Helló! Rosszlányokon vannak fent.
(Ez egy válasz Kentral üzenetére (2023. 07. 28. péntek 06:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 28. péntek 06:51

Sziasztok. Nem tud valaki jászberény környékén utcai lányokról? Ha van egyáltalán.
Rony-t (Győr, Kecskemét 1-2 éve 53 éves) valahol valahogy megtalálom még?
Cherry-ről valakinek véleménye, tapasztalata?
Igen szoktak kint lenni Vasvár felé Hosszúpereszteg után… hát fene a gusztusát ski igénybe veszi… múltkor volt egy baleset is. Egy furgon hírtelen fékezett le és egy motoros beleszállt. Ma is kint volt egy kis cigánylány az esőben, hát egészségetekre…
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 16. vasárnap 17:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 16. vasárnap 17:47
Törölt felhasználó (4686457)

Sziasztok! A 8-as főúton szoktak még kint lenni? (Hosszúpereszteg körül)
Ha igen, mikor és kb mik a tarifák?

"Husika" nevű csajhoz Ne menjetek Zalaegerszegen, a Rosszlányok oldalon hirdet és kicsit sem érte meg fizetni egy órára hogy meg engedjen max 10 perc "szórakozást". Fizettem 20 ezret egy Óráért meg 10 ezret Mélytorokért meg még valamiért az ő "Extra menüjéből" és körbenyalt 3 percig majd engedett max 7 perc Szórakozást hátul azt amikor elélveztem akkor egyből küldött a picsába... EGYSZER engedi hogy elélvezz azt az szerinte megér 30 ezret... Multkor Pamelával egy órát voltam azt legalább 3 szor tudtam és mindent análon kívül engedett csak 25 ezerért. Pénz Pazarlás a "Husika" inkább mennyél Vegán.
Pécs elején szigetvár irányából szoktak meg kint állni lányok? Próbálta valaki őket? Vagy hol érdemes Pécsen keresgélni ha az ember utcai prostit akar?
Nem látom azóta sem.
30 körüli szőke nő. Elég sok tetoválással. (Ez egy válasz Igényespotens üzenetére (2023. 08. 02. szerda 16:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 02. szerda 16:59
30 körüli szőke nő. Elég sok tetoválással. (Ez egy válasz Igényespotens üzenetére (2023. 08. 02. szerda 16:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia! Lehet kicsit később néztem meg, de nem látok mist Gina-t Békéscsabáról. Most épp hol hirdet? Voltam egy Ginanal, lehet ő volt az, azért kérdezem.

Izgalmas lehet, voltál nála?
Szia! Lehet kicsit később néztem meg, de nem látok mist Gina-t Békéscsabáról. Most épp hol hirdet? Voltam egy Ginanal, lehet ő volt az, azért kérdezem.
(Ez egy válasz gáborgábor79 üzenetére (2023. 07. 07. péntek 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 07. péntek 14:21

Sziasztok! A RL-on Békéscsabán Gina hirdet. Volt már nála valaki? Hasonlit egy ismerősömre.
Miskolcon mondjatok már egy nagyon jó RL-t, aki igényes, ápolt, normális, megbízható!!! Köszi

Sziasztok. Nem tud valaki jászberény környékén utcai lányokról? Ha van egyáltalán.
Hello Balatonboglár környékén van olyan hely, ahol útszéli pillangók kint állnak???
Hol vannak Budapesten lanyok ?
Sziasztok! Győr belvárosában tudnátok ajánlani igényes lányt?
Szolnok megyeben valahol szoktak ut.menten lenni csajok ?
Sziasztok! A 8-as főúton szoktak még kint lenni? (Hosszúpereszteg körül)

Ott a pont, tetszik
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 11. kedd 16:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 11. kedd 16:13

Törölt felhasználó (4712614)

Elkurvult egy világban élünk...
Sziasztok! Esetleg shemale/travi (nem a férfias) kategóriából kit tudnátok ajánlani?
Privátba tudsz elérhetőséget?
(Ez egy válasz Laland üzenetére (2023. 06. 11. vasárnap 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 11. vasárnap 09:17

Balatonfüreden van egy jó milf aki munka mellett néha pénzért szexel, havonta megengedem magamnak hogy egy két órát élvezkedjek vele.
Elkurvult egy világban élünk...