12. 15. kedd 15:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem szóltak miatta?

Régen tényleg úgy néztek ránk, mint az ufokra.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 12. 14. hétfő 19:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 14. hétfő 19:11

Törölt felhasználó (895053)

Tényleg? Házirendbe belevették, hogy nem lehet monokinizni???
Emlékszem, hogy fiatalkoromban az NDK-s csajok még a büfébe is melltartó nélkül álltak sorba és senki sem szólt rájuk.
Palatinuson és a Dagályon ki volt téve egy tábla, hogy innentől le lehet venni a melltartót. Persze az volt a legforgalmasabb része a strandnak.
És ez még a szocializmus volt, ahol minden tilos volt, amit nem hagyott jóvá a pártkongresszus.
Egyik kajakos barátnőmnek a 90es években a fürdőruha az egy fekete tanga volt és csak amikor civilizált helyre érkeztünk csak akkor kereste elő a pólóját, hogy ne bámuljanak már olyan nagyon.... persze így is bámulták, mert a póló eltakarta a tangát elől, de a fenekét meztelenül hagyta és ez nagy újdonság volt a Rába mellett élő népeknek.

Emlékszem, hogy fiatalkoromban az NDK-s csajok még a büfébe is melltartó nélkül álltak sorba és senki sem szólt rájuk.

Egyik kajakos barátnőmnek a 90es években a fürdőruha az egy fekete tanga volt és csak amikor civilizált helyre érkeztünk csak akkor kereste elő a pólóját, hogy ne bámuljanak már olyan nagyon.... persze így is bámulták, mert a póló eltakarta a tangát elől, de a fenekét meztelenül hagyta és ez nagy újdonság volt a Rába mellett élő népeknek.

Tényleg? Házirendbe belevették, hogy nem lehet monokinizni???
Palatinuson és a Dagályon ki volt téve egy tábla, hogy innentől le lehet venni a melltartót. Persze az volt a legforgalmasabb része a strandnak.
És ez még a szocializmus volt, ahol minden tilos volt, amit nem hagyott jóvá a pártkongresszus.
(Ez egy válasz fazonpar üzenetére (2020. 07. 28. kedd 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 28. kedd 08:27

Már annyira megkedveltuk a tangasat, hogy a régieket, amik nem azok, ki is dobta. Most voltunk egy hosszú hétvégén, kapott is még két tangas fürdőruhat. Meglepodtem, mert ahol voltunk, a 20-35 éves csajokon túlnyomó többségben tangás volt. Nem mindenkinek volt ugyan előnyös, de volt akinek nagyon is
kérdeztem a páromat, hogy kipróbálná-e a monokinit. Azt mondta persze, de itt biztosan nem lehet. Vicces jelenet volt, mert odament megkerdezni az uszomester palit, hogy le eheti-e a melltartojat, annak meg elakadt a szava
szerintem elsőre nem is értette meg
de közben meg a párom cickoit bámulta
nagyon röhejes volt
aztán nagynehezen kinyogte hogy benne van a házirend én hogy tilos a monokini

Én csak ilyet hordok, nincs is másik fajta bikinim.

Én is imádom amikor a strandon megnézik a feleségem, próbálom rábeszélni a tangára, hogy még többen megnézzék!
(Ez egy válasz szexamindenemff üzenetére (2019. 10. 07. hétfő 04:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 07. hétfő 04:16

nekem is felàll ha nézik a pàrom és milyen mocskos dolgokat csinàlnànak vele azok férfiak
Nálatok volt hasonló szituáció?
Pokolian izgató!
(Ez egy válasz szexamindenemff üzenetére (2019. 10. 07. hétfő 04:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 07. hétfő 04:16

