Ma kimegyünk a Palatinusra, és a tangás fürdőruháját készítette elő
A fotóid láttán bizton állíthatom, ez a tökéletes válasz!
(Ez egy válasz Hedopár üzenetére (2024. 07. 15. hétfő 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 15. hétfő 14:50

Kizárólag csak tangát hordok ha olyan helyen vagyok, de inkább naturista strandon vagyok.
Kizárólag csak tangát hordok ha olyan helyen vagyok, de inkább naturista strandon vagyok.
Szerintem a tangas fürdőruha popsi méret független. Egyszerűen ha szépen all, akkor nagyon izgalmas tud lenni. Sokkal inkább a forma határozza meg, mintsem a méret. Láttam (sőt otthon és a nyaralások alkalmával is látok ) már pró és kontra helyzeteket vagyis hiába a szép popsi, ha nem all jól rajta egyszerűen. Hála istennek otthon a pró érv van, pedig nem pici a popo

Imádom hogy újra divatba jött, mindenki örömére szinte! Viszon csak az vegyen fel akinek tökéletes a feneke és a bőre is!!! Nagyon kiábrándító ha egy lapos fenekű vagy túlsúlyos hord ilyet, esetleg pattanásos a feneke.
szia megnéznék szívesen egy képsorozatot rólad tangában
(Ez egy válasz Emese34 üzenetére (2024. 05. 10. péntek 07:37), amit ide kattintva olvashatsz)
csak csajon legyen...

Horvátban a nagy többség csak abban volt, van jelenleg.
Párom is csak tangát hord.
Rengeteg van tangás fürdőrucis hölgy pld a Balcsi is tele velük
szerintem teljesen jó, imádom mozizni a lányokat, nőket ilyenbe, nyilván a biszexualitásom miatt, hétvégén volt szerencsém

Nagyon szeretem !!!!
A párom tavaly vett magának tangás fürdőruhát. Még csak 2x volt rajta, wellnessen. Neki is nagyon tetszett, hogy a pasik utána fordulnak, engem talán mégjobban izgatott. Mielőtt osszejottunk csak tangás fürdőruhái voltak, és miattam vett sima bikiniket. Nem akarta előttem viselni a tangásat, mert tartott tőle mit szólok... Aztán vettem neki egy fél tangás bikinit meglepiből, és akkor ledobbenve kérdezte, hogy ezt felveheti? Akkor beszéltük ezt át, mondtam neki hogy én sosem tiltottam
rendelt is magának kb azonnal egy nagyon szexi tangás bikinit

szintén én is imádom akár fehérnemű akár fürdőruci, de van pár micro bikinim is ,
-ez utóbbiakat is
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 01. péntek 05:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 01. péntek 05:57

Törölt felhasználó (4727119)

Nagyon szeretem a tangát, minden formában.
A mi sztorink a tangás fürdőruhával: inkább csak féltanga bikinit vett fel a feleségem a nyaraláskor. Láttam megnézik benne , nem zavart inkább tetszett ,hogy megbámulják. Készítettünk képeket a fürdőben ahol voltunk. Itthon a képek visszanézésekor láttuk meg ,hogy egyszerre 3 pasi csorgatja a nyálát . Különböző korosztály kb 25-50 közöttiek.
Nagyon szeretem a tangát, minden formában.
De tök jó lenne ha a párotomról.is feldobnátok ide egy képet hgy mi is láthassuk ahgy viselik a fürdőrucit

Ma egy boltban vásároltam igazából lényegtelen dolgot. A kiszolgáló hölgy egy (bocsánat) tucat típusú plázás eladó lány volt. Ellenben amikor leguggolt előttem valami alsó fiókban kotorászva és lecsúszott a nadrágja, akkor parádés látványt nyújtott az a tangás félfenék és csípő. És láss csodát, ettől a pillanattól a lány a szememben óriásit változott. Még hogy nem a ruha teszi az embert! Bocsánat az off-ért ha nem fürdőruháról beszéltem.
Szia!Te is nagyon dögös nő vagy!
(Ez egy válasz Manna Ventura üzenetére (2023. 11. 29. szerda 07:21), amit ide kattintva olvashatsz)