Köszönjük a "diszkrét" jelenlétet az újszegedi ligetbe
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 06. 09. hétfő 01:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 09. hétfő 01:07
Törölt felhasználó (3872492)

A ligetben a kutyafuttatónál volt ma éjjel is naturszeged pár. Sikerült is meglesnem őket a megzavarásuk nélkül . Élmény volt a látvány
Ez hol volt pontosan? Mert én pontban éjfélkor ott voltam, de egy teremtett lelket nem láttam. Illetve igen, mert még bolyongott ott pár pasi a környéken, keresve valamit/valakit.
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 06. 09. hétfő 01:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 09. hétfő 01:07

A ligetben a kutyafuttatónál volt ma éjjel is naturszeged pár. Sikerült is meglesnem őket a megzavarásuk nélkül . Élmény volt a látvány
Tegnap nem éjfélkor volt...
(Ez egy válasz chatr5 üzenetére (2025. 06. 09. hétfő 10:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 09. hétfő 10:10

Ez hol volt pontosan? Mert én pontban éjfélkor ott voltam, de egy teremtett lelket nem láttam. Illetve igen, mert még bolyongott ott pár pasi a környéken, keresve valamit/valakit.
Hanem, mikor volt kint a nauturpár a ligetben? És te kajak lattad hogy tolják ott kint a parkban mindenki előtt?
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 06. 09. hétfő 10:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 09. hétfő 10:18

Tegnap nem éjfélkor volt...
23 óra után és igen láttam őket akció közben de nem volt ott rajtunk kívül senki. Néha egy két ember kívül elsétált de addig megálltak...
(Ez egy válasz szegedi feleség üzenetére (2025. 06. 09. hétfő 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 09. hétfő 15:55

Hanem, mikor volt kint a nauturpár a ligetben? És te kajak lattad hogy tolják ott kint a parkban mindenki előtt?
Tavaly is csináltak ilyet a ligetben ez a pár, azert nem semmi, van benne biztos egy kis plusz de mereszseg is. És most hol hirdeték meg hogy hol lesznek meg mikor? Mert akkkr te tudtál róla
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 06. 09. hétfő 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 09. hétfő 15:58

23 óra után és igen láttam őket akció közben de nem volt ott rajtunk kívül senki. Néha egy két ember kívül elsétált de addig megálltak...
Itt is írták, illetve Facebook on is....
(Ez egy válasz szegedi feleség üzenetére (2025. 06. 09. hétfő 16:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 09. hétfő 16:03

Tavaly is csináltak ilyet a ligetben ez a pár, azert nem semmi, van benne biztos egy kis plusz de mereszseg is. És most hol hirdeték meg hogy hol lesznek meg mikor? Mert akkkr te tudtál róla
Szegediek tartsunk össze
Az újszegedi liget ilyen pl. De a Szőke Tisza roncs mellett is lehetett régebben. Akkor még nem volt kivilágítva, de rég jártam arra, nincs infóm, hogy mostanában milyen. Párszor a lapos is megvolt.
(Ez egy válasz CoupleGirl üzenetére (2025. 06. 05. csütörtök 10:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 05. csütörtök 10:07

Sziasztok, tudtok Szegeden jó szabadtéri helyet, csendes, eldugott. Kinek mi vált be, hol csináltátok?
Sziasztok! A héten 14-én szombaton is készültök esetleg a 3 Majom és az ÖKM69 közös bulijába? Egy általam is kedvelt hely a szatymazi klub, mindig szívesen gondolok vissza az ottani emlékekre!
Sajnos nekem lokáció szempontjából eléggé távol esik, így mostanában ritkábban fordulok meg arra, de az egyedi Török fürdője és makulátlan tisztásága mindig is megkülönböztette!
Remélem összefutunk!
(Ez egy válasz naturszeged üzenetére (2025. 06. 02. hétfő 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 02. hétfő 14:11

Igen azt tudjuk hogy mint Swingertitok pár ti szerveztek magán partikat is szerveznétek, mert minket is megkerestetetek már ezzel kapcsolatban, amivel nincs is bajunk, mert mennénk is.... Csak sose jön össze nektek.... Valamiert.... És hát akkor marad erre a nagy városra egy Swinger Klub... Merthát kell, ezt jól mutatta a szombati buli is a majomba..... Az hogy nektek meg nem jön össze, meg hogy miert nem tudjuk.... De dolgozzatok rajta es elmegyünk igerjük... Mert mi nem csak, swingert szeretjük hanem ennek is élünk...
Szia.
Nekünk a Majom teljesen megfelelő mindenféle szempontból és itt van a közleben.
ÖKM buli? Az az ami újság régen volt?
Szőke Tisza mar nem ott Tápénál, a Lapos be lett kamerazva őr is van, egyedül a liget ami számítasba jöhet
(Ez egy válasz grimthereaper üzenetére (2025. 06. 09. hétfő 17:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 09. hétfő 17:29

Az újszegedi liget ilyen pl. De a Szőke Tisza roncs mellett is lehetett régebben. Akkor még nem volt kivilágítva, de rég jártam arra, nincs infóm, hogy mostanában milyen. Párszor a lapos is megvolt.
Igen, valami hasonló!
Egy régi, új formában......
(Ez egy válasz Szeged81 üzenetére (2025. 06. 09. hétfő 20:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 09. hétfő 20:17

Szia.
Szia,köszönjük igen olvastuk hogy lesz a Majomba valami új buli, a neve is jól hangzik.....
Komoly buli lesz szombaton a 3 M ban Szatyin most nezem, még egy felnőtt fimes is lesz a sztárvendég.
Szívesen!
Rajtunk nem múlik majd és biztos vagyok benne, hogy a 3 M tulajdonosai is hozzáadják, amit ők tudnak és biztosítják nekünk a helyszínt, meg a körülményeket a kikapcsolódáshoz!
(Ez egy válasz naturszeged üzenetére (2025. 06. 10. kedd 10:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 10. kedd 10:24

Szia,köszönjük igen olvastuk hogy lesz a Majomba valami új buli, a neve is jól hangzik.....

Komoly buli lesz szombaton a 3 M ban Szatyin most nezem, még egy felnőtt fimes is lesz a sztárvendég.
Rendben... Mire számíthatunk az est folyamán a Majomba? Lesz műsor? Vagy csatlakozni is lehet a hölgyhöz?
(Ez egy válasz EnJoyMiskolc üzenetére (2025. 06. 10. kedd 21:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 10. kedd 21:58

Szívesen!
Rajtunk nem múlik majd és biztos vagyok benne, hogy a 3 M tulajdonosai is hozzáadják, amit ők tudnak és biztosítják nekünk a helyszínt, meg a körülményeket a kikapcsolódáshoz!

A felnőtt filmes csaj rendkívül közvetlen, finoman szólva is szeret a középpontban lenni. Igen, lesz lehetőség "csatlakozásra" akár mindkét nem irányából!
És szerény véleményem szerint, még a bátortalanabb pasik sem érezhetik majd magukat biztonságban ezen az estén!
(Ez egy válasz naturszeged üzenetére (2025. 06. 11. szerda 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 11. szerda 13:10

Rendben... Mire számíthatunk az est folyamán a Majomba? Lesz műsor? Vagy csatlakozni is lehet a hölgyhöz?
Hol lehet megtalálni a 3M programját illetve galériát,hogy lássuk, milyen a hely?