nekem is felàll ha nézik a pàrom és milyen mocskos dolgokat csinàlnànak vele azok férfiak
Nálunk olyan volt, hogy évekkel ezelőtt a feleségem vett új fürdőruhát, és mikor kérdeztem, milyet sikerült venni, azt mondta, hogy egyet talált, ami jól áll neki, de nem fogok örülni. Kérdeztem, hogy miért, annyit mondott, hogy majd meglátom. Este mikor hazaértem, mondtam hogy mutassa meg. Elsőre egy normális rózsaszín bikininek tűnt. Kérdeztem is, hogy ennek miért nem fogok örülni. Mondta, hogy várjak, felpróbálja. Fél is vette, még mindig nem láttam semmi problémát. És akkor megfordult... Hát igen. A bikini alsó hátsó kis háromszöge úgy volt szabva, hogy belemélyedt a popsijába (rendesen bevágott) és így már majdhogynem tangaként hatott. Kérdezte, hogy mit szólok hozzá. Hát elsőre az futott át az agyamon, hogy basszus ez egy tangás fürdőruha, de miután valójában mégsem volt az, és tényleg nagyon jól állt neki, mondtam, hogy semmi problémám nincs vele. Nagyon meglepődött, mondta is hogy akkor már vehetett volna tangásat, de én mondtam neki, hogy azért ennél tovább ne menjen. Akkor pont egy baratunkkal és a feleségével mentünk nyaralni. A strandon a barátom meg is jegyezte, hogy bevállalós az asszony így tangában (tetszett neki, csak furcsállta, hogy ennyire sokat mutat). Mondtam neki, hogy ez nem tanga, csak ilyen a szabása. Ő meg mondta, hogy ne legyek már hülye, tök mindegy minek nevezem, meg milyen a szabása, ez akkor is tanga
szóval ez volt nekünk a tangás fürdőruha story-nk, egyébként tök izgató volt látni, ahogy a pasik megbámulják. A feleségem meg rafináltságból kapott egy piros pontot, mert tudta, hogy tangában nem nagyon engedtem volna akkoriban strandra jönni

igen
(Ez egy válasz réka38 üzenetére (2020. 07. 20. hétfő 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 20. hétfő 10:03

miért zavar ha megnézik és a tanga is takar jó sex után lehet hátulról az ajkak látszanak de ha neki jó engedd
Már annyira megkedveltuk a tangasat, hogy a régieket, amik nem azok, ki is dobta. Most voltunk egy hosszú hétvégén, kapott is még két tangas fürdőruhat. Meglepodtem, mert ahol voltunk, a 20-35 éves csajokon túlnyomó többségben tangás volt. Nem mindenkinek volt ugyan előnyös, de volt akinek nagyon is
kérdeztem a páromat, hogy kipróbálná-e a monokinit. Azt mondta persze, de itt biztosan nem lehet. Vicces jelenet volt, mert odament megkerdezni az uszomester palit, hogy le eheti-e a melltartojat, annak meg elakadt a szava
szerintem elsőre nem is értette meg
de közben meg a párom cickoit bámulta
nagyon röhejes volt
aztán nagynehezen kinyogte hogy benne van a házirend én hogy tilos a monokini

Eleinte zavart volna. A párom mindenképp tangasban akart jönni nyaralni, de akkor nem engedtem neki. Idén elokerult a téma, mondta hogy elmegy venni 1-2 furdorucit a nyaralasra, és mondtam neki, hogy nyugodtan vegyen tangasat. És nekem is sokkal izgi b volt így nyaralás, meg mondta, hogy neki is nagyon jól esik, hogy megnezték, bokoltak, utana fordultak stb
(Ez egy válasz réka38 üzenetére (2020. 07. 20. hétfő 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 20. hétfő 10:03

miért zavar ha megnézik és a tanga is takar jó sex után lehet hátulról az ajkak látszanak de ha neki jó engedd
(Ez egy válasz fazonpar üzenetére (2019. 11. 20. szerda 07:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 20. szerda 07:15

Anno mondta a párom, hogy szeretne tangas fürdő ruhát, de akkor nem engedtem neki. Mostmar siman engedném, sőt izgatni is, ahogy bámulja. Olyat is sütött el külföldi nyaralason, hogy ledobja a fürdő ruha felsojet. Hat sajnos azt sem engedtem meg. Pedig mostmar ez is izgatna. Hatalmas cickoi vannak, tuti az összes férfi megbamulná
Szép fenekű nőknél kötelezővé tenném! Ami csinos azt nem szabad takargatni! Szerencsére megint divatba jött a strandokon.

Idén már az én párom is tangas fürdőruciban suttette a popsijat
nem is ertem ezelőtt miért nem akartam
izgi volt

Csak tanga