Érdekes, mi lent voltunk egy hetet, es a páromon kívül még 3-4 lány egész héten monokinizett
horvátorszagban is voltunk 5napot, ott a fele strand monokinizett, odébb egy kicsivel még nudizni is tudtunk
kérdés : aki járt már nudin, hogy bírja ki hogy ne álljon fel a farka egész nap?
(Ez egy válasz kipruszov üzenetére (2021. 08. 17. kedd 07:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 17. kedd 07:08

Sziasztok! Egy hét Balaton pipa! Tangás fürdőruha valóban egyre elterjedtebb, bár azért ezek inkább a popsi pofák közé becsúszott bugyik, de igazán izgatók.
Nekem kimaradt jó pár év a Balatonon, de szomorúan konstatáltam, hogy a monokini teljesen megszűnt. Mi lehet ennek az oka?
Nekem kimaradt jó pár év a Balatonon, de szomorúan konstatáltam, hogy a monokini teljesen megszűnt. Mi lehet ennek az oka?
Sziasztok! Egy hét Balaton pipa! Tangás fürdőruha valóban egyre elterjedtebb, bár azért ezek inkább a popsi pofák közé becsúszott bugyik, de igazán izgatók.
Tudom, gyakran használom. Csak a találatok nem voltak meddig megfelelőek. Ma találtam egy oldalt, nem túl vészes árban és kínálat is van szépen. Hátha valakinek jól jön.
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX moderálva! Az oldalon tilos más oldalra mutató linket elhelyezni (Ez egy válasz Nagisa2 üzenetére (2021. 07. 25. vasárnap 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX moderálva! Az oldalon tilos más oldalra mutató linket elhelyezni (Ez egy válasz Nagisa2 üzenetére (2021. 07. 25. vasárnap 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Kép lehetséges?
(Ez egy válasz Nagisa2 üzenetére (2021. 07. 25. vasárnap 21:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 25. vasárnap 21:04

Én az alábbi gyártók termékeit preferálom: wickedweasel, WickedTemptation, tangaland24...
Mi mindig ott vásárolunk.
(Ez egy válasz kivancsiskodok üzenetére (2021. 07. 25. vasárnap 22:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Calzedonia is árul tangás bikinit a neten is.
Én az alábbi gyártók termékeit preferálom: wickedweasel, WickedTemptation, tangaland24...
Gugli a barátod.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 07. 14. szerda 15:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 14. szerda 15:03

Törölt felhasználó (4548172)

Sziasztok!
Hol szerzitek be a tangás fürdőruhákat? Sokat keresgélek neten (vatera, jófogás) de gyakran elkapkodják előlünk. Webáruházakban is nagyon kicsi a kínálat. Se bikinit, se egyrészest nem igen találni tanga fazonban. Ha tudtok megbízható beszerzési forrást (akár varroda is), kérlek jelezzétek vagy itt, vagy üzenetben! Köszi
Hol szerzitek be a tangás fürdőruhákat? Sokat keresgélek neten (vatera, jófogás) de gyakran elkapkodják előlünk. Webáruházakban is nagyon kicsi a kínálat. Se bikinit, se egyrészest nem igen találni tanga fazonban. Ha tudtok megbízható beszerzési forrást (akár varroda is), kérlek jelezzétek vagy itt, vagy üzenetben! Köszi

Szintén féltangás bikini, ami igen előnyösen áll, és szerencsére egyre többen ezt viselik!
Nálunk is csak az játszik
(Ez egy válasz kivancsiskodok üzenetére (2021. 07. 20. kedd 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 20. kedd 12:12

Mostanában csak féltangás bikinit vesz fel, az ami jól is áll neki sztem is. Balcsin sok nő hord tangás bikinit a strandokon, igaz a fiatal csajok nagyrésze csak ezt veszi már fel.
.
Mostanában csak féltangás bikinit vesz fel, az ami jól is áll neki sztem is. Balcsin sok nő hord tangás bikinit a strandokon, igaz a fiatal csajok nagyrésze csak ezt veszi már fel.
(Ez egy válasz cvz456 üzenetére (2021. 07. 17. szombat 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 17. szombat 13:23

Nálatok a högynek igazán kár is lenne mást hordania, ezt a csodás feneket mi sem emelhetné ki jobban.
Nálatok a högynek igazán kár is lenne mást hordania, ezt a csodás feneket mi sem emelhetné ki jobban.
(Ez egy válasz kivancsiskodok üzenetére (2021. 07. 15. csütörtök 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 15. csütörtök 15:43

