Itt is írták, illetve Facebook on is....
(Ez egy válasz szegedi feleség üzenetére (2025. 06. 09. hétfő 16:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 09. hétfő 16:03

Tavaly is csináltak ilyet a ligetben ez a pár, azert nem semmi, van benne biztos egy kis plusz de mereszseg is. És most hol hirdeték meg hogy hol lesznek meg mikor? Mert akkkr te tudtál róla
Tavaly is csináltak ilyet a ligetben ez a pár, azert nem semmi, van benne biztos egy kis plusz de mereszseg is. És most hol hirdeték meg hogy hol lesznek meg mikor? Mert akkkr te tudtál róla
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 06. 09. hétfő 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 09. hétfő 15:58
Törölt felhasználó (3872492)

23 óra után és igen láttam őket akció közben de nem volt ott rajtunk kívül senki. Néha egy két ember kívül elsétált de addig megálltak...
23 óra után és igen láttam őket akció közben de nem volt ott rajtunk kívül senki. Néha egy két ember kívül elsétált de addig megálltak...
(Ez egy válasz szegedi feleség üzenetére (2025. 06. 09. hétfő 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 09. hétfő 15:55

Hanem, mikor volt kint a nauturpár a ligetben? És te kajak lattad hogy tolják ott kint a parkban mindenki előtt?
Hanem, mikor volt kint a nauturpár a ligetben? És te kajak lattad hogy tolják ott kint a parkban mindenki előtt?
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 06. 09. hétfő 10:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 09. hétfő 10:18

Tegnap nem éjfélkor volt...
Tegnap nem éjfélkor volt...
(Ez egy válasz chatr5 üzenetére (2025. 06. 09. hétfő 10:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 09. hétfő 10:10

Ez hol volt pontosan? Mert én pontban éjfélkor ott voltam, de egy teremtett lelket nem láttam. Illetve igen, mert még bolyongott ott pár pasi a környéken, keresve valamit/valakit.
Ez hol volt pontosan? Mert én pontban éjfélkor ott voltam, de egy teremtett lelket nem láttam. Illetve igen, mert még bolyongott ott pár pasi a környéken, keresve valamit/valakit.
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 06. 09. hétfő 01:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 09. hétfő 01:07

A ligetben a kutyafuttatónál volt ma éjjel is naturszeged pár. Sikerült is meglesnem őket a megzavarásuk nélkül . Élmény volt a látvány
Köszönjük a "diszkrét" jelenlétet az újszegedi ligetbe
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 06. 09. hétfő 01:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 09. hétfő 01:07

A ligetben a kutyafuttatónál volt ma éjjel is naturszeged pár. Sikerült is meglesnem őket a megzavarásuk nélkül . Élmény volt a látvány
Sziasztok. Ez minket is érdekelne ha valaki tud ilyet!
(Ez egy válasz CoupleGirl üzenetére (2025. 06. 05. csütörtök 10:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 05. csütörtök 10:07

Sziasztok, tudtok Szegeden jó szabadtéri helyet, csendes, eldugott. Kinek mi vált be, hol csináltátok?
Sziasztok, tudtok Szegeden jó szabadtéri helyet, csendes, eldugott. Kinek mi vált be, hol csináltátok?
Pénteken kezdődik a Deyavu fesztivál.
Aki ismer minket, tudja mit jelent utana az Újszegedi liget.....
Aki ismer minket, tudja mit jelent utana az Újszegedi liget.....
Mi újság Algyői nudin? Hétvégén van nálunk tervben
Azért erdemes más rovatot is megnezni itt a G. G n ami del alföldhöz /swingerhez kapcsolodik és ott lehet látni hogy innen sokan járnak /járunk ki a 3 M be
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (2025. 06. 02. hétfő 08:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 02. hétfő 08:22

Én is erre a következtetésre jutottam, ezért kérdeztem, hátha más is megfordul ott.
Igen azt tudjuk hogy mint Swingertitok pár ti szerveztek magán partikat is szerveznétek, mert minket is megkerestetetek már ezzel kapcsolatban, amivel nincs is bajunk, mert mennénk is.... Csak sose jön össze nektek.... Valamiert.... És hát akkor marad erre a nagy városra egy Swinger Klub... Merthát kell, ezt jól mutatta a szombati buli is a majomba..... Az hogy nektek meg nem jön össze, meg hogy miert nem tudjuk.... De dolgozzatok rajta es elmegyünk igerjük... Mert mi nem csak, swingert szeretjük hanem ennek is élünk...
(Ez egy válasz Swingertitok üzenetére (2025. 06. 02. hétfő 07:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Én is erre a következtetésre jutottam, ezért kérdeztem, hátha más is megfordul ott.
(Ez egy válasz Swingertitok üzenetére (2025. 06. 02. hétfő 07:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Mert ez csak reklám......
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (2025. 06. 01. vasárnap 10:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 01. vasárnap 10:44

Mi sokat gondolkodunk Szegeden mert közel van, de annyira fura, hogy mindég sokan vannak de innen talán csak ti, és állandóan ellentétes infó jön itt a topicban , hogy 10en vagy 30an voltak.
Mi is járunk a Három Majomba...
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (2025. 06. 01. vasárnap 10:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 01. vasárnap 10:44

Mi sokat gondolkodunk Szegeden mert közel van, de annyira fura, hogy mindég sokan vannak de innen talán csak ti, és állandóan ellentétes infó jön itt a topicban , hogy 10en vagy 30an voltak.
Sziasztok. Néhányan csináltunk egy csoportot, volt is talán kettő buli, de nem tudtuk/tudjuk bővíteni a kört. Ennek több oka is van. Egyrészt nem nagyon jelentkeztek, másrészt, aki jelentkezett annyira anonim akart maradni hogy nagyjából semmit nem árult el magáról és a meglévő zárt csoportba sem akart csatlakozni, nehogy felismerjék. Persze érthető ez is, de sajnos mivel nem profitorientált a dolog, így csak valós, valóban a buliba meg is érkező emberekkel lehet érdemben fenntartani a dolgot, különben a drága helyszínbérlés és a szintén nem olcsó étel, ital, valakinek nagy költséget generál. Szóval a csoport megvan, de nem aktív jelenleg.
(Ez egy válasz Szeged81 üzenetére (2025. 06. 01. vasárnap 09:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 01. vasárnap 09:40

Azert most éjjel is többen voltunk a Három Majomba mint 20 fő. Jó volt.
Azert most éjjel is többen voltunk a Három Majomba mint 20 fő. Jó volt.