sajnos a fiatal csajok egy 2-3 éve nagyon leszoktak a tangás alsóról. helyette azt látom, hogy a 40 feletti nők egyre inkább hordják, sok esetben a simát gyűrik, elhízott narancsbőrös fenekük közé. nem értem a fiatalok miért nem mutatják meg azt ami szép?!
Igazad van, bár én a simára is azt mondom, hogy vadító, nekem az jön be jobban...és a nyoma is szexi.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 09. 21. kedd 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 09. 21. kedd 12:26

Törölt felhasználó (732164)

Számomra mindkettő ugyanolyan szexi! A sima esetében nagyon jól megmarad a fürdőruci nyoma, ami - mint már előbb írtam is - nagyon izgatja a pasimat! És nekem is tettszik, ha pl. tükörben vagy fotón megnézem a fenekemet! A zsinór pedig egyszerűen vadító szerintem! Olyan "látod, már csak ezt a picit kell letépni rólam" típusú! Mondhatnám úgy is, hogy "kurvás"!

nekem valahogy mind a kettő bejön, apropó, ez nem fenékforma függő?
Mondjuk az is igaz, hogy a zsinorost könyebben el lehet távolítani az útból, pláne ha megköthetős
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 09. 21. kedd 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 09. 21. kedd 12:26

Mondjuk az is igaz, hogy a zsinorost könyebben el lehet távolítani az útból, pláne ha megköthetős

Törölt felhasználó (732164)

Számomra mindkettő ugyanolyan szexi! A sima esetében nagyon jól megmarad a fürdőruci nyoma, ami - mint már előbb írtam is - nagyon izgatja a pasimat! És nekem is tettszik, ha pl. tükörben vagy fotón megnézem a fenekemet! A zsinór pedig egyszerűen vadító szerintem! Olyan "látod, már csak ezt a picit kell letépni rólam" típusú! Mondhatnám úgy is, hogy "kurvás"!

Sajnos kimaradt egy variáció, amikor nincs is fürdőruci.
Mi a nudira szavazunk ! Attól sem szebb, sem kényelmesebb nincsen.

ezt teljesen megértem, de az nem ez a topic
itt max a monokini tangával ami az egyik leg merészebb, pláne ha átlátszó is az a tanga
(Ez egy válasz videkipar üzenetére (2010. 09. 22. szerda 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 09. 22. szerda 12:59

Sajnos kimaradt egy variáció, amikor nincs is fürdőruci.
Mi a nudira szavazunk ! Attól sem szebb, sem kényelmesebb nincsen.

Akkor egy ilyenre voksolunk. Monokini láthatatlan tangával.
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2010. 09. 22. szerda 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 09. 22. szerda 13:05

ezt teljesen megértem, de az nem ez a topic
itt max a monokini tangával ami az egyik leg merészebb, pláne ha átlátszó is az a tanga

tényleg, milyen lehet egy átlátszó szilikon tanga?
(Ez egy válasz videkipar üzenetére (2010. 09. 22. szerda 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Nézzed meg a feltöltött képeinket. Anélkül ki sem mozdulunk otthonról, a párom folyton ilyet visel.
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2010. 09. 22. szerda 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)

na ez a téma is félretéve a jövő tavaszi melegig

Ez a topik ennyire halott?
Lassan már felvehetik a csajok! Nemsokára nyár! Sajnos egyre ritkábban lehet hozzájutni! A volt csajom is nagyon nehezen szerezte be anno! Aki felveszi, azért veszi fel, hogy megnézzék a fenekét és ez a tudat izgatja!
Én a nyáron könnyen be tudtam szerezni, szeretem és a pasik is!
egyszer majd láthatjuk mi is?
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 02. 20. vasárnap 15:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 02. 20. vasárnap 15:59

Törölt felhasználó (453592)

Én a nyáron könnyen be tudtam szerezni, szeretem és a pasik is!
Nem csodálom, hogy halott a tipok, ki a fenének kell tanga, nélküle sokkal jobb.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 01. 11. kedd 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 01. 11. kedd 08:31
Törölt felhasználó (8298)

Ez a topik ennyire halott?
Hat igen!! foleg ha sotetben veszi fel es veletlenul a hatulja-(madzag)-kerul elore!! micsoda blamazs!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 02. 20. vasárnap 23:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 02. 20. vasárnap 23:29

Törölt felhasználó (141068)

Nem csodálom, hogy halott a tipok, ki a fenének kell tanga, nélküle sokkal jobb.
Fürdőruha nélkül tényleg sokkal jobb
Ha mgis textiles helyre megyünk akkor kizárólag tanga van a páromon, és tényleg nem egyszerű mostanában beszerezni.

egyébként néha az se semmi, ha a sima textiles strandon az oldalt megkötős tanga "vééletlenül" kioldódik

Sziasztok!
A feleségem kizárólag tangabugyit hord a strandon.Tavaly nyáron szerettem volna venni neki 1 másikat,végig jártam a Balaton partot,de sehol nem kaptam.Azt mondták minden üzletben,hogy nincs rá igény,ezért nem forgalmazzák!Úgy hogy nem tudom hol fogom beszerezni neki.....!?
A feleségem kizárólag tangabugyit hord a strandon.Tavaly nyáron szerettem volna venni neki 1 másikat,végig jártam a Balaton partot,de sehol nem kaptam.Azt mondták minden üzletben,hogy nincs rá igény,ezért nem forgalmazzák!Úgy hogy nem tudom hol fogom beszerezni neki.....!?
lehet, hogy az itteni szexshop ban is találsz...
(Ez egy válasz valentinpár üzenetére (2011. 02. 25. péntek 08:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 02. 25. péntek 08:25

Sziasztok!
Ha ott napozol ahol én, akkor biztosan.
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2011. 02. 20. vasárnap 17:01), amit ide kattintva olvashatsz)