De irigylem ezt az (alsó)szomszédot!
(Ez egy válasz Mivagyunk79 üzenetére (2025. 05. 09. péntek 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 09. péntek 13:24

Mi karàcsonykor felhívtuk az alsószomszèdot koccintásra,akivel amúgy is nagyon jó a kapcsolatunk,biszex 3-as lett a vège.(Mi sem gondoltuk,hogy nyitott rà)
Az szamit ha tarsberlo volt? Palyakezdokent es egy ideig kozosen bereltunk hazat. Rajtunk kivul ket srac lakott a hazban, az egyikre rendszeresen rajart az asszony. :P
Szomszédasszonnyal
volt rá pár példa, izgis a dolog. Persze maximális diszkrécióval kizárólag

A szomszéd lány vete el a szüzességemet. Fél év múlva a 3 házzal arrébb lakó 30 plusszos szomszéd asszony tanított a szexre. Volt feleségemet először az akkori szomszéd asszonyunkal csaltam meg.
Izgalmas lehetett!
(Ez egy válasz Mivagyunk79 üzenetére (2025. 05. 09. péntek 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 09. péntek 13:24

Mi karàcsonykor felhívtuk az alsószomszèdot koccintásra,akivel amúgy is nagyon jó a kapcsolatunk,biszex 3-as lett a vège.(Mi sem gondoltuk,hogy nyitott rà)
Pedig egy jó szomszéd álltalában kéznél van.
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2025. 05. 08. csütörtök 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 08. csütörtök 12:53

Én még nem csináltam de van egy nagyon aranyos szomszédom aki már évek óta könyörög, hogy legalább egy kicsit engedjem magam

Megvolt már...

Így igaz.
Mindig segít, ha barkácsolni kell valamit
(Ez egy válasz Riggs üzenetére (2025. 05. 27. kedd 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó pár éve történt, úgy döntötünk dugunk egy párat a szomszéd asszonyal. A pár dugás bol jó pár évlet, konkrétan 6 évet keféltünk együt.
Egyszer , de megbeszéltük, hogy ennyi volt. Azóta is jóban vagyunk.
Szívesen , bár mikor, Főleg ha természetben rendezi a szomszédasszon a restanciát.
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2025. 05. 29. csütörtök 20:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Fiatalon kb 20 évesen jó párszor lefeküdtem a szomszédommal. Egy ideje össze jártunk már amikor a férje rajtakapott minket és sajnos el is váltak. A lánnyal (azóta már több gyermekes anya) azóta is jóban vagyunk mint barátok, de amikor épp összeveszik a mostani pasijával néha bejelentkezik azóta is. Viszont én kb 8 éve már nem használom ki a lehetőséget.
A páromnak 18évesen volt viszonya a 23évvel idősebb, nős szomszédjukkal. Öt évig tartott ez a kapcsolat, ami már átnyúlt a házasságunk idejére is. Miután lebuktak volt, hogy hármasban is csináltuk, de legtöbbet kettesben voltak. Jó fej pasi volt, színesítette az életünket.
Én nem, de szomszéd feleségét nagyon megdugnám. Bomba a csaj
Az új szomszédasszonyt odaköltözésük utàn a harmadik napon megbasztam a férje előtt.Ennek több mint 20éve azóta is dugjuk a férjével,és nem untuk meg,jó a pinàja még most is ,imàdja a nagy lőcsömet