pàrom molett és hàt aki értékeli a nagy segget értékeli majd kéne egy igazi tanga
Mi is inkább külföldön használjuk ami itthon merésznek tűni.
Meg is őrülök tőle mikor a vízbe bent van velem.
Meg is őrülök tőle mikor a vízbe bent van velem.

izgato lehetett az is
(Ez egy válasz louies üzenetére (2019. 09. 22. vasárnap 11:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 22. vasárnap 11:56

Szép is az ami szép!!
Gratulálok!
Nekem is nagy élmény volt mikor a feleségem seggén még a barátnője szeme is meg akadt!
Meg csapkodta, és meg jegyezte, hogy milyen szép popóka!!
Gratulálok!
Nekem is nagy élmény volt mikor a feleségem seggén még a barátnője szeme is meg akadt!

Szép is az ami szép!!
Gratulálok!
(Ez egy válasz szexamindenemff üzenetére (2019. 09. 22. vasárnap 11:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 22. vasárnap 11:41
Gratulálok!

mi csaltunk a balatonon a nyàron, sehol nem talàltunk tangàsat, igy vettünk olyat ami kisebb hàtul de nem féltangàs, tul sokat fedett. ekkor talàltam hordja forditva, ugy lett kisebb hàtul egy fél tangànàl is, nagyon nézték a pàrommat a férfiak, élvezte
mi csaltunk a balatonon a nyàron, sehol nem talàltunk tangàsat, igy vettünk olyat ami kisebb hàtul de nem féltangàs, tul sokat fedett. ekkor talàltam hordja forditva, ugy lett kisebb hàtul egy fél tangànàl is, nagyon nézték a pàrommat a férfiak, élvezte
Ha beszereztétek, tölthetnél fel pár fotót, biztosan sokan örülnének.
(Ez egy válasz smalldevil üzenetére (2015. 07. 13. hétfő 13:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszönöm
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 07. 12. vasárnap 16:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 07. 12. vasárnap 16:20
Törölt felhasználó (423916)

Szia! A wickedweasel.com-ot vagy a corina fashiont tudom ajánlani
Szia! A wickedweasel.com-ot vagy a corina fashiont tudom ajánlani
(Ez egy válasz smalldevil üzenetére (2015. 07. 10. péntek 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 07. 10. péntek 16:00

Sziasztok én szeretnék venni a páromnak egyrészes tangás fürdő ruhát de üzletben nincs és neten sem nagyon találni tudna valaki esetleg segíteni ?
Sziasztok én szeretnék venni a páromnak egyrészes tangás fürdő ruhát de üzletben nincs és neten sem nagyon találni tudna valaki esetleg segíteni ?
En is....nagyon jo
Itt a strandszezon! Ki napfürdőzött tangában? Mi igen!
Nem csodálom van mit bámulni rajtad gyönyörű vagy
(Ez egy válasz pina noire üzenetére (2014. 11. 30. vasárnap 10:46), amit ide kattintva olvashatsz)

én is
(Ez egy válasz Aragon üzenetére (2014. 12. 03. szerda 06:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 12. 03. szerda 06:29

Szeretem megnézni és szeretem ha megnézik a párrom, mindkettő izgalmas
Szeretem megnézni és szeretem ha megnézik a párrom, mindkettő izgalmas
(Ez egy válasz pina noire üzenetére (2014. 11. 30. vasárnap 10:46), amit ide kattintva olvashatsz)
én is így vagyok, bár néha nagyon "boratos" benne a zacsim, de akinek nem tetszik, ne nézze

az én párom már csak tangás fürdőbugyit hord
Csatlakozom! Imádom a tangát és szeretem, ha megbámulnak.
ha csak az hordná akinek jól áll akkor semmi gond
mint említettem elsőre féltékenységet váltott ki, de utána nagyon felizgatott...
(Ez egy válasz Aragon üzenetére (2013. 12. 15. vasárnap 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 15. vasárnap 15:02

Nagyon izgalmas, mikor bámulják a csajodat, persze én is megnézem a konkurenciát

Nagyon izgalmas, mikor bámulják a csajodat, persze én is megnézem a konkurenciát
(Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2013. 12. 14. szombat 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 14. szombat 14:06

eleinte meglepődtem, sőt nem is tetszett mikor a barátnőm tangában jött strandra, sőt monokinizett is, de aztán felizgultam tőle, hogy sóvárogva nézik