Volt időm a Balatonon nyaralni egy hetet.egy épkézláb lányt,hölgyet,asszonyt nem lehetett látni.a fiatal lányok erőltetik a tangás bikinit de minek .nem tudom az elhízott narancsbőrös seggükre szégyen hogy néznek ki.30fetti anyukák beletörődve a dolgokba katasztrófa mi van
Fiatal lányokon nagyrészt csak tangát látni és szerencsére a középkorú nők is fel merik már venni, de akinek nem áll jól az ne erőltesse mert ellentkező hatást vált ki vele mint szeretné!
Idei szezonban is sok a tangás fürdőruhát viselő. Külön tetszik, hogy idősebb korosztály, több gyermekes anyukák is is bátran viselik. Akinek jól áll, jól teszi.
A párom tangában szoktott lenni szeretem amikor megnézik
szokott direkt leejteni valamit

Engem izgatna ha a feleségem tangásban jönne a strandra.anno volt egy majdnem tangás bikiniben.abban is nagyon szexi volt.
Szerencsénkre újra divat a tangás bikini, fiatal lányoknál már szinte alap. Nálunk most a féltangás bikini lett a kedvenc, az is tud ugyan úgy izgató lenni mint a cérna tanga!
Most már simán felveszi a strandra ezeket.

Most már simán felveszi a strandra ezeket.
Legkésőbb 1-2 hónap múlva fogok feltölteni pár képet róla.
(Ez egy válasz cvz456 üzenetére (2022. 03. 19. szombat 23:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 19. szombat 23:39

A képeket, videókat nézve, biztos nagyon csinos lesz benne
Esetleg 1-2 képet tesztek majd fel?

A képeket, videókat nézve, biztos nagyon csinos lesz benne
Esetleg 1-2 képet tesztek majd fel?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 11. péntek 10:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 11. péntek 10:10

Törölt felhasználó (4157932)

Párom rendelt magának egy brazil tangát a héten. Már régebb óta szeretett volna, csak nem volt megelégedve az alakjával. De a január óta tartó étrend váltás meghozta az eredményt.
Izgat a gondolat, hogy nyáron majd hányan fogják megnézni a strandon.

Párom rendelt magának egy brazil tangát a héten. Már régebb óta szeretett volna, csak nem volt megelégedve az alakjával. De a január óta tartó étrend váltás meghozta az eredményt.
Izgat a gondolat, hogy nyáron majd hányan fogják megnézni a strandon.

ugyanez itt is...
régen még takargattam ma már felizgat ha nézik...(és jül is néz ki...)
(Ez egy válasz andrew88 üzenetére (2021. 09. 16. csütörtök 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 16. csütörtök 10:19

Amúgy az a vicc, hogy a kapcsolatunk elején mikor mondta a párom, hogy tangás fürdőruhát szeretne, nem engedtem neki. Most meg nagyon felizgat hogy megbámulják
Nálam is így van ez..
Egész nap áll ...Ha sikerül, sajnos csak egy évben egyszer, megpróbálunk a feleségemmel messzebbre menni nyaralni. Ilyenkor olyan strandot próbálok keresni ami nem zsúfolt és nudizni is lehet. Mivel ez nem egy gyakori dolog nagyon felizgat, ha néznek minket, és az is ha mi látunk szép dolgokat.
(Ez egy válasz andrew88 üzenetére (2021. 08. 19. csütörtök 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 19. csütörtök 08:08

Hát nudizás közben MAJDNEM egész nap állt a farkam... Engem rohadtul izgat, ha néznek, már attól feláll + hogy a páromat nézik + a többi szép, meztelen test. Az öregekkel nem foglalkoztam
Csodás nő isteni gyönyörű a szőrös puncija.
(Ez egy válasz istike13 üzenetére (2021. 09. 14. kedd 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 14. kedd 20:41

Mi külföldön a nudit részesítjük előnyben, itthon tangát hord a párom és gyakran monokinizik ha kicsit félre tudunk húzódni. A popsija és a cicijei 40 közelében is nagyon szemrevalóak még

Amúgy az a vicc, hogy a kapcsolatunk elején mikor mondta a párom, hogy tangás fürdőruhát szeretne, nem engedtem neki. Most meg nagyon felizgat hogy megbámulják
Gyönyörű szőrös pinája van!
(Ez egy válasz istike13 üzenetére (2021. 09. 14. kedd 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Mi külföldön a nudit részesítjük előnyben, itthon tangát hord a párom és gyakran monokinizik ha kicsit félre tudunk húzódni. A popsija és a cicijei 40 közelében is nagyon szemrevalóak még

Nagyon helyes! Jó csaj lehet a párod, meg vagány! Adhatna leckéket a többi nőnek!

(Ez egy válasz Lacika74 üzenetére (2021. 09. 13. hétfő 10:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 13. hétfő 10:51

Ez a baj mindenki külföldön hord tangát, ithon mitől félnek a nők.
Ez a baj mindenki külföldön hord tangát, ithon mitől félnek a nők.
(Ez egy válasz Aragon üzenetére (2021. 09. 10. péntek 08:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 10. péntek 08:32

Mi minden évben külföldi nyaraláson csak tanga és monokini minden alkalommal, itt M.országon már nem, jó pár éve.
Mi minden évben külföldi nyaraláson csak tanga és monokini minden alkalommal, itt M.országon már nem, jó pár éve.
Egyébként szerencsére a fiatalok jelentős része tangában van a strandokon
imádom

Nem rossz értelemben írtam. Úgy értettem, őket nem bámulom meg
(Ez egy válasz Lacza5409 üzenetére (2021. 08. 24. kedd 15:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 24. kedd 15:48

Mi az, hogy az öregekkel nem foglalkozom? Te nem is biztos, hogy leszel "öreg", de ha mégis? Más lesz a véleményed