Neten vettünk mi is, van bőven választék csak ti az olcsó alkalmi vételeket néztétek.
Azt hiszem minden férfi társam nevében mondhatom hogy örömmel látjuk a strandokon hogy újra divatba jött és nem csak a fiatalok veszik fel!
Azt hiszem minden férfi társam nevében mondhatom hogy örömmel látjuk a strandokon hogy újra divatba jött és nem csak a fiatalok veszik fel!
Ma voltunk Kenesén a szabadstrandon. Nem sok hölgyet láttam tangás fürdőruhában szaladgálni, de akit láttam az mind büszke lehetett az alakjára.
(Ez egy válasz kivancsiskodok üzenetére (2021. 07. 15. csütörtök 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 15. csütörtök 15:43

Neten vettünk mi is, van bőven választék csak ti az olcsó alkalmi vételeket néztétek.
Szia, a párom nem rég vett eggyet egy plázában.
Idéntől már a párom is tangásban nyomja, sőt, ritkán, ha olyan helyen vagyunk, felsőt sem vesz fel hozzá
basszus pofátlanul meg szokták bámulni
ez amúgy baromira izgat engem
múltkor sutyorgott nekem, hogy nézzem meg azt a két srácot, hogy nézik... Én mondtam neki, hogy biztos arról beszélnek hogy megdugnának....ebből kiindult egy olyan csevegés, hogy mennyire elvezné ha hárman dugnánk...ezzel persze csak engem húzott, de engem nagyon... Annyira, hogy mondtam neki, hogy most azonnal meg akarom baszni. Kiszaladtunk a mosdóra, és pár perc alatt nagyon megdugtam. Baromi nedves volt

Sziasztok!

Szia. Igen egyetertek, egyre tobb ismet a tangas stilusu vagy tangas also. Ezt tapasztaltam a strandokon mostanaban. Ez pedig ahogy lattam nem kor es alakfuggo rengetegen viselik ujra .
(Ez egy válasz Gurul üzenetére (2021. 06. 27. vasárnap 14:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 27. vasárnap 14:37

Úgy veszem észre idén a strandon látványosan megnőtt a tangás bikiniket, egyberészeseket viselők száma. A legizgalmasabb, hogy szinte minden korosztályban használják és mindenféle testalkatra.
Ducib hölgyeken láttam egyberészest fenekén brazil tanga kialakításban. Nagyon jól állt a viselőjének. Szerencsére a legtöbb hölgy olyan fazont választ ami tényleg jól áll neki. A fiatal korosztalyban szinte már alig látni hagyományos alsót, de pont ma találkoztam egy 50+ éves hölggyel akin olyan magasderekú tanga volt és olyan jól illett hozzá, hogy iszonyat szexi volt. Pedig nem volt mű dolgokkal felturbózva, de sugárzott belőle, hogy jól érzi magát benne.
Szóval hölgyeim bátran tessék megkeresni a megfelelő darabot és kényeztetni vele a férfi nép szemét
Ducib hölgyeken láttam egyberészest fenekén brazil tanga kialakításban. Nagyon jól állt a viselőjének. Szerencsére a legtöbb hölgy olyan fazont választ ami tényleg jól áll neki. A fiatal korosztalyban szinte már alig látni hagyományos alsót, de pont ma találkoztam egy 50+ éves hölggyel akin olyan magasderekú tanga volt és olyan jól illett hozzá, hogy iszonyat szexi volt. Pedig nem volt mű dolgokkal felturbózva, de sugárzott belőle, hogy jól érzi magát benne.
Szóval hölgyeim bátran tessék megkeresni a megfelelő darabot és kényeztetni vele a férfi nép szemét
Tagnap Öszödön nőiesen formás hölgy -bár kisebb mell mérettel- gyönyörű sárga tangás fürdőruciban (csak a bugyi volt sárga)...
Ott hajolgatott, guggolt, "kutya-pózban" pakolászott a pléden...
Hát, mit ne mondjak...
Odébb egy fiatalabb lány, egybe-részes fehér fürdőruciban! (Bár ő talán annyira fiatal volt, hogy említeni sem szabad, de csinos volt!)
Ott hajolgatott, guggolt, "kutya-pózban" pakolászott a pléden...
Hát, mit ne mondjak...
Odébb egy fiatalabb lány, egybe-részes fehér fürdőruciban! (Bár ő talán annyira fiatal volt, hogy említeni sem szabad, de csinos volt!)