Tegnapi ceglédi naturista fürdő volt nagyon szuper!
Volt....
(Ez egy válasz agermi üzenetére (2025. 05. 24. szombat 12:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Meséljetek... Házibuli, vagy Majomba voltatok?
(Ez egy válasz Swingertitok üzenetére (2025. 05. 25. vasárnap 07:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Hétvégén Szegeden a Majmon kívül sexbuli?
Engem érdekelne!
(Ez egy válasz Szeged81 üzenetére (2025. 05. 30. péntek 10:42), amit ide kattintva olvashatsz)
A 3 majomban félre értés ne essék nem mindig van buli .
A létszám átlagban 10 fő körüli.Tehát aki elmegy ne nagy durranásra számítson.
Azért 20 fő alatt nem szoktak lenni a klubban... Mi ha nem is rendszeresen, de sűrűn járunk..
(Ez egy válasz TempoX üzenetére (2025. 05. 30. péntek 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 30. péntek 15:34

A 3 majomban félre értés ne essék nem mindig van buli .
Azert most éjjel is többen voltunk a Három Majomba mint 20 fő. Jó volt.
Mi sokat gondolkodunk Szegeden mert közel van, de annyira fura, hogy mindég sokan vannak de innen talán csak ti, és állandóan ellentétes infó jön itt a topicban , hogy 10en vagy 30an voltak.
(Ez egy válasz Szeged81 üzenetére (2025. 06. 01. vasárnap 09:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 01. vasárnap 09:40

Azert most éjjel is többen voltunk a Három Majomba mint 20 fő. Jó volt.
Sziasztok. Néhányan csináltunk egy csoportot, volt is talán kettő buli, de nem tudtuk/tudjuk bővíteni a kört. Ennek több oka is van. Egyrészt nem nagyon jelentkeztek, másrészt, aki jelentkezett annyira anonim akart maradni hogy nagyjából semmit nem árult el magáról és a meglévő zárt csoportba sem akart csatlakozni, nehogy felismerjék. Persze érthető ez is, de sajnos mivel nem profitorientált a dolog, így csak valós, valóban a buliba meg is érkező emberekkel lehet érdemben fenntartani a dolgot, különben a drága helyszínbérlés és a szintén nem olcsó étel, ital, valakinek nagy költséget generál. Szóval a csoport megvan, de nem aktív jelenleg.
Mi is járunk a Három Majomba...
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (2025. 06. 01. vasárnap 10:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 01. vasárnap 10:44

Mi sokat gondolkodunk Szegeden mert közel van, de annyira fura, hogy mindég sokan vannak de innen talán csak ti, és állandóan ellentétes infó jön itt a topicban , hogy 10en vagy 30an voltak.
Mert ez csak reklám......
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (2025. 06. 01. vasárnap 10:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 01. vasárnap 10:44

Én is erre a következtetésre jutottam, ezért kérdeztem, hátha más is megfordul ott.
(Ez egy válasz Swingertitok üzenetére (2025. 06. 02. hétfő 07:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen azt tudjuk hogy mint Swingertitok pár ti szerveztek magán partikat is szerveznétek, mert minket is megkerestetetek már ezzel kapcsolatban, amivel nincs is bajunk, mert mennénk is.... Csak sose jön össze nektek.... Valamiert.... És hát akkor marad erre a nagy városra egy Swinger Klub... Merthát kell, ezt jól mutatta a szombati buli is a majomba..... Az hogy nektek meg nem jön össze, meg hogy miert nem tudjuk.... De dolgozzatok rajta es elmegyünk igerjük... Mert mi nem csak, swingert szeretjük hanem ennek is élünk...
(Ez egy válasz Swingertitok üzenetére (2025. 06. 02. hétfő 07:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Azért erdemes más rovatot is megnezni itt a G. G n ami del alföldhöz /swingerhez kapcsolodik és ott lehet látni hogy innen sokan járnak /járunk ki a 3 M be
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (2025. 06. 02. hétfő 08:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 02. hétfő 08:22

Én is erre a következtetésre jutottam, ezért kérdeztem, hátha más is megfordul ott.
Mi újság Algyői nudin? Hétvégén van nálunk tervben
Pénteken kezdődik a Deyavu fesztivál.
Aki ismer minket, tudja mit jelent utana az Újszegedi liget.....
Aki ismer minket, tudja mit jelent utana az Újszegedi liget.....
Sziasztok, tudtok Szegeden jó szabadtéri helyet, csendes, eldugott. Kinek mi vált be, hol csináltátok?
Sziasztok. Ez minket is érdekelne ha valaki tud ilyet!
(Ez egy válasz CoupleGirl üzenetére (2025. 06. 05. csütörtök 10:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 05. csütörtök 10:07

Sziasztok, tudtok Szegeden jó szabadtéri helyet, csendes, eldugott. Kinek mi vált be, hol csináltátok?
A ligetben a kutyafuttatónál volt ma éjjel is naturszeged pár. Sikerült is meglesnem őket a megzavarásuk nélkül . Élmény volt a látvány